KO SU DEVICE?

Jedna od najboljih vaših osobina je što volite da pomažete drugima
Hmm, da. Možda za druge ali često samodestrukcija za nas...Rasipanje energije i emocija...Kada pogledam period od poslednjih 20 godina vidim da sam toliko davao ljudima koji nisu bili tu da ostanu i da sam zbog nedostatka iskustva, introvertnosti/stidljivosti i neartikulisanosti ispadao glup, naivan, nedorečen. Ali to je život, možda za sve postoji pravo vreme koje nije vreme koje nam odgovara već baš Proviđenju.

pa to ti kazem, neka detinja iskrenost u pokazivanju osecanja ali bez patetike...cak se trude da izgledaju hladnije no sto jesu ali uvek ih oda detalj....ono sto mi se ne svidja je to da su zbog pogreshno izgovorene rechi u stanju da raskantaju celu prichu sa nekim, bash zbog rechi koje imaju veze sa osecanjima.

ali ono sto je pozitivno opet, svaka veza koju su imale ostaje na prijateljskoj bazi ma kako da se zavrsila...

- - - - - - - - - -

da i nisu formalisti ophrvani malogradjanskim uzorima i imaju jak princip odgovornosti a i pedagoski su neverovatno dobri....to me uvek fasciniralo.

Hmm, da. Možda za druge ali često samodestrukcija za nas...Rasipanje energije i emocija...Kada pogledam period od poslednjih 20 godina vidim da sam toliko davao ljudima koji nisu bili tu da ostanu i da sam zbog nedostatka iskustva, introvertnosti/stidljivosti i neartikulisanosti ispadao glup, naivan, nedorečen. Ali to je život, možda za sve postoji pravo vreme koje nije vreme koje nam odgovara već baš Proviđenju.

Brt da si zensko zvao bih te na pice :D ovo je toliko iskreno,devicanski iskreno.

Već me ophrvavaju emocije...:sad2: Čini mi se da stalno živim sa duhovima prošlosti, onima koji su mogli biti a nisu...Ponekad ih i sanjam ali interesantno jako retko, uvek kada se pojave znam da postoji poruka koja mi se želi uputiti...Interesantno je da iako sa jedne strane rasipamo sa druge se čuvamo pa tako znamo da procenimo da li smo dovoljno jaki da iznesemo neki konflikt i ako nismo jednostavno ga izbegnemo i tako izbegnemo stres, nervozu, gubitak volje...

Brt da si zensko zvao bih te na pice :D ovo je toliko iskreno,devicanski iskreno.
A to mislim da je greška kod mnogih devica što traže svoj ženski odraz...Čak i kada ne priznaju...Plaše se nečeg novog i stranog a to je greška...Ako je žena dobra čak i malo ona će i nas učiniti boljim čak i kada promenimo neke svoje ''principe'', koji ne moraju da budu dobri već su samo tu jer se tako osećamo sigurno #falsesecurity

Najlepse devojke sam upoznao u tom znaku, vage jesu lepe ali nije to moj tip lepote.Ribe jel sto im samo ime kaze bas su ribe,dok kod skorpija nema sredine ili je ima retko,ili je neka gaborka ili bomba.

- - - - - - - - - -

Necastivi ima rogove,sta nisi znala? xD iks D

- - - - - - - - - -

Ovce su dobre u krevetu, divlje...:heart:

Sta ritaju se? :mrgreen:

Sve to zavisi gde je natusu smesten Mars i Venerica naravno,pa gledamo Mesec a malko i aspekte sa Uranom,Neptunom,kombinacije osme kuce..pa se lepo cita sve,odakle ide emocija odakle zelja,da li krevetske aktivnosti proticu monotono ili ima nekih ..da kazem neobicnosti :mrgreen:

Back