red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Nista..sedeti i gledati u zvezde sa mnom dok ne dodje neki horoskopski idealni da nas iscupa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa po toj logici ne bi ni trebalo da postoje SUNČEVI ZNACIma kakva lina
ovako asc, bez njega ništa i vladar karte na moj način
ako sunce ima aspekt sa asc, ili vl.asc ili planetom koja blisko aspektuje asc...zavisi kakav je aspekt, orbis toliko će opisivati
ako toga nema i neće
jasno je menitreba da postoje
ali to sunce ne mora da opisuje kakva je neko ličnost (mislim na onaj deo koji se odnosi na asc) već npr. ako je vladar 6. kuće opisivaće to što se odnosi na šestu ali samo ako vidi šesto polje...itd
uglavnom koga zanima nek vidi kako se to gleda
mene mrzi da objašnjavam
jasno je meni
jer da nije i tako - ne bi ni chartovi postojali
ali ZODIJAK je i NASTAO po položaju Sunca
i kao takav opstaje hiljadama godina
ja gledam natale - samim tim itekako obraćam pažnju - i to oduvek- meni nema potrebe TO da se objašnjavakoliko ljudi znam device, pa nemaju neke sličnosti
koliko ljudi se rodi u istom danu pa nemaju sličnosti
ako već gledate, ovo je prihvatljivije nego tako
a možda astrologija je potpuno netačna
mislim može svašta biti![]()
naravno da je tačnije -sigurno je jasnije kad kažem Pera Žikić nego rod sisaraok razumem ali ja sam gledala ovako kako sam napisala zato što je mnogo tačnije nego kad gledam na način na koji vi gledate
nije spamma ok kako god.. da ne spamujem sad...
radosti moja životnaMoj kum je dupla Devica i ako prođe bez "đe si međede" kao da se nismo ni pozdravili. Mnogo fin znak...![]()
Takav je i moj otac[emoji38]DevicaMoj kum je dupla Devica i ako prođe bez "đe si međede" kao da se nismo ni pozdravili. Mnogo fin znak...![]()
ti mene ne kapiraš šta pričamtreba dati opis sunca u devici
i onda zavisno od toga gde je sa čim vlada tumačimo
ako je neko devica ne znači da je takav kako je opisano sunce u devici
možda tog nekog više opisuje venera u jarcu jer je vladar asc i na uglu i egzaktno aspektuje asc
o itekako te razumemne razumeš ti mene![]()
imam puno prijatelja Vodolijanego ja se i ne trudim.da razumem
ja samo teram po svome
evo iskrena sam![]()