КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2fAst4aNY1:
Thnx Psiho!
Inace,ni ja nisam nikog upoznao ko mi je toliko slican,zato i jesam u dilemi!
A ovo sto spominjes brak,uuuuuu daleko sam ja od toga,covece mlad sam ja samo 21 godinu!
Ko ce prvi popustiti,pa naravno ja,jer zbog te devojke bi sve uradio!
Da si odgovorio da bi veza pukla pre nego sto je ostvarimo,totalno bi promenio misljenje,ali ovom odgovoru sam se nadao...... :)

Ej negde sam procitao da mi rakovi volimo da se poigravamo tudjim osecanjim,da zavodimo,a onda kad dodje do onog trenutka koji cekamo,jednostavno se oladimo i pomislimo kako to MOZDA i nije bas najbolje.Naravno nikad to neradimo sa svrhom da nekog povredimo,nego jednostavno smo takvi-sa tim se slazem,barem je tako u mom slucaju!Jel to i ti radis?

Drago mi je zbog tebe..

uh,dosta toga je tacno....mada sve zavisi od podznaka...al ja kao rak tvrdim: svaki rak ce se pre oluje sakriti u "kucicu" da ojaca...a ako vidi da ne moze,ostace u njoj i nikome nece dozvoliti da udje,pa cak ni najblizima...to je nas nacin odbrane...razumite ;-)

Frci:
Rakovi?

Ili Rakcici?

xe xe xe...

MANE-vole mnogo da spavaju,leze,odmaraju, ( NETACNO )

izgledaju vrlo naivno ali su u stvari pravi mali lukavi banditi, ( NE IZGLEDAM NIMALO NAIVNO, LUKAVA JESAM )

imati jednog raka pored sebe znaci isto kao da imati dete pored sebe. ( NETACNO )

Moras uvek da je grlish,mazish,pazish, ( TACNO - BRATE KO TO NE VOLI? :shock: )

takodje,stitis,podrzavas,negujesh. ( DA ME PODRZAVA, DA, ne mora, da me stiti )

Rak mora da se oseca komforno, ( DA, DA, DA )

mnogo voli kucicu i topli domcic, ( I DA I NE )

njen svet i njen zivot su deca-familija ljubav, ( TO MI JESTE NAJBITNIJE )

retko kada je ambiciozna, ( NETACNO )

moze po tri sata da gleda u jednu tacku i tako puni baterije to kada je kuci u krevetu, ( NE BAS TRI, AL.....)

Voli da gleda tv,crtane filmove,sve vrste ljubavnih serija,pali se na reklame, ( VOLIM SVE, DA GLEDAM )

Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje. ( JAKO VOLIM, DA SE SMINKAM, I ne kezim se onima sa full gear..)

Voli prirodno da izgleda. ( DA )

Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi. ( NETACNO )

Prati umereno modu ali ne pokazuje preveliko interesovanje za nju. ( LUDO PRATIM MODU )

Pedantna je. ( JESAM )

Po ceo dan bi nesto cistila-razmestala-prala-peglala. ( NE BI CEO DAN, AL VOLIM, DA JE CISTO )

Voli da nosi naocare za sunce ali stalno ima problema sa modelima. ( NEMAM NIKAKI PROBLEM U VEZ TOGA )

Obozava da lakira prstice. ( OBOZAVAM i na rukama i na nogama )

To moze po 5 sati da radi. ( TAMAN POSLA )

Kada je kuci voli da se oseca opusteno i nije retko zateci je u pidzami-mantilu ili spavacici.( PRVO DA, DRUGO NE )

Cim udje u kucu sa sebe skida sve i uzima 'komfor-garderobu' ( TACNO - to ne rade samo rakovi manje vise svi koje znam..heh )

Voli da kuva ali vishe prizeljkuje da joj kuvaju. ( VOLIM; DA SPREMAM, a ko ne prizeljkuje )

Vrlo je otvorena i budna. ( JES )

Najvise na svetu mrzi kada je neko laze. ( DAAAA )

Razocara se. ( i odrazocara )

Ponekad zna da bude i napast tj agresivna ali samo dok se ne kaze STOP! ( AGRESIVNA NIKAD..al kad pukne film...loodilo..al je zato prag izdrzljivosti strasno velikiii )

Krene korak napred pa sa STOP 2 koraka nazad. ( GENERALNO NE - zavisi od problema, situacije )

Voli alkohol.(vodku) ( DA, nema veze sa zod. znakom, vec su geni to :lol: ...al nikad pijana..)

Voli salate, ( DA )

ne foli pecenja i tako to jer joj je zao zivotinja(a jede ih) ( VOLIM PECENJE, NIJE MI ZAO ZIVOTINJE )

voli sve od piletine. ( NE BAS SVE; AL VOLEM )

Voli jaja.( PA ONAKO.. )

mogla bi svaki dan da ih jede.( NEDO BOG )

Tradicionalista je i ne voli promene.( VOLIM PROMENE, stalno nesto menjam..)

Deluje nekada ludo i blesavo ali je to samo njena maska. ( jesam looda i blesava u poz.smislu, nije maska )

Kada te voli,-voli te! ( I DO LUDILA )

Voli da se kupa i omiljeno mesto u kuci joj je kupatilo.( NIJE MI OMILJENO MESTO, volim, da sam cista..)

Osobi u znaku raka je potreban vodic. ( JOK BRE )

Slabo se sama snalazi u zivotu.( PFF DALEKO OD ISTINE; JAKO SAM SNALAZLJIVA )

Kada oseca sigurnost onda je u svom elemntu, ( pa to vazi za mnoge ne samo za rakove..)

podvodljiva je. ( NE )

Pusti suzu na svakakve gluposti. ( AJOJ, treba bas nesto strasno, da bude i da mi bude tesko, pa da zaplacem )

Nije rasista. ( NISAM )

Pacifista je. ( DA..al vise u smislu nikog ne diram, niko mene ne dira )

Voli da putuje (ali ti da je vodis) ( IDEM JA I SAMA AKO TREBA, SAMO, DA SE IDE NEGDE:::)

Slab je organizator. ( TO MI JE JACA STRANA )

Slab je inicijator. ( JOK BRE )

Sve 'ceka' na drugog. ( NIKAD )

Zlopamtilo je,ponekad pokazuje osvetnicke zelje. ( mozda postoji nekad momenat kad pozelim to bas..al odustanem, ipak nisam takva..)

Rak je sama sebi najbolja na svetu. ( NEEEE )

Tvrdoglava je. ( jESAM - ali samo kad znam, da je to tako i u to cvrsto verujem -
opet nema veze sa znakom, svi u familija smo takvi..)
Ume da bude i hladna i umerena. ( DA )

Traljava je. ( PONEKAD BAS )

PoBozna je. ( JESAM AL NE NESTO SAD UFF:::)

Mada misli da je osudjena na patnje. ( NEKADA DA, SADA ne...mada to mnogi misle..)

Uvek hoda graciozno. ( YAEH RIGHT - HAHA )

Voli spontano da zivi i ne voli planiranja, ( SPONTANA SAM; VOLIM I DA PLANIRAM...)

mada voli da mashta. ( DA )

Ako putujes sa osobom u znaku raka znaj da ce njena briga biti koferi. ( TO MI JE ZADNJE NA PAMETI, samo, da imam pare i pasos...)

Gde god da je,

udomaci se. ( DA )

Plemenita je ali sitnicavi. ( PRVO DA, DRUGO PONEKAD )

Verna je. ( JAKO )

Inace,rakcici su slatki i u sustini su dobri ljudi.( DA i DA )

Emocije ih vode kroz zivot a nekim losim postupcima se samo brane. ( I EMOCIJE i ZDRAV RAZUM )

Pozz

Nisam ja tipican rak...ali nekako bas i ne verujem u astrologiju..astrologija ti i"iznese" moguce osobine koje posedujes..a kako ce se one izraziti i na koji nacin ce ih neko upotrebiti i promeniti to zavisi od volje svakog pojedinca...

Smatram da astrologija ne moze, da predvidi buducnost..ne verujem, da iko moze...

A inace sam RAK, podznak VAGA...valjda.. :confused:

I ja sam rak-vaga...i to trudna...
I da li bi neko od strucnijih ljudi ,ovde, mogao da mi da par odgovora(nema veze sa trudnocom)?
I da ...nisam debela, i vrlo sam visoka...i ambiciozna...i volim da spavam, i gledam tv(ali retko imam priliku)...
trenutno u pizami...
I nasam se da ce me neko primetiti..
Marta

Psihologue evo mene i na ovoj temi:) Trenutno nemam dovoljno vremena da iscitam sve ali sam vecinu procitala,tako da bih volela da mi kazes nesto vise o Rak-Jarac(podznak) kombinaciji.Sunce mi je u 6-oj kuci u raku,mesec u 9-oj u skorpiji.

Mushkarac RAK je magnet, ne samo fizichki, vec i karakterno.....i kad pokazuje emocije, shto chini lako, bez razmishljanja, i kad ih skriva......lep je, gledano u celosti.....ume.....mene je na neki nachin jedan rak osvojio, tako i toliko da ne razmishljam o nekome drugom!
Pa vi sad vidite! :D

Aj neki savet za upotrebu rakova? Sta sa njima kada se nadure jer ih je nesto povredilo (cak i ako nema realnog osnova za to), pa se skolone? Ostaviti ih na miru i ne zvati ih, ili ih zvati, traziti da se to raspravi, pojasni... Cekati ili preuzeti inicijativu?

Marta123:
I ja sam rak-vaga...i to trudna...
I da li bi neko od strucnijih ljudi ,ovde, mogao da mi da par odgovora(nema veze sa trudnocom)?
I da ...nisam debela, i vrlo sam visoka...i ambiciozna...i volim da spavam, i gledam tv(ali retko imam priliku)...
trenutno u pizami...
I nasam se da ce me neko primetiti..
Marta

E stvarno,to je istina za RAK/VAGE,vole jako puno da spavaju,mogli bi po ceo dan da se izlezavamo.....ali to ne znaci da smo neradnici:))

tiportoinafrica:
ej! evo jos jednom raka, sa podznakom u lavu. u stvari, ja sam kako kad..radnim danima sam lav a vikendom sam rak:) stvarno! kao dvostruka licnost.
jako "teska" kombinacija ali vjerujte, meni je najteze..a znam da je i drugima koji me moraju podnositi..
Moja najbolja drugarica sa kojom dnevno provodim po 6 sati je rak/lav. Mi se super slazemo. Ona je jako emotivna ali to nikako ne pokazuje. Voli da je uvek u pravu i da je u centru paznje, ali je pravedna iskrena i nije pokvarena. Ima svoje bube, ali......ko ih nema?

cleopathra:
Moja najbolja drugarica sa kojom dnevno provodim po 6 sati je rak/lav. Mi se super slazemo. Ona je jako emotivna ali to nikako ne pokazuje. Voli da je uvek u pravu i da je u centru paznje, ali je pravedna iskrena i nije pokvarena. Ima svoje bube, ali......ko ih nema?

cleopathra, opis tvoje prijateljice totalno odgovara meni. milo mi je vidjeti da nijesam sama:)

Back