Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo jedanput , nakon tri ili 4 godine dopisivanja, imali smo prilike da se vidimo uzivo.Ona je udata , dvadeset godina braka, dvoje dece.Mada nam je to bilo prvi put u krevetu, seks je bio opusten, kao da to dugo radimo zajedno.Pricali smo o njenoj deci, braku, zivotu, apstrakcijama....Komunikacija se nastavila, ali poceo je nedostaje taj fizicki dodir, poceli smo se svadjati, i na koncu smo prekinuli
3-4 godine dopisivanja... hmmm

Poznajem ljude koji vole na tome i da ostane, i srećni su zbog svega

Mnogo ste stroge, takav mi je utisak. Da sam muško otišla bih samo da vas upoznam, prvo Paulu :lol:
Ma, to ti je utisak
Svi mi svesno - podsvesno premeravamo nekoga.. samo neko to verbalizuje neko ne
Mene nema šta
Pomalo me zabavlja način na koji me gledaju različiti ljudi. to kada se vidimo. Svi mi nešto sasvim drugo prepoznamo u onome koji je ispred nas. Istu osobu doživljavamo na svoj način. Ali to je sve poznato

Pa ne kažem
No, mene privuče način na koji neko govori. Lično, to mi je važno.
Ako ne osetim koncentraciju, jasne misli, ako govori mnogo i nepovezano, ili mnogo, povezano, ali ostaje nekako "spolja mene".. onda ne osećam konekciju
Svakoga pali nešto drugo. A eto to što mene značajno pali često ne osetim iz pisanja
Pretpostavljam na sta mislis...
Jedan bivsi je javna licnost, ugledan, dr nauka, prica tako pametno i lepo da te zacara, na to sam i pala. Mi u vezi nekih 3 meseca, ja na 7 nebu...kad covek malo po malo poce da psuje, pa kao kocijas, pa neke fraze i izraze iz "dedinog sela"-ni malo smesne ni simpaticne...greske, jezicke, osnovne, koje razocaranje...onda sam skontala da se debelo priprema za govore. Srusio mi je Sneska, od tad nikog ne idealizujem. Njega jesam, realno, ili je dvostruka licnost...

Ma, to ti je utisak
Svi mi svesno - podsvesno premeravamo nekoga.. samo neko to verbalizuje neko ne
Mene nema šta
Pomalo me zabavlja način na koji me gledaju različiti ljudi. to kada se vidimo. Svi mi nešto sasvim drugo prepoznamo u onome koji je ispred nas. Istu osobu doživljavamo na svoj način. Ali to je sve poznato
Jasno, samo mi je čudno kad se sve u sitnice napiše, nesigurniji i zatvoreniji će odmah odustati od upoznavanja. :lol:

U svakom slucajeva muski mora imati plan za tu noc gdje i kako, posebno sa iskusnim kokama, da odmah ponudis recimo nakon vecere, tvoj stan, hotel, itd. Ako se to ne desi, tesko da ces dobiti sljedeci randes. Ako je mladja riba, trazi muza, nema djecu, moguce je da dobijes jos jednu sansu. Ali moras imati ponudu za tu noc kad ilazis. Neizbjezno, doci ce kraj izlasku, i bice pitanje sta cemo sad na kraju noci? Moras imati plan.

Jos nikada nisam upozno nekoga s kim sam se dopisivao.
Ali neke odavde bih voleo da upoznam.
Samo to.
Nemam iluziju da je bilo sta drugo mogucce.
A utisak ionako ne sticem na osnovu pisanja.
Ne mogu da znam ko je iskren ako nije.
Ali skoro si bio na nekom sastanku, kako sam čitala, u Zemunu :)
forumaša
da li si one koje si video doživeo isto pre i posle? Imaš li neko zapažanje? (a da ne pominješ osobe, već generalno)

Pa ok, ali mislim da bi bilo fer da dame odmah i kazu ima li ili nema te kemije, a ne da ostanu na zderi i ledeno doba karti, kad su vec tu...
U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---
posle mi bilo žao, bila sam konj, svinja, neumesna, stidim se kada se setim
Nije uvek dobro reći, bolje se kulturno rastati i daljim nepisanjem sve reći

Ali skoro si bio na nekom sastanku, kako sam čitala, u Zemunu :)
forumaša
da li si one koje si video doživeo isto pre i posle? Imaš li neko zapažanje? (a da ne pominješ osobe, već generalno)
Naravno da imam utiske.
Zene su bile mnogo prijatnije i opustenije nego online.
Muskarac je bio mnogo vise rezervisan.
Ali generalno ponasali su se bas kao na forumu...
otvorena prica o svim temama, normalna, ljudska, bez ogovaranja.

U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---
posle mi bilo žao, bila sam konj, svinja, neumesna, stidim se kada se setim
Nije uvek dobro reći, bolje se kulturno rastati i daljim nepisanjem sve reći
Mislim da nisi. To je zapravo korektno. Ok, to moze da zaboli, ali po meni ako neko ne moze da prihvati da se nekome jednostavno ne svidja, onda nije ni za upoznavanje. Nista od toga nije licno.

Back