KO PISE SRBSKI ON JE FEJK PATRIOTA

Sta ima da te poznajem, vidim sta pises, cak si i ovu temu otvorio da bi pokazao kako ne volis nekog, kao smetaju ti, fejkeri su, ti si pametan i tolerantan, nisi LDP ali zato bespomucno reklamiras njihov radio itd.Fejkeru.
ne reklamiram, govorim o onome sto mi se svidja i sto je kvalitetno.
ne vidis dovoljno, jer ja ovakve teme upravo i otvaram da bih odbranio prave patriote i ljude koje iskreno vole svoj narod. mene kao osobu koja voli Srbiju, vredja kada se neko pretvara da bi zivot dao za nju, a nije tako. da si pravi patriota i ti bi osecao slicno.

fejkeru, kazi mi svoje tumacenje ove fotke.Sta mislis ko je ovo pisao i u koju svrhu i da li ti je jasno da nastavljas njihovo delo.
162758_1635967630295_1569855438_31490615_8341063_n.jpg

ne, drugar, moji roditelji su takodje rodjeni u beogradu, nemamo mi krave i slicno :)
ja, kao sto vidis, pronalazim fine reci u nasem lepom jeziku :)

A dede i babe.... mislim , nema kompleksasa medju gradskom gospodom. A ni medju seljacima.
Samo medju onima kojima se preci dosli u Beograd pre izvesnog vremena.... makar to bilo i stotinak godina.
Ne vidim za sto bi neki Srbin koristio termine iz americkog slenga. ... sem suvih kompleksa i gluposti.
A sto se tice terminoliogije.... generalno nisam primetiro da je taj tvoj vokabular spektakularan.

Back