KO SU DEVICE?

Možda si joj jednostavno bio ''dosadan'' u tom trenutku...One često reaguju hirovito iako inače dosta analiziraju i razmišljaju..E sad trebal je da ti to ''nagovesti''...

Jesam dosadio sam joj sa sms-ovima i poludela je.Zvao je danas jedno 30 propustenih poziva u minuti:lol: nisam mogao da izdrzim da ne saznam sta se desava sta joj se mota po glavi.

Kad se javila sreca da smo bili preko telefona ko zna sta bi mi radila da je bila pored mene.:sad2:

Pa kad sam neizivljeni kreten koji bi da se ceo svet vrti oko njega i cim nekog nema 5s odma dize frku.:dash:

A greota bre bas mi zao mnogo fina cura stvarno sam ispao tenkre. :sad2:

Sad vise uopste nece da razgovara samnom tek je sad posizila.:(

Jesam dosadio sam joj sa sms-ovima i poludela je.Zvao je danas jedno 30 propustenih poziva u minuti:lol: nisam mogao da izdrzim da ne saznam sta se desava sta joj se mota po glavi.

Kad se javila sreca da smo bili preko telefona ko zna sta bi mi radila da je bila pored mene.:sad2:

Pa kad sam neizivljeni kreten koji bi da se ceo svet vrti oko njega i cim nekog nema 5s odma dize frku.:dash:

shta si trazhio,to si i dobio!

Honesty is a best policy...:mrgreen:
Jeste kažu one da ne vole da ih neko stalno ''kontroliše'''...Ma ko zna šta joj je u glavi a to što kaže mačku o rep....

Honesty is a best policy...:mrgreen:
Jeste kažu one da ne vole da ih neko stalno ''kontroliše'''...Ma ko zna šta joj je u glavi a to što kaže mačku o rep....

ma nisam ja ni kotrolisao boze sacuvaj znamo se svega par dana nego saljem ja poruke saljem saljem saljem odjednom odgovora nigde reko sta je sad???? :mrgreen:

Poslednja izmena:
Znam neke Device muške i ženske koje obožavaju životinje toliko da ih čak skupljaju sa ulice i neće da ubijaju pauke i buba švabe u stanovima:eek:Uvek sam imao uravnotežen odnos prema životinjama da imaju svoje mesti i da ih kao i ostalo ne diram dok ne diraju mene.Džaba ako voliš životinje a mrziš sve ostalo.Više volim biljke:)Zbog tišine...

Hmm, ja znam dosta devica koje imaju taj Majka Tereza sindrom in general. Bokte da mogu učlanili bi se u sve humanitarne organizacije na svetu i svaki dan mi siluju Fejsbuk profil s onim klikni da beba iz Afrike dobije bananu ili da mali Stefan dobije operaciju ili šeruju neke osakaćene kerove i plaču nad njima.
Volim device al mi nekad dođe da ih bijem:lol:

Ja sam izgleda Virgo from the dark side...Šalim se ja to što neki rade sa psima radim s ljudima za koje vidim da su *posrnuli*...Na kraju često ispadnem ja a ne oni krivac za njihovo stanje.Pomozi svetu na svoju štetu ali sve manje sam takav sad gledam one koji stvarno nešto znače\zrače:)

Ja sam izgleda Virgo from the dark side...Šalim se ja to što neki rade sa psima radim s ljudima za koje vidim da su *posrnuli*...Na kraju često ispadnem ja a ne oni krivac za njihovo stanje.Pomozi svetu na svoju štetu ali sve manje sam takav sad gledam one koji stvarno nešto znače\zrače:)

pomozi skotu na svoju sramotu :think:

Imo sam i ovde par tih posrnulih nezrelih ustvari...Rame za plakanje je bzvz trip...Čim se *oslobode* i opuste *nice guy* više nije interesantan jure onog ko bi ih *upropastio* :lol:

Moja omiljena devica :cool:
Roger+Waters.jpg

Back