Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
I hemoroide operisemo, za cas posla, zato ne boj se...
Објасни колези, кад си већ у ординацији, да циркумцизија није неопходна у подручјима која нису црвеној зони.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Објасни колези, кад си већ у ординацији, да циркумцизија није неопходна у подручјима која нису црвеној зони.
![]()

Da, izvještili ste se i imate veliki broj hirurga baš za taj dio...![]()
Mislila sam na svoje kolege u Becu ovde!
P.S. Nisu svi Srbi!
Ali Srbi nisuni priblizno sto se toga tice, na sta ti ciljas kao vi i Siptari!
А тек Арапи, јадни, што прекраћују време до женидбе са друштвом, додуше, они се и не крију као ови, мало мало па видиш двојицу да се држе за прстиће. А хемороиди бујају.Mislila sam na svoje kolege u Becu ovde!
P.S. Nisu svi Srbi!
Ali Srbi nisuni priblizno sto se toga tice, na sta ti ciljas kao vi i Siptari!
А тек Арапи, јадни, што прекраћују време до женидбе са друштвом, додуше, они се и не крију као ови, мало мало па видиш двојицу да се држе за прстиће. А хемороиди бујају.
Ja sam čuo da rusi drže hemoroide kao kućne ljubimce.
Treba ih razumit...fukara je to...nema para za nešto bolje.
Ja sam čuo da rusi drže hemoroide kao kućne ljubimce.
Treba ih razumit...fukara je to...nema para za nešto bolje.

Vidim da su diskutanti zaokupljeni analnom fiksacijom i pomocnom istorijskom naukom o chmarologiji pa najsrdacnije koristim priliku da postavim ("cult classic") tekst Hrvata Bartola Djurdjevica koga su Turci zarobili za vrijeme Mohacke bitke te drzali ga 13 godina u zatocenistvu.
Na kraju je kukavac ipak uspio pobjeci iz Turske, a izdao je par jako interesantnih knjizica na latinskom o turskim obicajima koje su bile dosta popularne u krscanskoj Europi 16. stoljeca.
Prilazem izvanredno socan i neposredan opis ("Knjizica doista vrijedna...") turskih higijenskih navika...![]()
![]()
. .
![]()
Evo i originala, tekst o intimnim detaljima se nalazi pri dnu stranice:
http://www.uni-mannheim.de/mateo/camenahist/georgijevic1/jpg/s051.html
http://www.uni-mannheim.de/mateo/camenahist/georgijevic1/te01.html
PLAVO ANĐELČE
pogledaj pri dnu stranice šta piše...
Nemoj da se ljutiš ali ti ni riječ ne vjerujem za turkinje u Beču...
Nemoj da se ljutiš ali Sarajevo je imalo kupališta kad su se mnogi oko nas kupali jednom u godini dana.
Nemoj da se ljutiš, Sarajevo je imalo prvi javni WC u Europi
Nemoj da se ljutiš što smo imali tramvaj prije Pariza a o Beogradu da ne pričamo...
Neću više...naljutit ćeš se.
PLAVO ANĐELČE
Nemoj da se ljutiš ali Sarajevo je imalo kupališta kad su se mnogi oko nas kupali jednom u godini dana.
Nemoj da se ljutiš što smo imali tramvaj prije Pariza a o Beogradu da ne pričamo...
PLAVO ANĐELČE
PLAVO ANĐELČE

ovo za turkinje u becu,ako ne vjerujes njoj,onda vjeruj meni![]()
Tandori ti samo neke cro autore stavljas hmmm
Ma, samo ti se cini...![]()
![]()
. .
![]()
. .
![]()
. .
![]()
. .
![]()

Kad smo vec kod hemoroida pa jeste li znali da srpkinje i nemaju potrebe da to rade,
jer u srbiji ne bi imalo dovoljno materijala za takve operacije.
Srbija je vodeca zemlja u evropi po broju abortusa a sa drasticnim padanjem nataliteta.
godisnje nestane cio grad u srbiji. Mladi prave merak jedni drugima a posle Doco ima pune ruke posla
Bolno ali istinito
Jeste i to smo vam mi i Austrijanci napravili!

Da damo odgovor na temu, ko su Bosnjaci .
Ban Ninoslav u povelji Dubrovcanima zove njih Vlasima, a Bosnjane Srbima .
jos jedna od bana Nina
AKo vara ? Srbin Vlaha da se preda knezu Dubrovackom , a obrnuto da se preda banu .
i opet slicna povelja
Zanimljivo da ban Stefan ? koristi ime Bosnjanin i Dubrovcanin , takodje pojavljuje se i rec Bosna sto je jako vazno, jer se time pokazuje da Bosna nije isto sto i Bosnjanin tj Bosnjanin je stanovnik Bosne .
Car Dusan navodi 4 naroda u svojoj povelji.
On je kralj Srbljem Grkom Bugarom Arbanasom jasno navodeci narode u njegovom carstvu.
Jako je bitan detalj da je on kralj Srbljem .
U relativno kratkom vremenu kralj Tvrtko ze zove Kralj Srbljem I? Bosni i Primorju .
Medjutim problem je sledeci . Ako on navodi Srbljem , to mi ne lici na teritoriju .
Sto nije rekao kralj Srbljem , Bosnjaninom i Primorju , ako je rec Bosnjanjin postojala u tom vremenu .
Izvadjeno iz Monumenta Serbica
![]()