Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba mi pomoc ,razbijam glavu al nikako da se setim ni naziva pesme ni izvodjaca,samo se malo secam spota. Pesma je balada(na foru
),peva je crnja,u jednom delu je zagrljen sa ribom,i ima jos jedan visoki jamajcanin ,rastura koliko je razvijen,taj peva kod nekog kosa na terenu valjda. Mislim da pesma pocinje tako sto je pustaju sa kasetofona ili nose plocu pa puste sa nje(nadam se da nisam pomesao ovo sa nekom drugom pesmom) . Znaci pesma je u nekom Kuba fazonu,ko provali o kojoj je rec svaka mu cast :klap:

E ja trazim pesmu, znam kako izgleda spot, nisam siguran da znam text, ali znam melodiju koja vam nista ne znaci :) Inace da objasnim sta se radi u spotu. Pevacica nosi naocare narandzasta stakla i mislim da ima kratku kosu ( tipa muska frizura ), ispred neke vile, britanski stil, i tu sad ima neki stocic na kraju spota se prosipa neko mastilo po papirima. Ova pesma se vrtela stalno oko 97, 98 kad sam ja bio klinac. Inace pesma je na engleskom, ona je mislim britanka, neki kao Oasis stil peva, a spot je u fazonu one njihove pesme "Sally can wait. she knows it's too late bla bla...." Poznata je pesma, jedan od hitova 90 ih, ali ja ne znam kako se zove. Tako da pomagajte :) Hvala.

E,sad me zanima nesto drugo...Cesto vrte pesmu na MFM-u(102.2),ide nesto kao "I don't wanna be alone,where is my baby..." i meni zvuci kao Stevie Nicks,ali trazila sam na Google-u,nema nista,a nema ni za Fleetwood Mac.Ako neko zna,neka javi...:-)

upomoc...cula sam pesmu na radio stanici nostalgie podseca na Enigmu,
zenski glas peva na francuskom -pare,paree,paree ,a u pozadini su "indijanski" vokali.
Da li je nekome poznato ko izvodi i kako se zove pesma?
Hvala unapred.:eek:!

Ima li pomoci za mene?
Ne znam, u stvari zaboravila sam koja grupa peva stvar, sad ne mogu da pocnem da vam pevusim iz objektivnih razloga, ali spot je interesantan.
Pokusacu da ga prepricam:
Pevacica je u nekoj visokoj zgradi, u sobi, tamo su i ostali clanovi benda, onda ona otvara prozor i ide po ivici, zatim pada...
Pesma je fantasticna, a naziva grupe ne mogu da se setim...
Ako je nekom kliknulo kako se grupa zove, bila bih mu zahvalna do neba. Ta pesma mi mnogo znaci, ali ne mogu da se setim...
Hvala unapred. Molim vas pomozite mi ako znate...
Pozdrav.

upomoc...cula sam pesmu na radio stanici nostalgie podseca na Enigmu,
zenski glas peva na francuskom -pare,paree,paree ,a u pozadini su "indijanski" vokali.
Da li je nekome poznato ko izvodi i kako se zove pesma?
Hvala unapred.:eek:!

Pa mozda je ipak Enigma.
Pregledaj na You Tub-u sve postavljene Enigmine pesme.
Mozda je to neka strasno stara stvar.
Ne znam francuski, a ta rec ``pare`` me odmah asocira na novac, tako da mi pamet odmah odluta.
Pitaj nekog ko zna francuski sta bi to moglo da znaci, pa nek ti to bude neka polazna tacka.
Ja sam tako dugo trazila pesmu Selin Dion gde ona pominje srce... otisla na YT i pronasla snimak sa pesmom u cijem je nazivu upravo - srce.
Sa srecom.

Ima li pomoci za mene?
Ne znam, u stvari zaboravila sam koja grupa peva stvar, sad ne mogu da pocnem da vam pevusim iz objektivnih razloga, ali spot je interesantan.
Pokusacu da ga prepricam:
Pevacica je u nekoj visokoj zgradi, u sobi, tamo su i ostali clanovi benda, onda ona otvara prozor i ide po ivici, zatim pada...
Pesma je fantasticna, a naziva grupe ne mogu da se setim...
Ako je nekom kliknulo kako se grupa zove, bila bih mu zahvalna do neba. Ta pesma mi mnogo znaci, ali ne mogu da se setim...
Hvala unapred. Molim vas pomozite mi ako znate...
Pozdrav.

Jedino mi palo na pamet ovo

E,a mene zanima par pesmica...
Jedna ide nesto "...everywhere I go,you're there with me,always on my mind,constantly,if it wasn't for your love then baby girl I wouldn't know what to do...you are my,my angel,you are my one and only,you are my,my angel,you are my one desire...",a druga nesto "rain,rain,go away,go away",neam pojma...:-)
Zna neko?

I mene to zanima..stalno je čujem na radiju, i mislila sam da je No Mercy (latino trio iz 90ih) ali ipak nije..guglujem već sat vremena i nema šanse da saznam..tako sam naletela na ovaj forum ali se čini da niko ne zna..
Naišla sam i na neki strani forum ali ni tamo niko ne zna..daju neke informacije ali to nije to..

Back