Ko su ovde nasilnici koji maltretiraju srpski narod, blokaderi ili...?

ma ok, zatvorice se oni, ali recimo u leskovcu ili vranju bese onaj skup protiv blokada. bilo je dosta ljudi i sad ti ljudi su snimljeni, a medju njima vecina su obicni, mali ljudi, sa svojim obicnim malim zivotima. dal su oni izasli svojom voljom ili ne, to ne znam...ali komsije ce popreko da ih gledaju. znaci ne batinasi, kriminalci i ostali razni, nego radni svet. o tome pisem.
O tome ti i pričam, svi znaju zašto su neki bili primorani da nose parolice a zna se i koji ''beru kajmak'' dok ovi jadni moraju da šetaju. Pa ja se družim sa pravom ''ćacikom'' :D tako joj tepam i zezamo se na tu temu. Ali jeste mnogo mržnje i to je ono što plaši, tu mržnju pali jedna strana mnogo više, moje mišljenje.

1000010811.jpg

na vas koji imate koristi od sns i na nas ostale....mi ostali se delimo na one koji su otvoreno protiv vucica i one koji nismo za vucica, ali nismo aktivni. pazi, nas ukupno jeste vise. misli o tome...:mrgreen:
Ako si burzujka onda nemas koristi ni od kakve vlasti jer ce ti pod svakom biti dobro. Zato i jesu samo burzuji opozicija u Srbiji.
pa ni na vase se bas nisu pretrgnuli da dolaze. :lol:
50:1 je razlika

Nisu problem ni ljudi koji su ucenjeni i primorani da idu da šetaju sa parolicama, problem su ovi koji su iz lične koristi u sns-u i padom sns-a gube, tako da će takvi svim sredstvima braniti vlast čak i nasiljem. Postoji i neki broj ljudi koji zaista veruje u ideologiju,tj. propagandu koju prosipa marketnig mašinerija koja je debelo plaćena.

Ako si burzujka onda nemas koristi ni od kakve vlasti jer ce ti pod svakom biti dobro. Zato i jesu samo burzuji opozicija u Srbiji.

50:1 je razlika
a koju korist ima radni svet od ove vlasti?
ne znam kako da ti objasnim, da ti nacrtam..ima ljudi koji su protiv tvog voljenog vucica, ali ne izlaze na proteste...a taj broj ljudi nije mali. neki ne mogu zbog posla, neki nece da ih policija juri, ali cekaju izbore...razlozi su razni. nas koji smo protiv vucica i sns je mnogo vise.

kao sto rekoh tebe sa spiska botova trebaju da maknu, dzabe ti daju dnevnicu da ordiniras ovde. sa svojim pisanjem nerviras neutralne...jer narod ne postoji zbog vlasti, narod ce postojati i bez vucica na vlasti.
Krstarica nije mesto na kome se moze uticati na birace i javno mnjenje zbog malog broja prisutnih. Oni koji botuju za opoziciju samo dokazuju koliko je internet preplavljen tom vrstom propagande da nisu zaobisli ni forum.

Krstarica nije mesto na kome se moze uticati na birace i javno mnjenje zbog malog broja prisutnih. Oni koji botuju za opoziciju samo dokazuju koliko je internet preplavljen tom vrstom propagande da nisu zaobisli ni forum.
I sad ja ovakvima treba da dokazujem po hiljaditi put da nikad nisam bila ničiji član, da sam uvek bila antiprotivna vlastima
:mrgreen:

Jako često čitam da blokaderi maltretiraju narod, da su nasilni, da se služe svim i svačim da bi razrušili svoju državu. Eto, nije me mrzelo da malo prikupim članke o ovim drugima, empatičnim i plementim ljudima, ''neutralnim'' il nesvesnim, svejedno...
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-u-cvecari-u-beogradu-koja-podrzava-studente/
https://nova.rs/vesti/drustvo/vlasn...a-protestima-zatvaraju-lokal-zbog-270-dinara/
https://www.index.hr/vijesti/clanak...su-goste-konobarica-je-na-hitnoj/2700334.aspx
Široka paleta informacija....hahahaha

Što naravno govori o intelektualnom nivou onoga ko se informiše.

Back