- Poruka
 - 8.814

Sta ima da te poznajem, vidim sta pises, cak si i ovu temu otvorio da bi pokazao kako ne volis nekog, kao smetaju ti, fejkeri su, ti si pametan i tolerantan, nisi LDP ali zato bespomucno reklamiras njihov radio itd.Fejkeru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne reklamiram, govorim o onome sto mi se svidja i sto je kvalitetno.Sta ima da te poznajem, vidim sta pises, cak si i ovu temu otvorio da bi pokazao kako ne volis nekog, kao smetaju ti, fejkeri su, ti si pametan i tolerantan, nisi LDP ali zato bespomucno reklamiras njihov radio itd.Fejkeru.
e, vidis to je lepo priznati takoJa nisam patriota, a ti si fejker bejbi, i to los fejker.ouuu jeaa
e, vidis to je lepo priznati tako
ja nisam fejker ou yea
ne nego reci otvoreno sta jesi a sta nisiSta ti znaci to priznati, fejkeru?Hoces da kazes da sam za nesto optuzen pa sada treba nesto da priznam?

ne nego reci otvoreno sta jesi a sta nisi![]()
da nisi patriotaSta da jesam, sta da nisam?Bejbi.
	da nisi patriota
drugar, zasto ovo meni pokazujes sad? ja ne nastavljam zlodela nicijafejkeru, kazi mi svoje tumacenje ove fotke.Sta mislis ko je ovo pisao i u koju svrhu i da li ti je jasno da nastavljas njihovo delo.
![]()
ne nego reci otvoreno sta jesi a sta nisi![]()

ne, drugar, moji roditelji su takodje rodjeni u beogradu, nemamo mi krave i slicno
ja, kao sto vidis, pronalazim fine reci u nasem lepom jeziku![]()
ma, primio bi on znanjerado, al ga niko neće...u tome je problem...
![]()
kakvi kompleksi muce ove sto pricaju srBski? to je bitno
ti mi niisi odgovorio na pitanje
Situacija je takva da većina i nema vremena za jezičke akrobacije sve se svelo na preživljavanje.
Situacija je takva da većina i nema vremena za jezičke akrobacije sve se svelo na preživljavanje.
jel se slazete? ja mislim da je tako, jer oni su zeljni dokazivanja srpstva, upravo zato sto ono u njima istinski ne postoji.
naravno da se slazem.
jel se slazete? ja mislim da je tako, jer oni su zeljni dokazivanja srpstva, upravo zato sto ono u njima istinski ne postoji.
a da je ti malo potkrepiš i povrdiš nekim dokazom, argumentom, bilo čime smislenim?!

a da je ti malo potkrepiš i povrdiš nekim dokazom, argumentom, bilo čime smislenim?!
naravno da se slazem.