Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
daca75:Ja sam vaga a on je jarac
Iako horoskop kaže da se ne slažemo
Nama je super.....
Normalno da se slažete kad ti popuštaš...Sve je onako kako on želi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daca75:Ja sam vaga a on je jarac
Iako horoskop kaže da se ne slažemo
Nama je super.....
sibirska:Kakav prc jbt!![]()
Sanha:Molim vas recite mi koliko je uspeshna ova veza:
Ja sam Rak/Strelac a on je Blizanac/Shkorpija....
Kakvi su tu izgledi,da li mozemo mi zajedno da nastavimo(bili smo razdvojeni silom prilike-ne nashom voljom),ko koga da menja,ko vodi igru tu?Da li mogu da ga smirim ili da zaboravim na sve...?
Ireth:Pa hocu li ja dobiti odgovor...
Dina81:pa ovako ja sam devica :
sa ovnovima- strast,ali me nervira njihova tvrdoglavost
sa bikovima- suvise su pasivni za mene
sa blizancima- hm nije lose ali mi smeta njihova rastrzanost...i neskoncentrisanost
sa rakovima- suvise meki za mene, ali dobri prijatelji
sa lavovima- eh ti lavici...bilo bi ok da sam tip koji voli vise da ugadja..i hvali
sa devicama : fatalno lose..a i dobro..uh ,kad mogu preskacem ih
sa vagama- do sad su mi odgovarale ...prilicno dobro se kontamo,,i bez reci
sa skorpijama- vrlo strastveno...ali i opsno...po zivce....
sa strelcevima- za mene neuhvatljivi....
sa jarcevima- prijateljski odnosi iskljucivo
sa vodolijama- previse vazduha za crnu zemlju
sa ribama- pa nije losa kombinacija ako uspem da pronadjem put do njihovog sveta na vreme
boldirani znakovi su bili najzastupljeniji do sad...ali mislim da je ovo slaganje samo po znakovima nedovoljno i moraju se gledati i polozaji drugih planeta
E to je bio moj skromni doprinos zadatoj temi :-D
Psihologue:Normalno da se slažete kad ti popuštaš...Sve je onako kako on želi...
Zana:Sa Jarcevima je to tako. Ili kako on hoce ili nikako. Drugi nemaju nikakvo pravo misljenja. Ja nemam nerve za njih. Nevidjeno me nerviraju.
Ireth:A skorpija/blizanac sa lav/ovnom?Skorpija je zensko
A u slucaju zena rak, muskarac bik?Psihologue:RAK - BIK :
- RAK JE INERTAN i usporen
- odmeren i pomalo u ovoj vezi brljav
- očekivanja su da ga BIK povuče napred
- rak pokazuje nespretnost
- BIK žena mora u ovoj vezi da bude dominantna
- Bik je spreman na raznolikost i duhovitost raka
- Bik je prebrz sa idejama
Ova veza ima budućnost u početku...Potrebno je da Rak ukapira da Bik nema zlu nameru
da ga preoblikuje...
.
myche:ja sam baš dobra kozica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu Psiho, one samo tako deluju naivnom posmatraču.Psihologue:Deliš li sa mnom mišljenje?
Vage su odmerene i fine
e ovo je apsolutno tacno, bar kod onih vaga koje ja poznajem :-DCaLiMeRo:Nisu Psiho, one samo tako deluju naivnom posmatraču.![]()
Vaga tera po svome tvrdoglavije od bilo koga... naravno, nakon što nešto uspe da odluči.
CaLiMeRo:Nisu Psiho, one samo tako deluju naivnom posmatraču.![]()
Vaga tera po svome tvrdoglavije od bilo koga... naravno, nakon što nešto uspe da odluči.
VAGE ne mogu da teraju po SVOM, jer vage NE ZNAJU sta ce sa sobom! Karakter NULA kod vecine, izigravanje ELITE, stepenika na kome nisu, odmerenost i sve ostalo samo farsa! Iznutra, jagnje koje i ako se desi u milion godina da shvate sta hoce - NE SMEJU DA TO KAZU!Dina81:e ovo je apsolutno tacno, bar kod onih vaga koje ja poznajem :-D