BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!

Malo manje foliranja.
ti se foliraš...sve da je čovek student a nije on je samo jedan od milion blokadera koji izjavu daje u sopstveno ime....to je glavno oružje Vučićeve propagande svo ovo vreme...isturiti devijantne pojedince među blokaderima moguće i agente provokatore koje režim finansira i onda njihove nebulozne izjave pripisati svim studentima....previše si ti pametan da bi naseo na takve folove režima tako da si verovatno payed gun

ti se foliraš...sve da je čovek student a nije on je samo jedan od milion blokadera koji izjavu daje u sopstveno ime....to je glavno oružje Vučićeve propagande svo ovo vreme...isturiti devijantne pojedince među blokaderima moguće i agente provokatore koje režim finansira i onda njihove nebulozne izjave pripisati svim studentima....previše si ti pametan da bi naseo na takve folove režima tako da si verovatno payed gun
Izvini, sam znaš šta propoveda tvoja opcija. Isto što i SKOJ nekada, tako su se i oni pozivali na diktaturu Kralja Aleksandra.

I nauči engleski.

Da li baš traže izbore ili samo govore kako će biti pokradeni?
to je pitanje..iako izgube mogu da tvrde da su pobedili...zato bi režim trebao da otvori medije za blokadere u toku izborne kampanje da narod može da čuje obe strane... time bi izbio adut iz ruke onima koji tvrde da su izbori nefer...što se tiče samog izbornog procesa tu može da se krade samo tamo gde nema kontrolora opozicije ili gde su podmićeni ili ucenjeni ili podmetnuti..na onom ko učestvuje na izborima je da obezbedi kontrolore u koje će imati poverenja i da pokrije sva glasačka mesta...

to je pitanje..iako izgube mogu da tvrde da su pobedili...zato bi režim trebao da otvori medije za blokadere u toku izborne kampanje da narod može da čuje obe strane... time bi izbio adut iz ruke onima koji tvrde da su izbori nefer...što se tiče samog izbornog procesa tu može da se krade samo tamo gde nema kontrolora opozicije ili gde su podmićeni ili ucenjeni ili podmetnuti..na onom ko učestvuje na izborima je da obezbedi kontrolore u koje će imati poverenja i da pokrije sva glasačka mesta...
Sve ovo o “otvaranju medija” se svodi na zahtev da samo i jedino tvoja opcija sme da se čuje. N1 i Nova S su vam sasvim dovoljni servisi.

Sam znaš da “krađe” nije bilo, tako je Đilas posle serije poraza održavao tonus svojim biračima, pa preuzeli anarhisti.

Sve ovo o “otvaranju medija” se svodi na zahtev da samo i jedino tvoja opcija sme da se čuje. N1 i Nova S su vam sasvim dovoljni servisi.

Sam znaš da “krađe” nije bilo, tako je Đilas posle serije poraza održavao tonus svojim biračima, pa preuzeli anarhisti.
stvorena su dva paralelna univerzuma među kojima nema dijaloga...kako da se spuste tenzije kad imaš dve grupe medija koje huškaju ljude na onu drugu stranu...to vodi u krvoproliće.... inače ja ne prratim N1 i Nova S.... cela ta podela na dva tabora je igrokaz kao u Americi da ljudi biraju između dve strane koje kontroliše ista ruka...ja u studentima vidim moguću treću autentičnu opciju koja za razliku od režima i lažne opozicije nije još uvek pod kontrolom stranih gazdi

stvorena su dva paralelna univerzuma među kojima nema dijaloga...kako da se spuste tenzije kad imaš dve grupe medija koje huškaju ljude na onu drugu stranu...to vodi u krvoproliće.... inače ja ne prratim N1 i Nova S.... cela ta podela na dva tabora je igrokaz kao u Americi da ljudi biraju između dve strane koje kontroliše ista ruka...ja u studentima vidim moguću treću autentičnu opciju koja za razliku od režima i lažne opozicije nije još uvek pod kontrolom stranih gazdi
Sad če ih i opozicija napasti. Samo pivo i posmatramo. Nadali su se da će uzeti neko mesto tu, ali pošto ne ide, neće datibsvoje pozicije takobda očekujem kraj lažne ljubavi, razvkd i onda rat.

još da navedeni Popović ima ikakve veze sa studentima u blokadi pa da poverujemo u ovu konstrukciju
Ne bih reako da je baš konstrukcija…
58464C63-ADA2-4B08-9B98-8CB5317B0A2E.jpeg

Najveci genocid prema Srbima posle 1945. Su napravili
Komunisti
Milosevuc
Vucic

Pobijena inteligencija, Hrvatska ispraznjena od Srba, Sankcije RS, poklonjeno Kosovo, izgubljeni besmisleni ratovi, zagadjena zemlja...
Rasprodaja svih prirodnih resursa, unistenje energetike, prezaduzenost, sulude kreditne investicije u EXP-o. . .

Vama nije dovoljno samo da botujete, nego još i morate da izmišljate ;)

Studenti u svom programu nemaju Srebrenicu, niti se bave Srebrenicom već traže izbore.

Što se tiče Srebrenice, presuda međunarodnog suda je jasna. Po njoj krivac nije Srbija, niti narod Srbije nego pojedinac.

Tako da je ta priča odavno završena, ne znam koji moj sad mlatite praznu slamu. Ne govorim za tebe lično, znam da ti prenosiš šta ti se kaže, nego mi nije jasno što se ovi tvoji hvataju za besmislice. Valjda se i dalje neko loži na to :think:
Treba i da se doda da Seselj i njegov pomocnik, koji ga je izdao i oteo stranku, su dobrano doprinjeli da se takav epitet dodjeli pravednoj srpskoj borbi za opstanak.
Besmislena ubijanja i etnicka ciscenja su radili etremni radikali (koje su organizovali razni seseljovci i arkanovci), kako kod nas, tako i na drugim stranama.

Ne, nego da ostavi ovog Veleizdajnika na vlasti, da razyebe i ono što je ostalo od Srbije - Rašku, "Preševsku dolinu", Vojvodinu, ... da uvuče Srbiju u Nato, da do sudnjeg dana ispunjava ultimatume i naredjenja Briselske bagre, da zaduži Srbiju bar još 100 milijardi evra, da ispoklanja zapadu ako je još nešto ostalo od prirodnih bogatstava, potruje Srbiju Rio Tintom,...
To nam je jedini spas - ostaviti takvog vladara na vlasti
Koliko puta da se ovo ponovi onom gluvoni i bestidniku, koji nas sve pravi budalama?

Никада у Србији није било више медијске слободе него данас.Можеш да бираш да ли хоћеш пакет са прорежимским каналима или са опозиционим, сам одлучујеш.

У времје ДОС-а, само си имао прорежимске канале, на којима је Тадић мазио говеда.

Hm , medijske slobode, imas da pricas kad prelazis ulicu kao baba kod Beogradjanke koja prica sta ce meni sad sudski proces sa tom budalom, te slobode imas..
Ali da te ozbiljno neko slusa, to nemas..

Jednima smeta sto nisi caci , drugima sto nisi lak za citanje, trecima sto nisi sa sheldon temama...zato pricati o ruznim stvarima, samo o lepim pustimo ruzne da se dogode i odnesu svoje zrtve bez neke nase posebne paznje....to je masovna logika...nemojmo o pokojnicima, oni su platili nase mirne balone u kojima zivimo..

Ja sam danas ostao zadivljen idejinom automatskom kasom.....stavio meso i kasa kaze , potrebna pomoc asistenta, tezina artikla manja od navedene....tj mesar mi nekako izmerio vise nego sto mi je dao , zatim stavvim sok od 2l, koji sam otvorio i popio malo jer sam bio zedan, i kasa kaze, potrebna pomoc asistenta, artikal laksi od dozvoljenog...

Ej koja je to zastita potrosaca, cak i od lakseg pakovanog artikla sto se inace u Srbiji desava ne bas tako retko....

Siguran sam da ce da isprave algoritam kase, ali steta , kako bih znao da me je mesar zakinuo.
Zamisli kad bi tako automatizovano bilo i kod gradjevinske mafije....projekat ne moze biti prihvacen jer je van granica marze i van granica normalnog kostanja izgradnje....

Back