Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam jedan tekst koji ide otprilike ovako:

"daaj, daaj, daj nam novi dan, daj daj jedan dan jer ovaj dan je noć bez ogledala i svako novo jutro nam sutra uzima.."

Mislim da pjeva neka zenska osoba, u fazonu rock-a, al ne mogu da nadjem ko je to?

Moze li mi ko pomoci?

E ovako :D
U pitanju je neki pank sastav ciji je vodja bio ili je i sada u vezi sa nekom poznatom zvezdom zaboravih kojom :mrgreen:

Gledao sam spot za neku pesmu cini mi se da se zove No No No ... kao neki pank koncert je na sceni ovo-ono...

Svaka pomoc bi dobro dosla :)

Da li neko mozda zna gde mogu da nadjem pesmu "It's up to you"? Redovno pesmu pod tim nazivom cujem na radiu, ime autora je Petar Della Pietra. Trazila sam i na google-u i na youtube-u pesmu, ali na zalost neuspesno...
Molila bih Vas da mi pomognete ukoliko znate neki link za download.

Unapred hvala!!!! :-)

Ne mogu se setih izvodjaca pesme kojoj ovi stihovi pripadaju:
"Ja nisam Rambo i necu Vesnu Zmijanac,ja sam pas iz kraja i hocu Natashu Bekvalac,sa pojasa nevinosti skinucu ti lanac,tako ti je mala moja kad ljubi Srbijanac"
jel neko rad pomoci? :)

Imam jedan tekst koji ide otprilike ovako:

"daaj, daaj, daj nam novi dan, daj daj jedan dan jer ovaj dan je noć bez ogledala i svako novo jutro nam sutra uzima.."

Mislim da pjeva neka zenska osoba, u fazonu rock-a, al ne mogu da nadjem ko je to?

Moze li mi ko pomoci?

Mislim da je Agata ili Oktobar 1864..potrazi...jedna od ove vije sigurno

Back