KO SU DEVICE?

samokriticna, stedljiva, emotivna (rekla bih previse), vredna, radna, nepoverljiva, ne voli laz, obmenu, prevaru, previse dobra, kad je povrede vraca... trudi seda bude ok sa svima, romanticna....bar sam ja takva...a u podznaku sam rak, pa mozda ima i njegovih osobina umesanih u moj profil osobe...
Nije loša analiza:ok:
Mada ima i devica koje ovo sve pobijaju.Jako jako plitkih.

Device imaju taj trip da moraju da ''pomažu svima'' da se ''saosećaju'' da hodaju u ''tuđim cipelama'' + da se prepuste samokritici i krivljenju za sve što vide a nije dobro koje može da bude samorazarajuće...

Баш напротив... Гледам своја посла...
Imamo mi i te periode kada se odvojimo od svega možemo to poptuno da se izolujemo ali opet u kontaktu sa ljudima se pokaže ta potreba da se pomogne kada se može...Ja lično pomažem onima koji mi znače sve što mogu ne pomažem svima kao nekada ranije,to sam naučio da ne ide...A opet i te kojima danas pomažem filtriram.

ako cuti znachi brate da si neshto zahebo...zhestoko...
moja shveca je devica,i odlichno se slazhemo,i tachno znam da kad zacuti,neshto gadno se deshava!!!

ama skroz noramalan razgovor i iz cista mira odjednom TAJAC

nema ama bas nikakve ruzne reci ili neznam neke svadje kratko se poznajemo svega nekoliko dana i zadnja dva dana totalno ludilo

neznam sta da mislim

ama skroz noramalan razgovor i iz cista mira odjednom TAJAC

nema ama bas nikakve ruzne reci ili neznam neke svadje kratko se poznajemo svega nekoliko dana i zadnja dva dana totalno ludilo

mozhda si nekom neshto rekao shto je doshlo do nje...\
bezazleni komentar,koji je nju pogodio...\shto gluplji to gore...
tipa,shteta shto nema plave ochi...da je malo vishlja...kakva li je gola?:per:
bilo shta...aman bre zhena je to...i to devica!

mozhda si nekom neshto rekao shto je doshlo do nje...\
bezazleni komentar,koji je nju pogodio...\shto gluplji to gore...
tipa,shteta shto nema plave ochi...da je malo vishlja...kakva li je gola?:per:
bilo shta...aman bre zhena je to...i to devica!

veruj mi nista od toga nikada se nisam ponasao tako seksisticki prema njima to nije nikada bio moj stil

Back