КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blpd_girl:
imam jedno pitanje za @Psihologue, ali i za sve ostale koji se razumeju u astrologiju :D
ja sam junska račica. mene zanima šta se vama ( i muškarcima i ženama, i rakovima i ostalim znacima) najviše dopada kod nas račica, volela bih da te stvari istaknem kod sebe. moj momak je ovan, i iskreno, najviše me zanima kako bih mogla da još više unapredim i umilim sebe u njegovim očima (ne da ga zavaravam ništa, već iskreno da istaknem neke dobre strane, a loše da pokušam da eskiviram).
pa to nije stvar astrologije.... ti znas valjda koje su ti dobre koje lose osobine.... pa to istakni sama....

beba-bg:
Uffff ti rakcici :D
Sa jednim je borba trajala 5 god. kad posle njega opet rakcic sa kojim se borim eto ima 2 god....i dokle bre vise...hehehe.
Gde vi nalazite te fine,slatke,kucne rakcice...Ove moje ni za glavu ni za rep,temperamentni,misticniiii,mnogo brzi....i svasta nesto:)
I kao bumerang su,konstantno se vracaju.Ne mozes ih se resiti a nesto i ne zelim :lol:

sve zavisi sta je u podznaku i koji mu znak preovladava u horoskopu, koji element itd
moze da ima samo sunce u raku a sve ostale planete u vatri ili vazduhu
onda je totalno netipicni rak

~~~ RAK & BIK ~~~

Rak voli domacu atmosferu i posvecenost njoj, a to je bas ono sta se svaki
Bik nada da nadje u partneru. Rak i Bik su u Zodijackom krugu dve pozicije
odaljeni jedno od drugog - takvi Znakovi teze da imaju karmicku povezanost i
puno zajednicki interesa. Oboje zude za sigurnoscu: Bik materijalno a Rak emocionalno.
Znaju da neguju jedno drugo, dobri su domacini i uzivaju u mirnim zajednickim
vecerima kod kuce. Sa emocionalne tacke gledista nema puno aspekata u njihovim
zvezdama koji bi mogli negativno da uticu na dobar odnos ova dva znaka. Jedna
stvar koju Bik ne sme da zaboravi je da je Rak krajnje osetljiv i da ce se povuc
i u svoj zastitnicki oklop u slucaju da je emocionalno nesrecan. Oboje su privuceni
osecajima i emocijama onog drugog. Bik ce pozdraviti Rakovu predanu briznost a
Rak Bikovu domacinsku prirodu. Bik je sexualno iskreno otvoren i stabilan i daje
prednost trezvenim postupcima; previse verbalizacije ili komplexno fantaziranje ne
spadaju u njegov stil. On poseduje otvorenu i iskrenu prirodu koja odgovara Raku,
koji pak cesto zadrzava svoje emocije i osecanja u sebi. Rak moze posedovat
i intenzivnu energiju, a Bik mu moze pomoci u tome da tu energiju pretvori u isplatni trud.
Bik ce teziti da zauzme poziciju vodje u ovoj vezi, jer Rak pripada kardinalnim znacima.
Bik je fixni znak, voli sve da ima pod kontrolom i bas ne obozava mesanje u njegove
predvodnicke odluke. Rak ne bi trebao da je previse zahtevan, jer to Bika gusi. Sa
druge strane, tipicni Bik ce uzivati u Rakovoj neznoj naklonosti i zabrinutoj paznji.
Vecina Rakova je esencialno nesigurna i Bikova stabilna i samouverena priroda je u
stanju da ih oslobodi mnogih briga oko buducnosti. Senzualni Bik, zemljani znak,
obezbedjuje dobar, solidan oslonac za Rakovu (vodeni znak) emocionalnu prirodu.
Mesavina zemlje i vode formira plodno zemljiste za posadjeno seme. Najbolja stvar u
svemu tome je cinjenica da Bik ume da bude intenzivno lojalan i brizan partner za citav
zivot, koji ce se uvek boriti da stvori potrebno i zadovolji svaku Rakovu potrebu. Rak
moze doneti nove inspiracije u zajdenicki zivot, zapoceti nove projekte koje ce Bik
kasnije rado preuzimati da zavrsi. Biku je potrebno da razume Rakovu emocionalnu
osetljivost, a Rak mora nauciti da bude vise otvoren i izjasni se o svojim potrebama,
umesto da samo salje emotivne signale i ocekuje da mu partner svaku zelju
procita iz ociju. Poslovni odnosi izmedju ovih znakova ce dobro funkcionisati ako
Rak nauci da inicira ideje a Bik da ih pokrece i pretvara u dela. Kombinacija ova
dva znaka moze biti jako plodna, pri kreiranju familije, posla ili umetnickih poduhvata!

Psiho mozes li mi reci kakav je muski rak,podznak riba?I kako se on slaze sa zenskom vagom,podznak devica.Znam da si ranjie pisao o kombinaciji rak-vaga,ali mene interesuje uticaj ova dva podznaka na tu kombinaciju..Znaci RAK/RIBA i VAGA/DEVICE...

Hvala ti puno!!

Corto Malteze:
ma da, jesam......koja li je to kombinatorika....pih
nema psihologa, da stavi paraf.....

kombinatorika ti je bezi spasavaj se ko moze :))))
to iz iskustva, poznavala sam jednog takvog rak/vodolija...
voda i vazduh nikako da se dogovore...uzas:))))
ali dobra je za TEBE cak i ODLICNA...po druge je jako losa;))))

ali znas ima tu jedna zackoljica, ako drugima nije dobro s tobom, neces se ni ti osecati najbolje...ali imas jednu sjajnu odbrambenu osobinu "ma boli me uvo, idemo dalje"
slabo sta te nervira, i emotivno si apsolutno nevezan ni za koga:)))

Gazdarica:
Psiho, sa astroloskog stanovista kakve su sanse za vezu u kojoj je zena rak/skorpija, a muskarac dupla vaga?

U takvoj vezi gde je dupla vaga ni na nebu ni na zemlji Rak/Škorpija mora se pokazati
jakom i odvažnom..Mislim da je sve na ženi ovde pošto su vage neizanteresovane na
samom početku..Ljubomora i posesivnost se ne smeju pokazati ka njemu jer je i on
dosta nesiguran pa samim tim nisam siguran gde bi ova veza otišla.
Slaganje može biti dobro ali samo bez posesivnosti...
Sa druge strane znakovi imaju dosta zajedničkog pa to može biti problem jer
kako se kaže suprotnosti se privlače..
Čim više nađem vremena posvetiću se ovoj vezi još..

Jel moze neko da mi obrazlozi kakva bi mogla da bude veza RAK/VAGA i RAK/VAGA?!?
Jel se nekom od vas desilo da vam devojka(ili momak) prvo vece kad se upoznate,posle SAMO 9 sati razgovora,kaze da dok vas slusa kako pricate,kao da slusa svoje misli?I jedno i drugo smo stekli utisak kao da se znamo 9 godina,a ne 9 sati!!!
Neopisivo se dobro razumemo i jednostavno ne razmisljamo sta cemo reci kad smo sami,jer znamo da to nece biti protumaceno na pogresan nacin!!!!
Sta je po vama pametno uraditi,jer ja sam u velikoj dilemi(eh sto sam rak),da li ostati best friend ili ici na nesto vise???

Psiho,posto vidim da si ti Rak/Vaga,mozda ti mozes najbolje pomoci!!!

Naravno da da...Drago mi je što si RAK/VAGA...Nisam upoznao dvoje koji su isti znak i podznak u
ovom slučaju navedeno...Sve je to u redu što vam je lepo i što se lepo slažete na početku..
Mislim da je to prividno a evo i zbog čega...Mi rak/vage imamo ponekad neobične principe..
To znači da kad budete imali razmiricu pitanje je ko će prvi popustiti?
Sa druge strane neobična kombinacija za uspostavljanje recimo bračnih odnosa..
Što se tiče veze ona će biti ok i imaćete verovatno vremena za druge stvari da upoznajete međusobno.
Za sada uživajte....Možda kasnije jednom od vasa pre preovlada podznak i unese živost..

Thnx Psiho!
Inace,ni ja nisam nikog upoznao ko mi je toliko slican,zato i jesam u dilemi!
A ovo sto spominjes brak,uuuuuu daleko sam ja od toga,covece mlad sam ja samo 21 godinu!
Ko ce prvi popustiti,pa naravno ja,jer zbog te devojke bi sve uradio!
Da si odgovorio da bi veza pukla pre nego sto je ostvarimo,totalno bi promenio misljenje,ali ovom odgovoru sam se nadao...... :)

Ej negde sam procitao da mi rakovi volimo da se poigravamo tudjim osecanjim,da zavodimo,a onda kad dodje do onog trenutka koji cekamo,jednostavno se oladimo i pomislimo kako to MOZDA i nije bas najbolje.Naravno nikad to neradimo sa svrhom da nekog povredimo,nego jednostavno smo takvi-sa tim se slazem,barem je tako u mom slucaju!Jel to i ti radis?

beba_toronto:
kombinatorika ti je bezi spasavaj se ko moze :))))
to iz iskustva, poznavala sam jednog takvog rak/vodolija...
voda i vazduh nikako da se dogovore...uzas:))))
ali dobra je za TEBE cak i ODLICNA...po druge je jako losa;))))

ali znas ima tu jedna zackoljica, ako drugima nije dobro s tobom, neces se ni ti osecati najbolje...ali imas jednu sjajnu odbrambenu osobinu "ma boli me uvo, idemo dalje"
slabo sta te nervira, i emotivno si apsolutno nevezan ni za koga:)))

Evo ga josh jedan R_V i nije bash sve tako crno , dapache malo smo ludji nego shto bi to bilo po jusu, al smo s druge strane sasvim ok . Ne hulite napamet , hahahaha....
Pozdrav za Corta :-)

frozen1982.:
Muskarci su teski smorovi.
Zene su.......neprovaljive.Deluju krhko ali su u stvari mnogo snazne.I one umeju mnogo da smaraju ali i da budu interesantne kad polude.Stalno promenljivog raspolozenja......mozes ceo zivot da zivis s njom i opet otkrijes osobine koje ce te iznenaditi.Mogu da deluju arogantno i uobrazeno,mozda se tako i ponasaju ali se to samo cini jer to stvarno nisu.
Kod mene postoje dve grupe racica:one sto me potpuno iritiraju do krajnjih granica i koje bi najradije oterao u tri lepe-potpuno antipaticne, i druge,teske ali po kvalitetima nemerljive s bilo kojim drugim znakom......valjda stvar podznaka.

slazem se sa svim sto si napisao ,kao da si mene preslikao.S tim sto sam ja skorpija u podznaku pa sam ''zmijica'',ali u sustini sam OK ,nisam zlonamerna,samo kad me niko zzacne umem da budem nezgodna.

Back