Znamo mi da imaju Vlasi i Karavlasi ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sumnjam ja da ima danas i plavokosih Srba čija fizionomija ne podsjeća na Turke,
al da vas ima i "garavih" ko "made in Anatolia" - ima brate![]()
citaj malo genetiku pa ces shvatiti kako pojma nemas o zivotu.
Anatolijske gene imaju jedino tzv bosnjaci u BiH.
Za ovaj treci deo se mogu sloziti sa tobom posto su predvodnici seksualnog zlostavljanja zena bile domace poturice. Turci su bili isuvise dostojanstveni da bi se time bavili. Ostavljali su to za fukaru.
Inace, turci su vas uvek smatrali gradjanima 2. reda. Procitaj malo vise o tome, pa ces se razocarati.
Čitao sam "genetiku" i shvatio kako ti nemaš pojma o životu
Anatolijske gene imaju jedino tkzv "srbi" u Serviji i okolini.
Po Srbiji su "dužnost" prava prve braćne noći (na vašu sreću, tj. na sreću vaših prapra baba) uglavnom "praktikovali" Turci, Albanci, a i po koji islamizirani Cigo je znao "omastiti brke"
Bošnjaci muslimani su etničke Turke smatrali građanima drugog reda i nazivali ih Turkušama, pa je zato miješanje sa njima bilo relativno rijetko.
Vi ste bili "građani", ups. ovaj tačnije "seljaci" 4 reda![]()
Ne, biče da je tebi prabaka pričala o "čarima" prve bračne noći sa lokalnim begom?
Znamo i mi vas još bolje, al kad posjetimo neki vaš forum i ono malo latentnog poštovanja prema vama topi se kao snijeg u proljeće...
Kakav Tito i Bošnjaci ?
Znači nije bilo Bošnjaka prije drugog svjetskog rata ?
Da te vratim 100 godina unazad.
Znaš li ko su ovi ljudi i kako su ih zvali ?
Ovo je bilo prije prvog svjetskog rata.
Ko onda izvrće činjenice ?
Bošnjak (ja) ili četnik (ti) ?
Jel' ovo piše "Die Bosniaken - Elitetruppe der k.u.k. Armee" ?
Dakle, Bošnjačka elitna trupa...nešto poput današnjih specijalaca.
A nema Bošnjaka prije Tite veli četnik Đurišić...
Ne, biče da je tebi prabaka pričala o "čarima" prve bračne noći sa lokalnim begom?
Znamo i mi vas još bolje, al kad posjetimo neki vaš forum i ono malo latentnog poštovanja prema vama topi se kao snijeg u proljeće...
Интересантно је само да нико, никад и нигде тај "институт прве брачне ноћи" није доказао, нити ИКО тако нешто помиње у стручној литератури.
Било би стварно знати одакле појединци, 200 година откако Турака више нема, знају за тако нешто, а да не могу да наведу где су такве ствари прочитали.
На пример, да кажу да ли се тај "институт" примењивао само на Балкану, само у Србији или у целој Турској? Турска је била уређена држава, морао је постојати и закон за тако нешто.
Да ли је то "право" примењивано и на Јевреје, Цинцаре, Хрвате, Мађаре, Румуне, Бугаре, Грке, хришћанске Албанце, Јермене и хришћане по Блиском Истоку и Турској Африци?
Нико да објасни како то да "право прве брачне ноћи", које је изразита карактеристика раног западноевропског феудализма, одједном заживи у једној оријенталној и исламској држави.
Балкански староседеоци, Грци, Илири, Трачани, гаравији су него Словени. Гаравији су него данашњи Срби.
Знамо да су се Словени мешали са тим староседеоцима. Знамо да су их асимиловали у себе. Знамо да се то данас види и преко генетских анализа, које показују већи удео тих староседелаца у балканској генетици, него Словена са севера.
Срби, као и Хрвати, Бошњаци, Црногорци и Бугари, изгледају савршено онако како би изгледао народ који је настао мешањем 15-20% Словена, 60-70% староседелаца и 10-20% других елемената, попут нпр. Гота, Авара, Келта и других групација које су овде живеле и биле асимиловане.
А Турци оригинално нису "гарави", они су из Средње Азије. Анадолци су гарави још из византијског времена... Византинци су, уопште, били "гарав" народ. Ко је ту коме преносио своје гене, није тешко претпоставити.
Ta tema prve bračne noći je uveliko objašnjena i oborena. Jedino možeš da smaraš time i da dosadjuješ i provociraš. Čitaj malo pa vidi, jedino se u Bosni pojavljuje taj anadolski gen.
Mešali se sa njima, kad ide tele nek ide i uže.
Ta tema prve bračne noći je uveliko objašnjena i oborena. Jedino možeš da smaraš time i da dosadjuješ i provociraš. Čitaj malo pa vidi, jedino se u Bosni pojavljuje taj anadolski gen.
Mešali se sa njima, kad ide tele nek ide i uže.
U Srbiji se anadolski gen (najučestalije) pojavljuje, jer ste se upravo vi najviše miješali sa njima....
Али пази ово... Мени се уопште не гади та идеја прве брачне ноћи, нити имам неки "расизам" према идеји да можда могу бити потомак силоване жене. И деца из таквих односа су људи и нису криви ако је неко силовао њихову мајку, а она родила... а и ти силоватељи су људска бића која преносе људске гене, нису медведи и мајмуни.
Ја бих само волео, ако је то истина, да се то покаже. Јер историјску литературу читам, а тако нешто никад и нигде нисам прочитао. А од Турака је прошло 200 година, превише да би се такве ствари преносиле са колена на колено... а тотално су НЕЛОГИЧНЕ за једну уређену исламску државу. Такво "право" може да личи једино на полудивљачке хришћанске државе из Раног средњег века, а никако на једну Турску у 17. и 18. веку. То су лудости, голе лудости.
А врхунац огавштине су ми ови ликови као онај горе. Погледај то његово садистичко наслађивање вером да је неки његов предак СИЛОВАО неку нашу преткињу. Он ужива у томе, наслађује се том чињеницом, а жртви силовања се руга као да је она крива због силовања, а успут читаво њено потомство до 100. колена одбацује као "полуљудско" и "прљаво".
Ругање жртви силовања победничким смехом и њеним проглашавањем за "кyрву".
Стварно се ова тема отргла модераторској контроли. Лепо је рекао Бастиани пре неколико страница, "зар смо се изборили са домаћим Деретићевцима и отерали их на Алтернативне науке да би овде масовно долазили, један за другим као скакавци, неки бошњачки Деретићевци?" А ево, осим Деретићеваца, ово место се изгледа прочуло и као слободно за болеснике и шовинисте разних врста.![]()
Читао сам једну монографију краја око Санског Моста (муслиман је био аутор, одмах да то напоменем). Конкретно у том крају велик број муслиманских породица води порекло од протераних Турака из Мађарске. Баш су се тако звали, "угарски Турци", а насеља која су оснивали уз већ постојећа српска, добијала су придев "Турски". Нпр. "Турска варош".
То је за мене било изненађење, јер сам увек босанске муслимане доживљавао као 100%-тне домаће конвертите на ислам. Међутим, скоро целокупно муслиманско становништво ових крајева је, како тамо пише, досељеничко. Делом из Босне, а делом од Турака из Угарске (укључујући и Славонију). Сад, да ли су ти Турци заправо "Турци" (тј. тако названи јер су муслимани) или прави Турци, то не знам.
И да додам, кад смо већ до краја искрени, важи и обострано - и оно мало латентног поштовања према вама се топи сваком оваквом посетом таквих од "вас" овде.![]()
Te priče o "pravu prve bračene noći" ste započeli upričati upravo vi Srbi (valjda kako bi opravdali genocide i zločine nad nedužnim muslimanskim slavenskim stanovništvom), a da li u tim pričama ima zaista istine ili je to plod vaše poslovične skolonosti ka mitskom izmišljanju, znaju najbolje vaše prababe
Dobro, što se tiče tvoje "genetske analize" balkanski naroda tu bi se i mogli složiti, uz jednu opasku, Turci kada su dolazili na Balkan su već bili "garavi" jer su u međuvremenu asimilirali dobar dio islamiziranog maloazijskog "garavog" predturskog stanovništva.
Ne trebaju nama kurtoazna izvinjenja.
Tadić se izvinuo zbog međunarodne zajednice i ulaska Srbije u EU.
Nećemo se folirati majstore.
Nije Tadić kriv za ono što su radili Slobo, Radovan i Ratko.
Radovan i Ratko su i danas heroji među srbima a to je prava slika šta Srbi misle o zločinima i zločincima.
E jarane da se ukljucim malo i ja.Austro-Ugarski "specijalci" -jurisali na Macvu da kolju srpsku nejac i zene i starce!!Pa kako su prosli u tome ratu?Znas li onu pesmu- "Tri su cara pobedili ratnici-seljaci,pevali su 'mars na Drinu' sa Cera junaci"!!!Specijalci!!! OOO Boze koje nebuloze!!!!![]()
Bosnjacka elitna trupa... da nije zalosno,bilo bi smesno
Слушај... "ми Срби" и "ви Бошњаци"... Ја нисам овца и не припадам стаду, па кад ован-предводник иде лево - сви иду лево, а кад скрене десно - сви иду десно.
Немој да ти пада на памет да ми опет, као на оној теми, импутираш као некакву моју кривицу или некакву моју одговорност ако нека српска будала пише или ради неке будалаштине... него ме прво питај шта мислим о томе, па једино ако видиш да се слажем, тек онда удари.
Нема овде "ми Срби". Шта сад, ја треба да будем одговоран што нпр. неки Јоца Јоцић напише и изда књигу о Србима који су пореклом са звезде Сиријус? За овај "институт прве брачне ноћи" сам поставио конкретно питање, ко је и где о томе причао и обезбеђивао такве информације о тим давно прошлим временима? Не кажем да тако нечег нема, него само да ја на то нисам наилазио. И волео бих да знам КО то пропагира, да ли неко озбиљан или неко неозбиљан.
Сада из овог твог одговора стичем утисак да ни ти баш у то не верујеш, а до малопре си одавао утисак да верујеш, па ми тек сад ништа није јасно.
Ја комплекс од Турака немам, ово пишем само зато што сматрам да то није истина, а не зато што се Турака "гадим". Људи су, белци, нису звери. Сутра се може десити нпр. да се оженим неком Туркињом и да имам децу која ће бити 50% турског порекла, а 50% словенског... Шта би то значило, да би били мање вредни као људи због тога што имају 50% турских гена и рођеног деду (а не чукун-чукун-деду) који се зове нпр. Мурат или Осман?
Pa, morali bi ste imati malo više poštovanja prema gostima, kad se več pozivate na poslovično srpsko gostoprimstvo.
Mi imamo isuviše dobrih razloga da poštovanje prema vama bude "na kašikicu", s obzirom kakve ste gadosti radili po Bosni do prije 15 godina, a i sad se toga ne stidite..več se time dičite i ponosite.
Zašto bi Jevreji poštivali Njemce nakon Holkausta ili Bošnjaci Srbe nakon genocida..
Jednostavno, bez iskrenog kajanja (što se od vas trenutno ne može ni sanjati) sva vaša priča je licemjerna i niska.
Četnici su u Drugom svjetskom ratu ubijali i nesrbe, ali i Srbe kod kojih su članovi porodice bili u partizanima...
Ма да то су глупости, ево један Турчин причао са једним човеком кога знам о историји и каже да су они лепо живели са нама. Каже ми смо се лепо слагали са вама, све оно лоше је било од ваших домаћих, што се одметали од порте и оне дахије и то ... итд итд..