KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji uopstene podjela ko se sa kim slaze,ali ono sto stvarno treba gledati jesu odnos zenskog Mjeseca i muskog Sunca ili zenske Venere i muskog Sunca ili Marsa. Isto tako treba gledati gdje se koja planeta nalazi u horoskopu druge osobe isl. Citava nauka...

Ja sam blizanac i super se slazem sa vagama,ribama i rakovima.Fatalne su mi skorpije,njima ne mogu da odolim iako me na kraju uvek zeznu a cesto i povrede,a jarcevi su mi mnogo dosadni i hladni ljudi ( bar spolja tako izgledaju).Bikove ne volem ni malo.Device su mi suvise ustogljene.Strelcevi su ok...

nisam nista imao nameru da razresavam sa njima javno vec trazim savet od nekoga ko moze da mi razjasni za vaga/blizanac i jarac/devica... (napisano gore i meseci u lavu i skorpiji) tako da nije nikakav spam ili chat... ako ces mi pomoci onda pisi.. ako ne nemoj mi smetati!

Hammerhead:
nisam nista imao nameru da razresavam sa njima javno vec trazim savet od nekoga ko moze da mi razjasni za vaga/blizanac i jarac/devica... (napisano gore i meseci u lavu i skorpiji) tako da nije nikakav spam ili chat... ako ces mi pomoci onda pisi.. ako ne nemoj mi smetati!
Sve ću to razjasniti samo patim od ove velike vrućine...Čim se temperatura malo
snizi svima odgovaram kao i do sada..

Ja sam Ovan(fimale) i naravno najcesce se spajam sa Vagama!Ali ni Jarcevi nisu za bacanje!A nisu lose ni Vodolije......Blizanci bi bili bolji kad bi znali sta hoce.......Ovnovi...uh,mnogo zele da dominiraju .....muske Ribe,daleko im lepa kuca....Device,simpaticne su....a sa ostalim predstavnicima i nisam imala neka impozantna iskustva! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back