Ko su ovde nasilnici koji maltretiraju srpski narod, blokaderi ili...?

Tačno, žive u tom medijskom mehuru, ali mene zanima još nešto. Kada izađu iz kuće i odu u samoposlugu, ili dobiju redovne mesečne račune kako ne vide da je sve skupo, da su im plate i penzije male i da nekad moraju da biraju između hrane, račina i lekova.

Kako AV njih ubeđuje da smo ekonomski tigar a sami žive loše?

Vide oni vrlo dobro da je sve skupo, da se jedva sastavlja kraj sa krajem, ali veruju u priču da "Vučić bar nešto radi, trudi se za narod" i da bi bez njega bilo još gore. To je suština propagande, ne mora da ubedi čoveka da mu je dobro, dovoljno je da ga ubedi da bi svaka promena značila katastrofu.

Zato je najkorisnije sa vremena na vreme pričati sa sendvičarima, iskreno i bez podsmeha. Nema bolje lekcije o tome kako funkcioniše medijska manipulacija, kako se strah, osećaj nesigurnosti i lažna nada pretvaraju u političku lojalnost, čak i kad je stvarnost pred očima potpuno suprotna onome što gledaju na televiziji.

Pa podržavala u smislu da smo svakako raspadakus od države i jer sam bukvalno tamo čekala bus, eto ,taj dan me mrzelo otići do grada, valjda mi nije bilo sudjeno. Ali ovo nisu protesti, ovo su neredi. Izgubili su čitavu godinu i studenti i djaci ,nizašta.
U suštini sam neutralna. Podržavam , ali znam da nema ništa od toga, samim tim, gledam svoja posla. Realno me zabole.Narod koji tzv.blokadama uništava zgrade, i pali faks, ne mogu podržavati. Bar ne više. Mada se to znalo da ništa od toga nema svakako.Ja sam sa sela, mi gledamo svoja posla ovde. :mrgreen: i ne , nismo Vučićevi nego sam zabole i za jedne i za druge.
Kad vidim da neko deli narod na jedne i druge, i ne shvata da postoje i realne osobe, iskreno ih smatram maloumnicima.

Lagerta - prema meni nisu bilii nasilni, ja ne idem na proteste. Zabole me da izigravam budalu. A provereno znam da je plaćeno i jednima i drugima. Toliko o patriotizmu.

oni su izgubili godinu zato sto su verovali da ce nesto promeniti, studenti i djaci. delimicno smo krivi mi koji se nismo pridruzili promenama, pouceni prethodnim iskustvima i naoruzani defetizmom. dakle, ja ne verujem da ce se ista ikada u ovoj zemlji promeniti, a volela bih da mi dokazu suprotno.
vucic je isto podelio narod na dva vidljiva dela i treci deo koji se uglavnom ne vidi i ne cuje.
zaista ne znam koji su fax zapalili, mozda sam preskocila zadnjih mesec dana desavanja, znam da su unistavane sns prostorije, ali to je nebitno (sns prostorije su nebitne). ali ne mozes mi reci da ne postoji osveta od strane sns...pa u pancevu je zatvoreno nekoliko lokala, koji su podrzavali blokade (to je medju poslednjim vestima koje sam cula). to je cist cin osvete, pogotovo u zemlji koja je korumpirana na svim nivoima.

A ti si pokazala stepen svoje kulture i vaspitanja. Dovoljno mi :mrgreen:
Ah... da, to ste vi koji na osnovu jedne reči odmah znate kakvi smo mi.:zper: možda da se spustiš na zemlju i otvoriš oči...Ne zaboravi da živiš od upravo tih seljaka koje ismevaš. Pametnija moja baba sa 4 razreda osnovne nego ti. Inače predajem španski u školi, i još znam engleski, italijanski i korejski učim. Vrlo sam zatucana,mhm.:sad2:

Tačno, žive u tom medijskom mehuru, ali mene zanima još nešto. Kada izađu iz kuće i odu u samoposlugu, ili dobiju redovne mesečne račune kako ne vide da je sve skupo, da su im plate i penzije male i da nekad moraju da biraju između hrane, računa i lekova.

Kako AV njih ubeđuje da smo ekonomski tigar a sami žive loše?

ovo da, sve je otislo u tri lepe sa cenama...ali, postoji li u ovoj zemlji ekonomski mag koji ce da nas rehabilituje.

Osim snimka, ima li bilo kakvog podatka odakle je čovek, kako se zove i sl?

Lagerta, nemam živaca, ovo je bukvalno jedan od bezbroj slučajeva, znaś li koliko je i policajaca završilo na VMA, udarali ih palicama, bacali rakete na njih, gadjali staklom.
Ti kao da si živela na severnom polu, ustvari živela si na N1 polu i pratila samo šta oni pokazuju a ovo sigurno neće.
Evo ti za kraj kako je prošla Danijela Krstić, iz SNS.

www.novosti.rs/amp/vesti/politika/1473057/jezivo-pogledajte-sta-blokaderi-uradili-zeni-kamenicom-joj-pocepali-glavu-foto

oni su izgubili godinu zato sto su verovali da ce nesto promeniti, studenti i djaci. delimicno smo krivi mi koji se nismo pridruzili promenama, pouceni prethodnim iskustvima i naoruzani defetizmom. dakle, ja ne verujem da ce se ista ikada u ovoj zemlji promeniti, a volela bih da mi dokazu suprotno.
vucic je isto podelio narod na dva vidljiva dela i treci deo koji se uglavnom ne vidi i ne cuje.
zaista ne znam koji su fax zapalili, mozda sam preskocila zadnjih mesec dana desavanja, znam da su unistavane sns prostorije, ali to je nebitno (sns prostorije su nebitne). ali ne mozes mi reci da ne postoji osveta od strane sns...pa u pancevu je zatvoreno nekoliko lokala, koji su podrzavali blokade (to je medju poslednjim vestima koje sam cula). to je cist cin osvete, pogotovo u zemlji koja je korumpirana na svim nivoima.
Slažem se... I prezirem ove što se uvuku u stranku pa im nadju super posao a neko se ubija od posla za duplo manju platu... ali sutra kad dodje drugi, isto će biti. Isto je bilo i u vreme Miloševića, stranačko zapošljavanje itd....svi bi mi da bude bolje....ali ova država je toliko upropaštena da nam skoro neće biti bolje... Ko god došao sutra na vlast, opet će biti isto...svi su oni ista govna.

Ah... da, to ste vi koji na osnovu jedne reči odmah znate kakvi smo mi.:zper: možda da se spustiš na zemlju i otvoriš oči...Ne zaboravi da živiš od upravo tih seljaka koje ismevaš. Pametnija moja baba sa 4 razreda osnovne nego ti. Inače predajem španski u školi, i još znam engleski, italijanski i korejski učim. Vrlo sam zatucana,mhm.:sad2:
Ne vređam ja seljake, već seljačine, ogromna razlika koleginice :mrgreen: i reći ću, jako mi je žao što ima ovakvih prosvetnih radnika :( a još je tužnije tvoje nerazumevanje napisanog, to jedan prosvetni radnik ne bi sebi smeo da dozvoli...

Koji si sad pa ti lažni profil?
Hmmm
Bila sam među prvima na ovom forumu, ali nisam godinama dolazila pa sam zaboravila lozinku , i morala opet da se registrujem. Kao što mi piše u nicku... Lažni profil nisam, već samo ne živim na mrežama . Fascninantni ste mi sa tim forama o lažnim profilima :mrgreen:

sustinski, moram ovo reci i priznati...:sad2: najveca krivica za svaki neuspeh da se oslobodimo vucica zapravo jeste na nama neutralnima, stvarno neutralnima, a ne na cacijima...jer mi smo neaktivni i nezainteresovani, a mislim da nas ima dosta i da zapravo su neutralni nosioci promena. da to jeste sustina.
Nerazumevanje je veliko, to sam shvatila. Svaki pokušaj ubeđivanja je kontraproduktivan, mislim da je potrebno samo predočiti svima šta se zaista dešava i to prikazati argumentovano a ne spinovane priče jer ih ima na obe strane.

ovo da, sve je otislo u tri lepe sa cenama...ali, postoji li u ovoj zemlji ekonomski mag koji ce da nas rehabilituje.

Biće potrebno vreme za ekonomski oporavak.

Koliko se novca izdvaja za nacionalne stadione širom Srbije? Koliko se novca izdvaja za puteve? Koliki je stepen korupcije?

Imamo u javnim preduzećima dodatna privatna preduzeća. Primer je Infostan.

I da se sutra pojavi neki ekonomski mag, ni on ne može sve brzo da vrati u normalu.

stvar je u tome sto mi ne znamo kako ce biti, mi pisemo na osnovu prethodnih iskustava i desavanja. vucic je los, dobar je samo onome ko ima koristi od njega, tjah nije dobar nikome, ali svi vi snsovci imate koristi od sns, i uradicete sve da on ostane na vlasti.
Vucic je sjajan, vodi vrlo dobru i spoljnu i unutrasnju politiku, prakticno ne moze bolje, niko na njegovom mestu ne bi nista uspeo da unapredi.

Back