Mjöllnir
Domaćin
- Poruka
- 3.501
Bošnjaci su općina u Republici Hrvatskoj, posavsko selo smješteno u istočnom djelu Slavonije s hrvatskim katoličkim starosjedilačkim stanovništvom, koje se naziva i Slavoncima Šokcima.
![]()
Riješismo i ovu misteriju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bošnjaci su općina u Republici Hrvatskoj, posavsko selo smješteno u istočnom djelu Slavonije s hrvatskim katoličkim starosjedilačkim stanovništvom, koje se naziva i Slavoncima Šokcima.
![]()
Tacno je da je bilo dosta Sandzaklija da ratuju u Bosni na sta sam ja jako ponosan. Prvo zato kao Bosnjak a drugo jer su isli da ratuju za svoj narod koji je bio pod agresijom i pritiskom sirom Jugoslavije. Nisu isli da ratuju zato sto su bili zedni krvi niti da zamisljaju neke velikonacionalsovinisticke granice kao drugi.
Na tvoje pitanje jesam Sandzo fala Bogu,a tvoje stalno spominjanje korenja i ostalog biljnog korova (verovatno je botanika u pitanju) najbolje da prenosis u skolama jer sam ja to prosao jos u 5 razredu osnovne![]()
Hajdemo da obratimo pažnju na to kako je tema naslovljena.
Nije bilo ni Milorada i Radovana nego Borića, Manuela, Kulina, Stjepana, Mateja, Tvrtka, Prijezda...itd.
Sve srpska imena jel'de ?
A nijedan od nabrojanih nije bio pravoslavac![]()

Bošnjaka iliti Bosanaca, baš kao što je u Mačvi bilo Mačvana, u Toplici Topličana, u Kruševcu Kruševljana, u Hercegovini Hercegovaca...
Jesi li siguran da nije manje od 100 grama?

Da, da... Naročito pasulj sa slaninicom.
To što ti iznosiš nije istina, već laž. Mogu da prihvatim da je to tvoje viđenje istine, ali vrlo dobro znam da je to daleko od istine.
Šta ja ovde negiram? Nemoj da si bezobrazan. Da li ja negiram srpske žrtve muslimanskog terora ili to radiš ti?
Kakvo licemerno izvrtanje istine.
A da malo obratiš pažnju na ono što se krije od tebe????
Ti si nasao da se pravis segu od Bozica - vidim da ti smisao za humor konstantno napreduje, samo sto bi ovde trebao dobiti kaznu od moderatora.
Ti mislis da meni "Fathma" sprema baklavu za Bozic ?
Vi ste jedini ljudi koji su svojim proglasilo okupatorsko. Ne moze se sediti na dve stolice - znas one vase "fazoncice" - Bosnjuci su dio evropskoga ali i tuskHog nasljedja.
![]()

Укључи центар за читање и размишљање, па види да не кажем да смо Илири, него потомци Илира, а то и јесмо - потомци смо Илира и Словена. А Словени смо.
Као што кад си Петровић... или Исметић, ако си муслиман, а мајка ти је Фухудинић. Ти си пореклом и Исметић и Фухудинић, али си само Изметић јер наслеђујеш презиме оца. Тако смо ми наследили језик, име и идентитет наших Словенских предака, па смо стога Словени.
И немој да настављамо. Боље иди с милим Селамом и Алејкумом и не јављај се више.
Bosna-bosanac, Srbija-srbin, Hrvatska-hrvat.
Sad mi objasni kako je neko ko je rođen u Bosni Srbin ?
Po tvojoj logici (koje, uzgred budi rečeno nema) Iliri su sve odreda bile žene a Sloveni muškarci tako da si ti po majci Ilir a po ocu Sloven jer si kao naslijedio prezime od oca.
Mislim, svakakvih sam gluposti pročitao na raznim forumima ali ti si izbio u vrh.
Ovo za Izmetić...je fakat nisko.
Nije važno ko pravi baklavu.
Može je praviti i Fatma i Dragana ali je baklava tursko jelo.
Ne volite Tursku ali volite njihovu baklavu.
Što je najsmješnije nama prigovaraš da smo prihvatili baklavu kao svoje jelo a isto to i vi radite i to za vaš najveći praznik....
Kakav apsurd![]()
Човече, јеси икад у животу јео пицу или шпагете, осим ако ти КурaН не забрањује, шта сад треба Италијани да умиру од смеха што се у Србији једе италијанска кујна?
Ма, прави Исмет.Hajdemo da obratimo pažnju na to kako je tema naslovljena.
1. Vrijeđa se sveta knjiga muslimana,

2. musliman se naziva izmetom, ludim ...itd.
Mislim da ne treba objašnjenje o kakvim se kršenjima pravilnika radi.
Pozdrav !

Imaš li ti kakav međunarodni izvor ?