7
742319
Gost
Mnogo ste stroge, takav mi je utisak. Da sam muško otišla bih samo da vas upoznam, prvo Paulu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

3-4 godine dopisivanja... hmmmSamo jedanput , nakon tri ili 4 godine dopisivanja, imali smo prilike da se vidimo uzivo.Ona je udata , dvadeset godina braka, dvoje dece.Mada nam je to bilo prvi put u krevetu, seks je bio opusten, kao da to dugo radimo zajedno.Pricali smo o njenoj deci, braku, zivotu, apstrakcijama....Komunikacija se nastavila, ali poceo je nedostaje taj fizicki dodir, poceli smo se svadjati, i na koncu smo prekinuli
Ma, to ti je utisakMnogo ste stroge, takav mi je utisak. Da sam muško otišla bih samo da vas upoznam, prvo Paulu![]()
Pretpostavljam na sta mislis...Pa ne kažem
No, mene privuče način na koji neko govori. Lično, to mi je važno.
Ako ne osetim koncentraciju, jasne misli, ako govori mnogo i nepovezano, ili mnogo, povezano, ali ostaje nekako "spolja mene".. onda ne osećam konekciju
Svakoga pali nešto drugo. A eto to što mene značajno pali često ne osetim iz pisanja
Jasno, samo mi je čudno kad se sve u sitnice napiše, nesigurniji i zatvoreniji će odmah odustati od upoznavanja.Ma, to ti je utisak
Svi mi svesno - podsvesno premeravamo nekoga.. samo neko to verbalizuje neko ne
Mene nema šta
Pomalo me zabavlja način na koji me gledaju različiti ljudi. to kada se vidimo. Svi mi nešto sasvim drugo prepoznamo u onome koji je ispred nas. Istu osobu doživljavamo na svoj način. Ali to je sve poznato

Hodaš pored nekoga i osećaš samoćuMeni je ta hemija izuzetno vazna. Da postoji i preko pisane reci...
A uzivo... ako je ne osetim, povlacim se...
Ali skoro si bio na nekom sastanku, kako sam čitala, u ZemunuJos nikada nisam upozno nekoga s kim sam se dopisivao.
Ali neke odavde bih voleo da upoznam.
Samo to.
Nemam iluziju da je bilo sta drugo mogucce.
A utisak ionako ne sticem na osnovu pisanja.
Ne mogu da znam ko je iskren ako nije.

U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---Pa ok, ali mislim da bi bilo fer da dame odmah i kazu ima li ili nema te kemije, a ne da ostanu na zderi i ledeno doba karti, kad su vec tu...
Naravno da imam utiske.Ali skoro si bio na nekom sastanku, kako sam čitala, u Zemunu
forumaša
da li si one koje si video doživeo isto pre i posle? Imaš li neko zapažanje? (a da ne pominješ osobe, već generalno)
Aha bio je sastanak forumasa negdje,znači krljali ste se grupno,a mene niko ni da obavijestiAli skoro si bio na nekom sastanku, kako sam čitala, u Zemunu
forumaša
da li si one koje si video doživeo isto pre i posle? Imaš li neko zapažanje? (a da ne pominješ osobe, već generalno)

ja sam upoznala do sada.. 18 forumašaAha bio je sastanak forumasa negdje,znači krljali ste se grupno,a mene niko ni da obavijesti![]()

Milance rezervisan?!Naravno da imam utiske.
Zene su bile mnogo prijatnije i opustenije nego online.
Muskarac je bio mnogo vise rezervisan.
Ali generalno ponasali su se bas kao na forumu...
otvorena prica o svim temama, normalna, ljudska, bez ogovaranja.
hvalaNaravno da imam utiske.
Zene su bile mnogo prijatnije i opustenije nego online.
Muskarac je bio mnogo vise rezervisan.
Ali generalno ponasali su se bas kao na forumu...
otvorena prica o svim temama, normalna, ljudska, bez ogovaranja.
Ne ocekujem nista, a i zabole meNe ocekujem kemiju, svakako mi je interesantniji mentalni klik![]()

Cek, ako je bila Paula onda je mozda Moca

ko je pominjao njega? nemoj ti sad konkretne osobeMilance rezervisan?!

Pa zato i ne volim da kuckam o tome.Milance rezervisan?!
Mislim da nisi. To je zapravo korektno. Ok, to moze da zaboli, ali po meni ako neko ne moze da prihvati da se nekome jednostavno ne svidja, onda nije ni za upoznavanje. Nista od toga nije licno.U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---
posle mi bilo žao, bila sam konj, svinja, neumesna, stidim se kada se setim
Nije uvek dobro reći, bolje se kulturno rastati i daljim nepisanjem sve reći