Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
E Mare ti mozda jesi specijalan slucaj ali si ipak vagica....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:Ma uzmite vi nostradamusov horoskop extra tacan i tamo ima sve...
Vaga dobra a podznak?POP Mare:Vaga jesam, ali i oni koji me znaju me ne znaju
A sve ovo kazem jer 90% stvari ovde sto ste napisali za vage kod mene ne vaze uopste...
Vodolija...Psihologue:Vaga dobra a podznak?
Milica kamilica:Ja sam dupla bikulja i jednostavno me hoce skorpije, a bome i ja njih.. Tako da BIK-SKORPIJA... nema dalje.... Kao magneti, nema sta....
Da, i pisano i prepricavano i svasta nesto. Pa? Ja kazem moje iskustvo....Psihologue:Pisano je dosta o ovoj kombinaciji
Plavooki psiholoze, kad utihnu vrucine, moze li nesto o kombinaciji riba/ blizanac (ja) i on ovan?Psihologue:pisaću i ovoj kombinaciji čim utihnu ove vrućine,nemogu se skoncentrisati..
Ima bre za veceru da te pojede. :shock:Hammerhead:e aj i vaga/blizanac(musko tj ja sa mesecom u lavu) i jarac/devica sa mesecom u skorpiji (ona)
Sve ću to razjasniti samo patim od ove velike vrućine...Čim se temperatura maloHammerhead:nisam nista imao nameru da razresavam sa njima javno vec trazim savet od nekoga ko moze da mi razjasni za vaga/blizanac i jarac/devica... (napisano gore i meseci u lavu i skorpiji) tako da nije nikakav spam ili chat... ako ces mi pomoci onda pisi.. ako ne nemoj mi smetati!