KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nešto o škorpijama ali ukratko:

škorpija - riba - Veliki uspeh u spolnom životu...
škorpija - ovan - Sve zavisi od položaja Marsa
škorpija - blizanci - problematična veza
škorpija - rak - odlična kombinacija
škorpija - lav - zanimljiva i moguća kombinacija
škorpija - devica -
ne preporučljivo

Angely, Dina i Sibirska su ti već izračunale podznak, a ja sam ti sinoć poslala PP i napisala sam ti da si u podznaku Strelac, a on se nalazi na 8 stepeni i 38'.
Vidiš da sam bila u pravu kada sam rekla da je nemoguće da si dupla Škorpija. Iako se lično ne poznajemo, samo na osnovu postova koje si slala, i naše prepiske,''javilo'' ;) mi se da je u piitanju drugi znak.
Pošto ova Psihova tema nije o natalnim kartama, ostatak pisma opet stiže na PP. :arrow:
Uživaj, veliki pozdrav šalje ti Astrodita.:)

Astrodita:
Angely, Dina i Sibirska su ti već izračunale podznak, a ja sam ti sinoć poslala PP i napisala sam ti da si u podznaku Strelac, a on se nalazi na 8 stepeni i 38'.
Vidiš da sam bila u pravu kada sam rekla da je nemoguće da si dupla Škorpija. Iako se lično ne poznajemo, samo na osnovu postova koje si slala, i naše prepiske,''javilo'' ;) mi se da je u piitanju drugi znak.
Pošto ova Psihova tema nije o natalnim kartama, ostatak pisma opet stiže na PP. :arrow:
Uživaj, veliki pozdrav šalje ti Astrodita.:)
Jos jednom hvala Astro.....saljem ti puno poljubaca :wink:

A hvala naravno i ostalima koji su se potrudili da mi nadju podznak :wink:

DjuraMornar:
A gde ti se denu "Skorpija/Bik" kao naidealnija (kazu ) od 144 kombinacije?

Evo Djuro šta kažu neke knige o
BIK - ŠKORPIJA
Kažu da je ovo najbolja moguća kombinacija.
Bik je druželjubiv,živahan,kritičan,pomalo zatvoren ali zato Škorpija ima
intelektualnost i inteligenciju da usmeri bika.Mada između ova dva znaka u početku preovladava sex..
Iako je ŠKORPION pomalo prikriven u biku će naći partnera u njegovoj
otvorenoj prirodi i vitalnosti..
Veza je dobra ali će skrivati čarke među partnerima a koje se odnose
na početnu ljubomoru škorpije i pomalo letargičnog bika..
Sve u svemu kombinacija o dopinjavanju ova dva znaka je zanimljiva
i preporučljiva...

tanjasmesko:
Cao!
Sta mislite o kombinaciji zensko: rak-rak, sa muskarcem strelac-devica ili riba-skorpija?

RAK - STRELAC
Ova dva znaka mogu dobro da sarađuju na svim poljima osim u ljubavi..
Strelci su avnturisti,a rakovi nežni i verni..itd itd

RAK - RIBA
Ova dva znaka se izvrsno slažu ,kako u ljubavi,tako i u seksu.
Mada zajednički život i nije tako uspešan,zato što je rak premiše osetljiv i promenljiv
a riba veliki sanjar itd itd..

RAK / RAK - STRELAC / DEVICA

U početku sve je lepo i krasno dok ne nastupi Devica....
Ovakava kombinacija obično pukne zbog slatkorečivosti oba
znaka muška i neustaljenosti na jednom metu u ovom slučaju
nežnog raka..itd itd

RAK / RAK - RIBA/ŠKORPIJA

Princip je dobro upoznati ovu mušku osobu..
Riba/škorpija ima svoje neobične poglede na svet ali podložnost
prilagođavanju raku...Ovde biva sve i biva ništa..
Tkv klackalica...Poenta je što duže izlagati ribu/škorpiju
neizvesnosti i ona tada počinje ples ka osvajanju raka/raka..itd itd

Psiho ovo nije lose,mada je uopsteno.Iz koje knjige prepisujes?
Evo nesto iz mojih knjiga...

;)
Bik i Skorpija:Oboje imaju izdrzljivost i strast da jedno drugo zadovolje u krevetu.Pri tome,nijedan ne oseca posebnu zelju da svrlja sa strane.Ali njihove razlike u licnostima ce morati da se ispeglaju da bi veza opstala.Skorpija mrzi lenjost i stedljiva je,a Bik je indolentan i voli da trosi.Oboje su ponosni ,tvrdoglavi,dominirajuci.Olujna veza a brak moguc samo uz ekstremnu toleranciju.
U osnovi ovog odnosa lezi iskljucivo fizicka privlacnost i demonska erotska energija.Veza je iskljucivo,cak ne ni erotske nego animalne prirode.Problem moze nastati zbog ljubomore i posesivnosti oba znaka kao i potrebe za dominacijom.
:D

Naravno da je uopsteno..Ovo sto pisem znak/podznak je iz iskustva sa pregleda nekoliko desetina parova itd itd...Samo ti pisi iz koje god knjige mozes,bice mi drago da pomognemo nekim ljidima ovde..

Hej, cao i veliko HVALA Psihologue!!!
Ako ti nesto znaci, da ne bi bilo bas uopsteno, dacu ti neke dodatne moje podatke, pored toga sto sam dupli rak..Evo ih:mesec u strelcu, merkur u lavu, venera u devici, mars u devici, jupiter u raku, saturn u lavu, uran u skorpiji, neptun u strelcu i pluton u ribama..Eto, pa kada sve to dodas na ostale zodijacke znakove..sta to znaci...?
HVAAAALAAA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back