KO SU DEVICE?

ma važi:roll:....vidiš, ja sam ovan i nemam problem da pričam o manama svog horoskopskog znaka, što tebi kao devici očigledno teško pada, brate mili, previsoko mišljenje imate o sebi. visoko mišljenje da to je ok, ali ta vaša sujeta....:dash:
Mislima da je upravo obrnuto,Device su jako samokritične što nekima očigledno manjka:mrgreen::cool:

meni su u device ok...jedan od boljih znakova.
vredne,disciplinovane,sve rade tacno i precizno.
sa njima znas na cemu si...ja ih licno volim.
e sad to sto malo preteruju u uredjivanju i urednosti uopste-nije strasno.
licno imam lepa iskustva sa devicama u svim poljima zivota-JEDAN OD BOLJIH ZNAKOVA.

Ja sam mojoj koleginici devici pre nekog vremena sasula u lice da prestane da se izvlaci i da pocne da radi svoj posao (i zaradjuje platu), i ona evo nece uopste vise da prica sa mnom :( Kad udje u kancelariju samo pozdravi treceg kolegu, a mene ignorise:sad2:

:mrgreen:

Moram da primetim da su Device u skladu sa osobinama svog znaka i na ovom pdf-u najvrednije :lol:

Do skoro su se Blizanci najredovnije "upisivali" na svojoj temi, no oni su i ovako najkomunikativniji i najbrbljiviji :mrgreen:

Devicama
virgo_birthday-1.jpg

cake.jpg

Ja znam nekoliko djevica, i svi su mi posebno dragi.

Mozda malo za moj ukus previse osjetljivi i sitnicavi, a prave se mnogo jaci nego sto jesu. Izrazito pametni i promisljeni... opet ovo su zajednicke osobine izemdu djevica koje ja poznajem.

Thx:cmok:
Vidi se da si pošteno čeljade:ok::)
Baš se prijatno iznenadih danas na FB kad videh da mi je najbolji drug iz detinjstva takođe Devica...Danas mu rođos...Ja zaboravio nismo se viđali bar 15 godina...:)

samokriticna, stedljiva, emotivna (rekla bih previse), vredna, radna, nepoverljiva, ne voli laz, obmenu, prevaru, previse dobra, kad je povrede vraca... trudi seda bude ok sa svima, romanticna....bar sam ja takva...a u podznaku sam rak, pa mozda ima i njegovih osobina umesanih u moj profil osobe...

Back