Ko su mizoginisti?

Mislis na bogatase sa Zapada? Mislila sam na ovde neke sirovine kad sam pisala...
Постмодернизам не воли метафизику.

Становници богатих друштава нису само богаташи. Али сви јесу мање више атомизирани у богатим друштвима.

- - -

Elementarne-cestice-368x526.jpg

Polubraći Mišelu i Brunu samo je jedno zajedničko: majka. Mimo toga, teško da imaju dodirnih tačaka. Mišel je molekularni biolog, mislilac i idealista, čovek bez pravog ljubavnog života, uvek pomalo izmešten iz uobičajenih tokova ljudskog sveta. Bruno je pak čovek slobodouman i raskalašan, istina više u teoriji nego u praksi. Obojica su, međutim, tipični primerci našeg atomizovanog društva, u kome je religija ustuknula pred plitkim new age filozofijama, a ljubav pred površnim seksualnim vezama.

Elementarne čestice priča je o dvojici braće, ali prava tema ovog romana zapravo je razobličavanje savremenog društva i pretpostavki na kojima ono počiva, i to politički krajnje nekorektno, uz mnogo jetkih i prodornih opaski o svemu i svačemu, od antropologije do sadržaja ženskih magazina. Štivo čas zabavno, čas oporo, štivo razgnevljujuće, potresno i duboko, koje se doživljava stomakom.

Pa meni i ta knjiga bas deluje kao to stivo.
Kritika kritike. Poput burzoa urban stiklare koja je ceznula ceo zivot da zivi u gradu da bi kukala kako je opterecuje isti, ah sva ta armatura.
Zato je zapad i poguban po istok. Ovde si pre imao ljude karakteristicne kao licnosti. Svaki svoj stil govora, svoje zivotne izreke, nacin uzivanja. Nikad vise nije bilo karakteristicnijih ljudi u uniformisanom komunistickome drustvu. Knjige pisane o obicnom coveku, serije snimane o Shurdi, pozorista o Radovanu Trecem i to kao nekakvi za medij zanimljivi ljudi. Koliko ih tek koji se tesko mogu opisati u zahtevanom formatu.
Zato su se svi ti pisci, Tamo, kao pokusaj odvajanja od okvira upravo vracali u okvire i jedino sto su za sobom ostavljali je imidz. Pije viski, klopa pejotl, putuje i hebe.
Secam se kada je bila najezda tih mungosa u doba obaranja vlasti. Pa se pustale projekcije, oplemenjivanja, bilo je tu ok stvari, ali imala je jedna crta:
Objasnjava lik kako je sledeca numera mesavina etno motiva uz primese tehno muzike. I jedan iz publike vikne: ha ha tehno etno chetno.

vidim i ja da ne znam u čemu je štos al ajde
Ja ovde vidim varijaciju na temu deformitet žena u glavi izazvan feminizmom.
A kao odgovor na ovo predlažem ucek jedino kvalitetno rešenje a to je masovnu migraciju žena sa dalekog Istoka i iz Južne Amerike.

ja vredim za 2% muške populacije, o da :D
odakle ti da sam rekao da 98 posto (odakle ti ta brojka inače?) muškaraca mrzi žene?
Pa.Po definiciji mizogenije.
Ne uvlači toliko,slomiće te.

Pored slabih muskaraca, najveća mizoginija je medju ženama, mnogo je žena koje se distanciraju od drugih žena i često utiču na muško okruženje da loše komentarišu žene generalno. Jasno je da je za mizogeniju, kao i sve druge mržnje kriva crnobela podela svesti ljudi....grupisanje i podele ljudi po nekoj karakteristici svakako su cilj odredjenih krugova moćnika da bi postojala zategnutost u narodu...

Gresis, analiziras racionalno , ali to kod optuzbi ne ide tako , nego je sve emotivno...

Nista ne kosta osobu koja je losa da u pretplati blati druge osobe i tako ih prisili na spustanje cene, vidjeno u zoni zamfirovoj....

Sa druge strane, feminacisti totalno degradiraju zajednicu muskarca i zene...a da to nikad ne mogu ni da ukapiraju..

Nisu imali roditelje, najverovatnije...cesto je to bio razlog ranije...a sad isto kao da nisu imali..

Da vidimo kako je to nekad bilo , ko je imao srece da ima roditelje koji nesto kapiraju...

Majka kaze cerki , cerko , brak je ugovor.
A kako majko onda ljubav....
Pa trazi ljubav ali pazi da se moze napraviti dogovor za brak, kao kad kupujes odecu...
Jos se nije nasao neko ko ne voli svoju odecu , a eto ima da je kupi...
Tako i ti.

To bi bilo u stara vremena...

A kako to zvuci u moderna vremena...
Prica sa majkom je ista...ali prica sa momkom koga voli je totalno drugacija..

Mnogo te volim.
Volim i ja tebe ali te ne mogu ozeniti....moji traze diplomatski brak.
Pa sto si onda ovde?
Pa ne mogu da se odvojim od tebe.
Ti mene ne volis , cim neces da me ozenis...
Pa volim te zato sam ti i rekao da ne mogu zbog roditelja...
Da me volis ti bi me lagao sto duze mozes....

Poslednja izmena:
Било је неколико оваквих тема на Филозофији пре 10-15 година.

Увек се догађала комплементарност и допуна мишљења кроз дискусију: мизогинија-феминизам.

Занимљиво је :
- слаби и неспособни мушкарци покрећу феминизам код социопатских жена ;
- како жене лоше говоре једне о другој;
- јаки мушкарци, али социјално неинтелигентни покрећу мизогинију
- итд...

То су највећи 'ебачи!
svako ko je za zivota kresnuo vise od 10 zena je mizoginist. Oni prave recke iz mrznje, osvete................a krivac je uglavnom majka.To je tezak psihicki poremecaj jer taki u zenama vide samo kontejner za istresanje............Znao sam jednog takog.....umro je sam samcijat u kafani za stolom sa bilansom od najmanje 300 zena.

svako ko je za zivota kresnuo vise od 10 zena je mizoginist. Oni prave recke iz mrznje, osvete................a krivac je uglavnom majka.To je tezak psihicki poremecaj jer taki u zenama vide samo kontejner za istresanje............Znao sam jednog takog.....umro je sam samcijat u kafani za stolom sa bilansom od najmanje 300 zena.

Браво за Господина!!!

Триста!!!

l7RPnyQEGLEX5KpDM66P7EG85HrjigJMPMvWmfln-0mupWrUuJ75c9VTWZ30dezOBzWS

Biti zenomrzac je omiljena lazna optuzba feminacista i feminacistkinja...
A sto ne bi...
Zabole ih cosak kad im je javna kultura omogucila da se istresaju i tako poboljsavaju svoj polozaj..

Dete u prevozu ce poceti da ti ke.nja ako je videlo od majke...
Stvarna situacija, stoji klinac 1,2 razred na vratima i nece da se pomeri...
Ljudi mu kazu mali pomeri se, on nece, nego naucen kaze, necete valjda da udarate malo dete...ej....nafilovan i ljudi moraju po guzvi da idu na druga vrata u punom busu.

Dobar primer kako se seksom u glavu gube normalna ponasanja i vaspitanja...

I bukvalno je zaebavao sve u autobusu , jer mu se moze...niko ne sme da ga takne jer pocne da vice i posle onaj ko je dirnuo popije od nerazumnog naroda zeljnog pakosti namestaljku da je fizicki napao dete i ode u bajbokanu..
Samo budala veruje da policija danas pristupa slucajevima da rasvetli sustinu...ako imaju dovoljno svedoka ili samo jednog podobnog , za ocenu situacije da je nesto prosto u pitanju, drzace se toga.

Dodje moja stanica na red....podignem klinca i spustim ga iza sebe za 1 sek , nije stigao da dreci....prosao mu voz....prc.
Ali posteno je drndao ceo autobus, tj celo drustvo jer sigurno mu nije prvi put i video je da prolazi uz recenicu , necete valjda da udarate dete...

Za ove koji su na pola puta izmedju muskaraca a ubedjeni su da su muskarci i zena a ne vide da su vec poceli da budu sisice....

Samo ograniceni umovi nasedaju na pricu da moras da mrzis zene da bi zahtevao da prestane feminacizam.....feminacizam je nakaradan i nema postovanja prema muskarcima.
On je toliko razvijen danas da se cesto cuje, da se dozvoli sve sto zele muskarci , svi bi isli u striptiz barove i trazili lapdance ili se cesali za djoku a niko se ne bi bavio intelektualnim radom ili bio odgovoran prema drustvu i porodici...

Totalno nakaradna ideologija..

A odgovor na nju svakog ko ima malo mozga i vaspitan je kako treba je da tudje bezumlje koje ti se namece ne treba da od tebe stvara mrzitelja, nego borca da tu bezobraznu gomilu razbucas i rasteras od sebe, ali nek egzistiraju ako uzivaju u tome , u nekom svom cosku...nisam im ja tata pa da se brinem sto provode zivot u razvijanju svojih feminacistickih opravdanja zasto ne mogu da uzivaju u heteroseksualnom svetu....nego sunce mora da sija samo za jedan pol, manite takve..

Mozda nekima izgleda tesko , jer ili vole ili mrze, tako su iskljucivi, ali moze se i drugacije.

Jos kad prihvate taj superiorni moralisticki stav da ako je zena onda ne ubija, ***** joj ne smrdi , i nije agresivna, nerazumna i nikad ne krade i ne zloupotrebljava nego je postenija od svetice, dobronamernija od majke i pametnija od Ajnstajna (cesto uzimaju ajnstajna kao teflon pameti)...
Moralna superiornost moze da sluzi samo elitistima i pozerima da etiketiraju ali kod normalnih i svesnih ljudi ne moze da prodje....

A feminacisti muskarci cesto upadaju bas u taj cosak, cesto koriste ili probaju da koriste trik moralne superiornosti, jer ih niko ne spusti dole kad to rade, a to je zato sto su smesni pa nece drugi muskarci da se bakcu sa njima....ne primecuju oni da nisu nikad dobili povratnu reakciju i da su muskarci zaboravili u sekundi sta su trabunjali...oni su ubedjeni da su moralni pobednici jer to je trik kod upotrebe metoda moralne superiornosti.....

Zato , iako nema svrhe, tim kreaturama na pola puta izmedju muskaraca i pioncica zenskog duha i svesti treba reci da musko koje odbija feminacizam ne mrzi zene...
Niti mora da se slabasan krije iza moralne superiornosti...dovoljno je svestan da zna sta zeli a sta ne zeli i ne treba mu moralno aminovanje od strane sredine da bi radio ono sto zeli...

Za ove koji su na pola puta izmedju muskaraca a ubedjeni su da su muskarci i zena a ne vide da su vec poceli da budu sisice....

Samo ograniceni umovi nasedaju na pricu da moras da mrzis zene da bi zahtevao da prestane feminacizam.....feminacizam je nakaradan i nema postovanja prema muskarcima.
On je toliko razvijen danas da se cesto cuje, da se dozvoli sve sto zele muskarci , svi bi isli u striptiz barove i trazili lapdance ili se cesali za djoku a niko se ne bi bavio intelektualnim radom ili bio odgovoran prema drustvu i porodici...

Totalno nakaradna ideologija..

A odgovor na nju svakog ko ima malo mozga i vaspitan je kako treba je da tudje bezumlje koje ti se namece ne treba da od tebe stvara mrzitelja, nego borca da tu bezobraznu gomilu razbucas i rasteras od sebe, ali nek egzistiraju ako uzivaju u tome , u nekom svom cosku...nisam im ja tata pa da se brinem sto provode zivot u razvijanju svojih feminacistickih opravdanja zasto ne mogu da uzivaju u heteroseksualnom svetu....nego sunce mora da sija samo za jedan pol, manite takve..

Mozda nekima izgleda tesko , jer ili vole ili mrze, tako su iskljucivi, ali moze se i drugacije.

Jos kad prihvate taj superiorni moralisticki stav da ako je zena onda ne ubija, ***** joj ne smrdi , i nije agresivna, nerazumna i nikad ne krade i ne zloupotrebljava nego je postenija od svetice, dobronamernija od majke i pametnija od Ajnstajna (cesto uzimaju ajnstajna kao teflon pameti)...
Moralna superiornost moze da sluzi samo elitistima i pozerima da etiketiraju ali kod normalnih i svesnih ljudi ne moze da prodje....

A feminacisti muskarci cesto upadaju bas u taj cosak, cesto koriste ili probaju da koriste trik moralne superiornosti, jer ih niko ne spusti dole kad to rade, a to je zato sto su smesni pa nece drugi muskarci da se bakcu sa njima....ne primecuju oni da nisu nikad dobili povratnu reakciju i da su muskarci zaboravili u sekundi sta su trabunjali...oni su ubedjeni da su moralni pobednici jer to je trik kod upotrebe metoda moralne superiornosti.....

Zato , iako nema svrhe, tim kreaturama na pola puta izmedju muskaraca i pioncica zenskog duha i svesti treba reci da musko koje odbija feminacizam ne mrzi zene...
Niti mora da se slabasan krije iza moralne superiornosti...dovoljno je svestan da zna sta zeli a sta ne zeli i ne treba mu moralno aminovanje od strane sredine da bi radio ono sto zeli...
feminizam je zenska varijanta mizoginizma, isti razlog, iste posledice.
Feminizam nema nikakve veze sa "zenskim pravima" i pobornice feminizma su osobe sa losim iskustvima sa muskarcima pa se njihovo feministicko opredeljenje moze povezati sa osvetom, zeljom da se emotivno udalje od "opasnih muskaraca" i da kontakt sa muskarcima imaju samo na nivou "kontejnera", ............za "istresanje".

I jedna i druga deformacija su produkt bolesnog politickog kapitalistickog sistema koji vrednosti covecanstva svodi iskljucivo na materijalizam, na potrosacki mentalitet ..............pa su i sami muskarac i zena postali potrosna roba koja se POSLE UPOTREBE BACI U KONTEJNER.

Proglasice te za zenomrsca zbog etiketiranja da je feminacizam produkt bolesnog politickog sistema.
Jos kad upotrebis termin feminizam umesto radikalnije varijante feminacizma, tek onda ti sleduje napad zena da si tradicionalni sovinista....mada to sto ja razdvajam termin feminizam kao mutniji i prikriveniji sistem koji nekad, ali u poslednje vreme bas retko nema primese feminacizma, nece da pomogne da zenski umovi razlikuju pojmove feminizam i feminacizam....

Naravno ti to znas, a znas i da je krajnji rezultat tih wannabe ponasanja zena nezadovoljstvo kako god isao taj put...znaci od muskarca naprave papucu , pa lutku pa masu testa pa na kraju im je to toliko bez ukusa da je za bacanje u prvu korpu...
Ne zna sta ce sa sobom a lakse joj da eksperimentise sa drugima nego da radi na sebi...

Back