Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Meni lici na Ingrid,glas i melodija,rekla bih da je to ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
Ljudi, zanima me pesma, odnosno, instrumental sa saksofonom bila je cesto na spicama na 3K i Mag televiziji. Zanimaju me takodje dobri instrumentali sa romanticnim prizvukom.
I da! Da li neko zna kako se zove nova pesma od Robbie Williams-a sto je sada pocela da se pusta po radiu???? :-) Hvala Hvala Hvala :-)
kako se zove ova pesma? http://rapidshare.com/files/419302689/muzika.rar
ko poznaje klasicnu ili filmsku muziku neka se javi...
kako se zove ova pesma? http://rapidshare.com/files/419302689/muzika.rar
ko poznaje klasicnu ili filmsku muziku neka se javi...
ovo je okej
jel soundtrack ?
i kog filma ako jeste?
upomoc...cula sam pesmu na radio stanici nostalgie podseca na Enigmu,
zenski glas peva na francuskom -pare,paree,paree ,a u pozadini su "indijanski" vokali.
Da li je nekome poznato ko izvodi i kako se zove pesma?
Hvala unapred.!
Ima li pomoci za mene?
Ne znam, u stvari zaboravila sam koja grupa peva stvar, sad ne mogu da pocnem da vam pevusim iz objektivnih razloga, ali spot je interesantan.
Pokusacu da ga prepricam:
Pevacica je u nekoj visokoj zgradi, u sobi, tamo su i ostali clanovi benda, onda ona otvara prozor i ide po ivici, zatim pada...
Pesma je fantasticna, a naziva grupe ne mogu da se setim...
Ako je nekom kliknulo kako se grupa zove, bila bih mu zahvalna do neba. Ta pesma mi mnogo znaci, ali ne mogu da se setim...
Hvala unapred. Molim vas pomozite mi ako znate...
Pozdrav.
E,a mene zanima par pesmica...
Jedna ide nesto "...everywhere I go,you're there with me,always on my mind,constantly,if it wasn't for your love then baby girl I wouldn't know what to do...you are my,my angel,you are my one and only,you are my,my angel,you are my one desire...",a druga nesto "rain,rain,go away,go away",neam pojma...:-)
Zna neko?