goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Malo mi smeta što su neke device na površini moralni čistunci a unutra...Ja sam za to da prigrlimo svoj nemoral!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,ne diraj lava dok spava 
Malo mi smeta što su neke device na površini moralni čistunci a unutra...Ja sam za to da prigrlimo svoj nemoral!![]()
device su sklone ka razvijanju raznih fetisa i interesantne su,nisu cedneMalo mi smeta što su neke device na površini moralni čistunci a unutra...Ja sam za to da prigrlimo svoj nemoral!![]()
ja volim to kod zenskih devica ono stegnute na pocetku,rezervisanost,uzdrzanost,umerenost,al kad pocnu da popustaju kocnice..
hahah da vodolije...
jao zamisljam jednu tipicnu devicu u susretu sa nekim uranom 

Opasne su,nisu to fetisi na nivuo recimo vodolija xD device su taman.. hipohonderi i cistunci, a takav sam i ja.
- - - - - - - - - -
Aleluja bradrzja volim to kod zenskih devica ono stegnute na pocetku,rezervisanost,uzdrzanost,umerenost,al kad pocnu da popustaju kocnice..
hahah da vodolije...
jao zamisljam jednu tipicnu devicu u susretu sa nekim uranom
![]()

Vodolijke su mi inspirativne i uvek su korak pre svih,prve ce da isfuraju ono sto niko ne sme i za sta svi vicu da je glupost.Na kraju masa prihvati trend a vodolije se smeju.Mada vodolija devica..ne znam..ne mogu da se odlucim da li bi to bilo bas tako slobodno jedno bice.Device mi ne deluju toliko otvorene rekla bih da su suprotnost

Meni je mesec u Vodoliji pa znam tek blage jade
to povlacenje zatvaranje odmeravanje i analize su tipicni za devicu.Devica dok nije sigurna nece ti ni prst pruziti.

emotivke![]()
pa Mesec u vodi,sta drugo
Kakve ti aspekte pravi gde ti je
Kao moja bivša...vodolije su divna bića, samo da znate
- - - - - - - - - -
naročito mi sa podznakom devica

Kao moja bivša...![]()