goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Možda si joj jednostavno bio ''dosadan'' u tom trenutku...One često reaguju hirovito iako inače dosta analiziraju i razmišljaju..E sad trebal je da ti to ''nagovesti''...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda si joj jednostavno bio ''dosadan'' u tom trenutku...One često reaguju hirovito iako inače dosta analiziraju i razmišljaju..E sad trebal je da ti to ''nagovesti''...
nisam mogao da izdrzim da ne saznam sta se desava sta joj se mota po glavi.

Jesam dosadio sam joj sa sms-ovima i poludela je.Zvao je danas jedno 30 propustenih poziva u minutinisam mogao da izdrzim da ne saznam sta se desava sta joj se mota po glavi.
Kad se javila sreca da smo bili preko telefona ko zna sta bi mi radila da je bila pored mene.
Pa kad sam neizivljeni kreten koji bi da se ceo svet vrti oko njega i cim nekog nema 5s odma dize frku.
A greota bre bas mi zao mnogo fina cura stvarno sam ispao tenkre.
Sad vise uopste nece da razgovara samnom tek je sad posizila.![]()
Honesty is a best policy...Jesam dosadio sam joj sa sms-ovima i poludela je.Zvao je danas jedno 30 propustenih poziva u minutinisam mogao da izdrzim da ne saznam sta se desava sta joj se mota po glavi.
Kad se javila sreca da smo bili preko telefona ko zna sta bi mi radila da je bila pored mene.
Pa kad sam neizivljeni kreten koji bi da se ceo svet vrti oko njega i cim nekog nema 5s odma dize frku.
A greota bre bas mi zao mnogo fina cura stvarno sam ispao tenkre.
Sad vise uopste nece da razgovara samnom tek je sad posizila.![]()

Honesty is a best policy...
Jeste kažu one da ne vole da ih neko stalno ''kontroliše'''...Ma ko zna šta joj je u glavi a to što kaže mačku o rep....

ma nisam ja ni kotrolisao boze sacuvaj znamo se svega par dana nego saljem ja poruke saljem saljem saljem odjednom odgovora nigde reko sta je sad????![]()
sledeci put malo iskuliraj sa porukama...
uostalom,pozovi je na pice,pa je uzhivo pitaj sve shto si hteo!
Nijedna ne samo Devica...Šo si bolji ukusniji si kad te rastržu...mislim da posle ovakve njene reakcije nije zasluzila![]()
Nijedna ne samo Devica...Šo si bolji ukusniji si kad te rastržu...![]()

I to a i to što živimo u svetu obmane gde se mnogi pretvaraju da su nešto što nisu foliraža na sve strane...

Uvek sam imao uravnotežen odnos prema životinjama da imaju svoje mesti i da ih kao i ostalo ne diram dok ne diraju mene.Džaba ako voliš životinje a mrziš sve ostalo.Više volim biljke
Zbog tišine...

Ja sam izgleda Virgo from the dark side...Šalim se ja to što neki rade sa psima radim s ljudima za koje vidim da su *posrnuli*...Na kraju često ispadnem ja a ne oni krivac za njihovo stanje.Pomozi svetu na svoju štetu ali sve manje sam takav sad gledam one koji stvarno nešto znače\zrače![]()

Moja omiljena devica
![]()
Suviše je *otvoren* za Devicu mada ima lepe manire kao plemić eto konekcije
Moja omiljena devica
![]()

Ovo bre Roger Waters iz Pink Floyd-a?
Di se njega seti leba ti![]()
Virgo.