goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Bas si sjatka, ko pečena patka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar i ti sine brute? Mene baš bole leđa ovih dana a još jednu devicu koju sam video juče i više!![]()
Ja baš i ne volim životinje, više biljke...Da, vole Virgozi da imaju pored sebe psa, često dva. Još ako je mešanac ili je na poklon...![]()
Ubijaju me svojom analitikom i smaraju,to je jedini znak koji me stvarno nervira.
Ko je rekao da zelim da vas zeznem ja sam Ovan ne petljam se takvim stvarima nemam ja zivaca za to[emoji38]Ja baš i ne volim životinje, više biljke...
- - - - - - - - - -
Xaxa zato še ne možeš da nas zezneš...![]()
A nijeee hejt nego gundjA ipak si došla ovde da bacš hejtKako to da su uvek ovce u tom fazonu...
![]()
Hahahahahah ali koliko si uporan[emoji38]Pa ocrni me,oblati me nacisto[emoji38]Definitvno sam crna ovcaOvde kad neko dođe da se ''istrese'' možeš da znaš da je ovan/ca...Mada se prepoznaju i po cinizmu, crnjem od noći...
Prigovaranje na prigovaranje nije prigovaranje![]()
Hmm, ko??? Nije ni on bio ružan ali zbog brade...Device obično nisu zapuštene ali ako pokušam da mu uđem u glavu, kontam da je zbog izolovanosti svog života i življenja praktično u prirodi i sa prirodom i sam prestao da razmišlja o bilo čemu što bi se zvalo prihvatljivim i sređenim izgledom po uzusima društva iz koga je otišao u dobrovoljno progonstvo. U čemu ga sve više razumem.
Jedna od najboljih vaših osobina je što volite da pomažete drugimaOvo sam napisao Crvenkapi...Kada sam saznoa da je Kianu Devica bio sam malo iznenađen i šokiran...Delovao mi je suviše neozbiljno za Devicu...Ali on je, kao i mnoge Device, imao težak život i lakše je mogao da ga proguta uz optimizam...I sam sam uvek gledao da nađem svetlo u najvećoj tami, da sam bio slabiji verovatno bih podlegao svim s***** koja su mi se dešavala...Posle sam čuo da je uključen u mnoge humanitarne akcije i slično, anonimno...To baš liči na Devicu...Ima i nesređen privatni život mislim...