KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Psihologue:
Žena blizanac u ovoj vezi ima da trpi i da trpi..
Škorpija muškarac će praviti scene u ranom periodu,
mislim da treba proći vremena da se ova veza tkv slegne i da sve dođe na svoje..
U rebusu sam kako će ovo sve da proiziđe...
Žena blizanac (lav odlikovan strpljenjem) ne znam koliko ima mirnoće u sebi da
sve prebrodi i sačeka škorpiju a pri tom da žmuri na njegove ispade..
ja sam blizanac, a on skorpija....uhhh jeste ljubomoran, a ja jesam trpela i trpim ali se vec navikoh.....znaci, treba mu dati vremena i bice sve bolje? ja sam stekla takav utisak, ali mi se posle nekog vremena cini da je opet sve isto...bas ti ispadi.
svi kazu da se skorpije i blizanci nikako ne slazu.
iz mog iskustva, sa skorpijama nesloga i nedovoljno razumevanja, ali odlican sex i provod
svi prijatelji su mi ugl.rakovi i lavovi, a skorpije zenske organski ne mogu da smislim, to je cudo.
blizance i skorpije prepoznam na km, blizanci su mi super, svi isti kao i ja, melju 200 na sat, zezanje, ali mislim da se ne slazu perfektno jer su suvise slicni svi, najsrodniji od svih znakova.
sa vagama se isto slazem odlicno, sa ovnovima....

DEVICA -- ŠKORPION

OVU KOMBINACIJU U ASTROLOSKIM KRUGOVIMA OZNACAVAJU KAO JEDNU OD KVALITETNIH VEZA, bez obzira da li je rec o prijateljstvu, poslovnoj saradnji, ili ljubavnom odnosu. U tom smislu, kombinacija izmedju zene Device i muskarca Skorpiona za nijansu obecava vise nego obrnuta kombinacija, izmedju zene Skorpiona i muskarca Device.

Osobine koje ovu vezu ulepsavaju su medjusobno razumevanje, velika paznja, zatim orijentacija prema slicnim zivotnim ciljevima i ogromna podrska koju pronalazite jedno u drugom. Naravno, Devici odgovara to sto u svom partneru pronalazi osecaj sigurnosti, zastite i ogromnu snagu ili neiscrpnu energiju.

Nasuprot tome, Skorpionu imponuje velika paznja i razlicite udobnosti ili sitnice koje dobija od svog partnera. Uostalom, Devica svoju okolinu neprekidno obavestava i opominje da pored sebe ima izuzetnog partnera, a to je ono sto pothranjuje Skorpionov ego.

Ukoliko Vam je stalo da sacuvate svoju poslovnu, prijateljsku ili emotivnu vezu, znajte da Skorpion mora da koriguje svoju impulsivnu i osvetoljubivu prirodu, dok Devica neprekidno mora da kontrolise svoju preteranu sitnicavost i potrebu za kaznjavanjem.

Posebno naglasavamo da zanimljivost koja prati ovu kombinaciju se prepoznaje u tome sto Devica kaznjava isuvise racionalno, a Skorpion isuvise strastveno. U sustini, Vasa najosetljivija tacka koja dovodi do ljubavnog prekida je zajednicka destruktivnost. Zbog toga oboje treba iskreno da radite na prevazilazenju svojih slabosti.

P.S. Kiss za skorpioncice od mene (device)

A sta mislite o ovoj kombinaciji,ima li sanse za uspeh:
Ja sam Rak (podznak,mislim Ovan) a ON je Bik........Sta mislite,kakve su nam sanse za uspesnu vezu???Pozzzzzzzzzz

@Sibirka
RAK -- BIK

Ovo je jedna zaista zanimljiva i skladna kombinacija, tako da se u astroloskim krugovima preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno se svrstava na top-listu. Znaci, preporucuju Vam se najrazlicitije veze, bilo da je rec o prijateljskoj vezi, poslovnoj saradnji ili emotivnom i ljubavnom odnosu.

U tom pogledu, kombinacija muskarac Bik i zena Rak za nijansu obecava nesto vise, mada i obrnuta varijanta -- muskarac Rak i zena Bik -- takodje predstavlja pun pogodak. Osobine koje svakako ulepsavaju i uvelicavaju Vas odnos predstavljaju uzajamnu paznju, sklad, razumevanje i potrebu da se ocuvaju duhovne i materijalne vrednosti.

Naravno, Rak u svom partneru dobija osecaj sigurnosti, zatim, osecaj pokroviteljstva i psiholosku ili emotivnu zasticenost. Ipak, ono sto je najvaznije u njihovom ljubavnom odnosu je ogromno poverenje u zajednicku buducnost. Sa druge strane, Bik od svog partnera dobija emotivnu paznju i neizmerno zadovoljstvo. Poenta je u tome da Bik "punim plucima" i svim culima uziva u lepim stvarima i paznji koju mu poklanja njegov partner.

Ipak, nemojte zaboraviti da postoje problemi koji narusavaju Vas odnos, tako da Bik obavezno mora da kontrolise svoju iznenadnu impulsivnost, netoleranciju i osecaj ljubomore, dok, za uzvrat, Rak kod sebe mora da kontrolise svoju preteranu posesivnost i psiholosku odnosno emotivnu ranjivost.

Na kraju, ono sto zaista ohrabruje je cinjenica da Vas ljubavni odnos obicno traje dovoljno dugo i da oboje veoma pazljivo i brizno cuvate svoju ljubavnu vezu i sve ono sto predstavlja zajednicku srecu i zajednicko bogatstvo.

.... Uzivaj :wink:

Uzimajući u obzir takvu kombinaciju RAK - BIK mislim da je veza moguća ali obično se svede na to da
BIK po svaku cenu želi da promeni raka na samom početku..Veza uspeva ako rak na to pristane..
Naravno sve je moguće...

Uh... Ja sam bila ludo zaljubljena u jednu vagu.... Samo, ne odgovaraju oni nama devicama. Mnogo su neodlucni, a to nas nervira. Dok oni odluce sta ce, gde ce, da li ce... nas prodje volja....

DEVICA -- VAGA

U ovoj kombinaciji najcesce i najvise dolazi do izrazaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka vec na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpaticno, ili veoma antipaticno.

U astroloskom smislu, ponovo je rec o dve veoma razlicite prirode i zbog toga prvenstveno treba insistirati na nekim poslovnim odnosima, zatim na prijateljskim i, tek na kraju, na ljubavnoj vezi. U tom smislu, nesto vise obecava kombinacija izmedu zene Vage i muskarca Device, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Devica i muskarac Vaga, ali obicno taj odnos ne traje dugo.

Naglasavamo osobine koje mogu da ulepsaju i uvelicaju Vas zajednicki odnos: dobronamernost, postenje, korektnost i potreba za ocuvanjem materijalnih i duhovnih vrednosti. Svakako treba imati na umu da je Devica ta koja donosi realne planove i ocekuje zajednicki zivot, ali, istovremeno ona neprekidno budnim okom prati sve sto se desava sa njenim leprsavim partnerom.

Sa druge strane, Vaga je ta koja unosi ogromnu kolicinu emocija, radost, komfor i optimizam u zajednicki zivot. Podsecamo da postoje i velki problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos, a oni narocito dolaze do izrazaja kada Devica preteruje u svojoj sitnicavosti i u kaznjavanju. Zatim, ona je sklona preteranom moralisanju, tako da u ocima svog partnera deluje kao uskogruda, depresivna, monotona i emotivno uzdrzana osoba.

Svakako da i Vaga ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a narocito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.

RAK -- RAK

Svakako da je ovde rec o jednoj veoma skladnoj, specificnoj i izuzetno emotivnoj kombinaciji. Znaci, kod Vas do izrazaja dolaze identicne prirode i velike slicnosti koje uticu na harmonican odnos, bez obzira da li je rec o poslovnoj, prijateljskoj ili emotivnoj vezi.

Naglasavamo da ste oboje po svom elementu vodeni, po principu zenski, po kvalitetu kardinalni, a po temperamentu flegmaticni znaci. Ipak, nemojte zaboraviti da previse slicnosti i prekomerna hipersenzitivnost moze da postane isuvise veliki teret, teret koji osoba u znaku Raka strogo izbegava ili ne zeli da nosi na svojom ledjima.

Naravno, ukoliko Vam je stalo da Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos potraje sto duze, oboje morate imati dovoljno snage za prevazilazenje emotivne nesigurnosti, a narocito za prevazilazenje emotivne dezorijentacije. Potpuno je razumljiva Vasa potreba da sebe i svog partnera zastitite od razlicitih udaraca sa strane, medjutim, ne zaboravite da suvise veliki ili neprobojni zidovi predstavljaju novi problem.

Odgovorite sebi na pitanje: da li se ljubavno carstvo nalazi iza debelih zidova i da li iza tih zidova postoji jos neko sem Vas i Vaseg partnera. Znaci, vazno je da izbalansirate izmedju potrebe za mirnim zivotom i potrebe za novim iskustvom koje svakako moze da ulepsa Vas ljubavni odnos.

Osobine koje imaju izuzetno znacenje za kvalitet Vaseg zajednickog zivota su obostrana paznja, razumevanje, neznost i cuvanje tradicionalnih vrednosti. Zbog toga je potpuno razumljivo sto se u astroloskim krugovima Vasa kombinacija preporucuje za najrazlicitije poslovne, prijateljske i emotivne veze. Narocito je vazno da ova kombinacija obecava kontinuitet i trajnost.

Na kraju, naglasavamo da postoji i posebna zanimljivost koja prati ovu kombinaciju, a to je cinjenica da od ukupno 144 astroloske kombinacije upravo kod Vas postoji najmanja sansa za prekid poslovne, prijateljske ili u emotivne veze. Svakako da je vazan podatak da Rak izuzetno tesko ili skoro nikako ne napusta svog ljubavnog i bracnog partnera.

http://www.astrolook.com/parovi/rak_rak.shtml

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back