limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.049
Znaci,prvo nasilje,a onda zakon?Prodali su se oni koje i nisu smatrali poštenim svetom, tako da tu nema neke potrebe za nasiljem već samo za zakonom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci,prvo nasilje,a onda zakon?Prodali su se oni koje i nisu smatrali poštenim svetom, tako da tu nema neke potrebe za nasiljem već samo za zakonom.
Vučić na Pinku bez konteksta pokazao snimke Bačulova na Železničkoj stanici, optužio policajce vezano za zvučni top
https://n1info.rs/vesti/aleksandar-vucic-snimci-pad-nadstrenice-zvucni-top-policija/
I opet ću te zamoliti da ponovo pročitaš moj post a ne da delove koji ti zatrebaju citiraš. Napisala sam da u manjim mestima i nema toliko nasilja i obrazložila zašto.Znaci,prvo nasilje,a onda zakon?![]()
Kažu da mi, koji tako mislimo, da smo indoktriniraniNeverovatno nasilna osoba, jeziva vrsta nasilnika u rukavicama.
Puno, puno vremena ce biti potrebno da nam se smanji nivo stresa koji je podigao potplacivanjem, ucenjivanjem i zastrasivanjem.
Vise niko nije bezbedan i nigde ljudi nisu bezbedni. Bolnice jedva da rade, skole slabo rade, domovi zdravlja su obesmisljeni, saobracaj nemoguc, ulice prljave, gradnja divljanje bez papira, bez zakona, bez pardona u odnosu na prolaznike, skole i komsije.
Zivi od optuzbi, svadja ljude, ukida televizije, proganja novinare, izbacuje neistomisljenike iz zemlje, sa fakulteta, posramljuje, ponizava, tera narod da moli, baca im kao sirotinji po sto evra...mi imamo posla sa teskim poremecajima i sada zaista ne znam sta ce sa Srbijom biti.
Milosevic je za njega drzavnik, nisam mislila da cu to ikada izgovoriti, ali tako je.
Kažu da mi, koji tako mislimo, da smo indoktriniraniil smo slepi. Ja nemam drugog objašnjenja.
U politici su svi iz licne koristi.Nisu problem ni ljudi koji su ucenjeni i primorani da idu da šetaju sa parolicama, problem su ovi koji su iz lične koristi u sns-u i padom sns-a gube, tako da će takvi svim sredstvima braniti vlast čak i nasiljem. Postoji i neki broj ljudi koji zaista veruje u ideologiju,tj. propagandu koju prosipa marketnig mašinerija koja je debelo plaćena.
Ima i takvih, mada zvuči neverovatno, znam. Nemoj opet pogrešno da shvatiš, ali da si bila samo na jednom dočeku studenata po srskim gradovima, ne bi verovala koja je to energija bila. To ne može da se odglumi, da se kupi. Ne moraš da mi veruješ, ali zaista je tako. Možda će još neko to potvrditi. Takve želimo u politici.U politici su svi iz licne koristi.
Da nisu mozda iz ideala?
Pazljivo iscitah cijelu temu i nigdje ne primijetih nista od ovoga.I tako.. počneš temu o nasilju pa dobiješ i konkretne pokazatelje šta to znači verbalno nasilje koje nisam pomenula u uvodnom postu, a možda sam trebala. Nije mi bio cilj da izazovem poneke da iskažu svoju količinu mržnje, ali desilo se. To su oni koji se raduju prebijanju, koji priželjkuju neka vanredna stanja, neki građanski rat, nažalost. Prizivaju ga svakim vrištećim naslovom kojim, svoj narod koji ne misli isto, nazivaju najgorim imenima. Nije da nisam čitala i drugu stranu i vređanje vladara, ne podržavam ni to. Samo često postavljam pitanje, ko je imao sva prava da javno naziva teroristima, fašistima, ustašama svoj srpski narod koji iznosi svoje različito mišljenje i time izazove i uvrede koje druga strana takođe iznosi? Bes zbog takvih objava čoveka koji bi trebalo da bude zaštitnik celog srpskog naroda se prelio na ulice.
Nisam ni mislila na ovde, rekoh, čitala sam više puta takve teme. I jako precizno objasnila na šta mislim. I dalje pokušavaš da mi ''prikačiš'' ono što si ti protumačila. Ja nisam ''taj'' koji želi i to sam više puta naglasila, ali očito je da imaš jaku potrebu da opravdaš svoju mržnju prema mom pisanju da više i ne biraš načine.Pazljivo iscitah cijelu temu i nigdje ne primijetih nista od ovoga.
Dakle,sklona si i podmetanju.
Ko se konkretno na ovoj temi raduje prebijanju,prizeljkuje uvodjenje vanrednog stanja ili gradjanski rat?
Ne procitah nijedan post iz koga se moze izvesti ovaj zakljucak koji si tako mudro i kao slucajno napisala.
Da mozdai nisi taj koji to zeli?
Ako ti je baba zaista mudra kao sto tvrdis,mozda bi bilo bolje da cujes sta ona misli o temi,a ne da tvrdis da je zavedena propagandom.Ako moju babu, koju smatram jako mudrom ženom uspeju takvom propagandom da zasipaju, šta da očekujem od nekih drugih? Te babe glasaju, pa ćeš posle negde da iznosiš podatke :ali vi ste ga izglasali. Zato pominjem starije osobe, a ne da bih se hvalila svojom ''pameću''. Da sam zaista pametna, ne bih ovde bitisala i maksimalno se posvećivala svom poslu, već bih negde šuškala i primala platu za nerad.
Eto,ja smatram.Nisam ni pokušavala, samo si kontradiktorna ili različita od mene jer ja ničije pisanje ne smatram glupostima, već samo kvalitetnim il manje kvalitetnim.
Ne stide se, oni su ti koji nam kreiraju zakone. Oni su ti koji su ponizili pošten srpski narod i oni su ti koji su izveli nasilje na ulice. Inače, opet sam bila sarkastična. Moraću svaki sledeći put da to naglasim zbog pojedinih, mada sam sigurna da si ti shvatila to, ali je to još jedan pokušaj diskreditacije onoga što napišem...Ako ti je baba zaista mudra kao sto tvrdis,mozda bi bilo bolje da cujes sta ona misli o temi,a ne da tvrdis da je zavedena propagandom.
I cudan ti je pojam "pameti"
Nije pamet primati platu za nerad,nego je to bezobrazluk.
Pametni i moralni ljudi bi se toga stidjeli.
Opusti se,zar ne razumijes sarkazam?I opet ću te zamoliti da ponovo pročitaš moj post a ne da delove koji ti zatrebaju citiraš. Napisala sam da u manjim mestima i nema toliko nasilja i obrazložila zašto.
Nije loš primer, ovaj post, samo je kontekst napisanog u prethodnom, u suprotnosti sa ovom tvojom izjavom.Opusti se,zar ne razumijes sarkazam?
Zasto mislis da ja to ne shvatam?Ima i takvih, mada zvuči neverovatno, znam. Nemoj opet pogrešno da shvatiš, ali da si bila samo na jednom dočeku studenata po srskim gradovima, ne bi verovala koja je to energija bila. To ne može da se odglumi, da se kupi. Ne moraš da mi veruješ, ali zaista je tako. Možda će još neko to potvrditi. Takve želimo u politici.
Ja se nadam da neće, bar onako kako sam ja to videla.Zasto mislis da ja to ne shvatam?
Studenti i mladi ljudi su po prirodi puni energije,ideala..
U politiku ce uci neki od njih i bice mozda u pocetku isto puni ideala..a posle ce se pretvoriti manje,vise u iste protiv kojih su se bunili.
Ne kaze se dzaba da je politika *****.
Ti si apsolutno neprecizna kad si ti u pitanju.Nisam ni mislila na ovde, rekoh, čitala sam više puta takve teme. I jako precizno objasnila na šta mislim. I dalje pokušavaš da mi ''prikačiš'' ono što si ti protumačila. Ja nisam ''taj'' koji želi i to sam više puta naglasila, ali očito je da imaš jaku potrebu da opravdaš svoju mržnju prema mom pisanju da više i ne biraš načine.
Jer sam u uvodnom postu i ja navela imenima ljude koji su trpeli nasilje. Već sam primetila da neki ovde imaju problem sa razumevanjem onoga što napišem i jeste možda moja greška što mislim da ne moram uvek svaku reč da unesem, shvatiće se na osnovu konteksta ili navoda. Očigledno da tu grešim i da onda moram da menjam način izražavanja.I da naglasim, ne mislim da je neko glup, il sam ja prepametna, već izgleda da jesi u pravu, ne možeš ti znati šta sam ja mislila, ako to i ne napišem tačno.Ti si apsolutno neprecizna kad si ti u pitanju.
Ja ne citam misli nego napisano.
Ali zato od drugih trazis konkretne dokaze,primjere, imena.![]()
Nada umire poslednja!Ja se nadam da neće, bar onako kako sam ja to videla.
Sve to znam, ali znaš li koliko je narodu preko glave tog partijskog zapošljavanja. Najveći problem nije sam Vučić kao osoba, već ogromna korupcija koju je dozvolio.Nada umire poslednja!
Ako radis u kolektivu,pogledaj samo kakav je grabez za neku sitnu funkciju tipa predsednik sindikata ili nesto slicno...a kamoli nece biti na mnogi vecem nivou i mnogo vecim funkcijama i pristupu novcu.