Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,a mene zanima par pesmica...
Jedna ide nesto "...everywhere I go,you're there with me,always on my mind,constantly,if it wasn't for your love then baby girl I wouldn't know what to do...you are my,my angel,you are my one and only,you are my,my angel,you are my one desire...",a druga nesto "rain,rain,go away,go away",neam pojma...:-)
Zna neko?

E,a mene zanima par pesmica...
Jedna ide nesto "...everywhere I go,you're there with me,always on my mind,constantly,if it wasn't for your love then baby girl I wouldn't know what to do...you are my,my angel,you are my one and only,you are my,my angel,you are my one desire...",a druga nesto "rain,rain,go away,go away",neam pojma...:-)
Zna neko?

, da nije ovo druga? :)

treba mi ime grupe
sad su nesto popularni, mislim da su englezi, karakteristicno je to sto je pevacica grupe elegantno popunjena da ne kazem debela :lol: sto je vrlo cudno navikli smo na zgoljave :lol:
ovog leta su im se vrteli spotovi na tvu
mislim da im ime grupe pocinje na G

Neznam da li smem da pitam bilo sta vezano za narodnu muziku ali ako smem zna li ko kako se zove pesma i ko je peva ciji refren ide ovako''ne pomaze ni rakija dzaba udara me kruska pijan sam ali suza muska pece bas jer drugom pripadas''

Pesma pocinje laganom solazom na gitari koja traje mozda minut- dva, u pozadini se jedva sta cuje, mozda bubnjevi ne secam se. .. Pocetak strofe ide otprilike when you walked out the door i thought i will die, a pocetak refrena baby come back, won't you come back, nakon cega ponovo ide solo. . . Sve je u nekom blues fazonu. . .

Čuo sam je u jednom klubu, ali niko nije znao ime pesme niti izvodjaca...
Jedino sto sam uspeo da zapamtim je nešto ovako Baby i want you like a samba, baby i want you like a samba i tako se ponavlja nekoliko puta...
Zna li neko možda koja je pesma u pitanju?
Hvala...

Back