Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
Шта , то ти је стари дијалект и акцентовање, више словена говори тим начином акцентовања него овим званичним. А нису феркуљуету и меркуљуетау.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде стручњак да објасниш одакле ови љиљани на српском грбу, јел то од 500 година под Турцима?
jeli ikom palo na pamet da promjeni plagijat epskih razmjera i napravi nesto autohtono
Jeste, neki napraviše grb od kafanskog stolnjaka i razglednice .
jeli ikom palo na pamet da promjeni plagijat epskih razmjera i napravi nesto autohtono
Kad su ti grbovi nastali nije se znalo sta je plagijat.
A kolko grbova ima nemoguce ne potrefiti nekog za istim ili slicnim.
Ni Sahovnica nije nesto mnogo kreativno.![]()
Postavite novcice Poljaka sa 4C... Cisto da budemo na cisto da simbol nema veze sa Vizantijom i da je daleko stariji od iste.
Nije običan , toliko je neobičan da su ga odavno proglasili za etalon neukusa i kiča u svetu.proucite ako Vas zanima...nije bas obican stolnjak
A gdje je krunisan Tvrtko i ko ga je krunisao ?
kolega,cro grb prica malo drugaciju pricu,ali to je polje heraldike i milenijske tradicije
proucite ako Vas zanima...nije bas obican stolnjak
Nekako mi to deluje cudno da Fleur-de-lis koga su od krscana koristili samo protestanti i katolici kao i heretici, tek tako predje i na jednu ''ortodoksnu'' stranu ko sto je srpski grb..
Opet neka intepretacija koja je nastala par veka posle grba.
Sahovnica je vrhunac originaliteta.![]()
Koju stranicu nazad dao sam faksimil da je krin dobio Nemanja od Barbarose. Stoji i da ga je Anžujka donela.То је знак невиности Мајке Божје, а дошао је на наш грб преко Немањића Уроша Првог који се оженио са Јеленом која је у свом грбу имала и тај знак као рођака француске круне.
Nekako mi to deluje cudno da Fleur-de-lis koga su od krscana koristili samo protestanti i katolici kao i heretici, tek tako predje i na jednu ''ortodoksnu'' stranu ko sto je srpski grb..
Za latiničare:
IDOH U SRPSKU ZEMLJU ŽELEH I HTEDOH UKREPITI PRESTO RODITELJA MOJIH I TAMO HTELI SU ME VJENČAN BIH BOGOM DAROVANIM VJENCEM KRALJEVSTVA PRARODITELJA MOJIH
Nije običan , toliko je neobičan da su ga odavno proglasili za etalon neukusa i kiča u svetu.
Pa, naravno da ti djeluje cudno kad ne znas nista o tome...
Ивић је код Владислава направио грешку. Оно није крин него Орао.
Mislim da je sve receno u ovoj temi. Vracamo se na stvari koje smo vise put ponavljali..
Dakle svidjelo se to nekom ili ne (a ocigledno se nekima ne svidja ),Bosnjaci su narod i imaju svoja obiljezja i historiju koja im na to daju pravo na egzistenciju.
Priznavanje drugih i njihovih osecanja se moraju postovati,a tudja nametanja i otimanja su neprihvatljiva.
Па да, у твојој још има џибера који би обукли тако нешто насе. Код нас се то носи само у циркусима.
tebi i ostalim milion i nesto pripadnika tvoje populacije:
pisali se turcima 500 godina,pljuvali na svaki spomen bosne,u tolikoj zelji da se poistovjetite sa kasapinom promijenili imena,kulturu i obicaje,sada vam palo na pamet da se vratite korijenima kojih nemate,strahota od silovanja.
ja vas razumijem,niste vi krivi sto ste muslimani i sto su se vasi preci poturcili.
samo ce povjest pokazat koliku vam je stetu alija nanio svojom islamskom deklaracijom i proglasavanjem nekakve kvazi nacije prije par godina,odnosno odjednom niste hrvati (najvecim djelom) i srbi,sad ste dimnjacari.
vratit cete se opet hrvatima po pomoc kao 92,samo croati nece vise biti tako glupi da vas opet prime....potpisali ste samounistenje,naravno ne licno ti
zivi bili pa vidili
Pazi, Cvrsnica... iako nemam nista protiv vaseg grba, smatram da je njegovo pokazivanje na dresovima sportista stvarno veliki neukus. Nisam video ruznijih dresova ni u jedne ekipe za koju znam.