KO SU DEVICE?

Opasne su,nisu to fetisi na nivuo recimo vodolija xD device su taman.. hipohonderi i cistunci, a takav sam i ja.

- - - - - - - - - -

Malo mi smeta što su neke device na površini moralni čistunci a unutra...Ja sam za to da prigrlimo svoj nemoral!:cool:

Aleluja bradrz :p ja volim to kod zenskih devica ono stegnute na pocetku,rezervisanost,uzdrzanost,umerenost,al kad pocnu da popustaju kocnice..

Mistični aspekt Merkura
Devica
Cornelius Agrippa von Nettesheim
agrippa1.gif

Opasne su,nisu to fetisi na nivuo recimo vodolija xD device su taman.. hipohonderi i cistunci, a takav sam i ja.

- - - - - - - - - -

Aleluja bradrz :p ja volim to kod zenskih devica ono stegnute na pocetku,rezervisanost,uzdrzanost,umerenost,al kad pocnu da popustaju kocnice..

:lol:hahah da vodolije...:zcepanje:jao zamisljam jednu tipicnu devicu u susretu sa nekim uranom :lol:

vodolije su divna bića, samo da znate :mrgreen:

- - - - - - - - - -

naročito mi sa podznakom devica

Zezam se ja,volim vodolije ali zenske,muske mi nisu zanimljive :cool: Vodolijke su mi inspirativne i uvek su korak pre svih,prve ce da isfuraju ono sto niko ne sme i za sta svi vicu da je glupost.Na kraju masa prihvati trend a vodolije se smeju.Mada vodolija devica..ne znam..ne mogu da se odlucim da li bi to bilo bas tako slobodno jedno bice.Device mi ne deluju toliko otvorene rekla bih da su suprotnost

ne znam do šega je ali bore se nas nekolike u meni :lol:

ako sam sumnjičava, osećam strah, nelagodu, ako se ne osećam opušteno itd. onda se povučem, odnosno zatvoriim
odmeravam, premeravam šta i kako
dok u suprotnom, totalno suprotna

- - - - - - - - - -

a što mešam š i č

mrzi me da ispravljam više :lol:

Back