Ko odgovara zeni jarcu?

Моронуша ми каже па се не љутим.

- - - - - - - - - -

Pozdravljam tebe koji razgovaraš ružno sa mnom.

To ne znači da pozdravljam sve, već samo one koji tako komuniciraju sa mnom.
Добро је што си ти увек комуницирала са мном у белим рукавицама.

on ima protiv svih sve
То каже особа која је банована 500 пута, коју нема која особа са овог форума није напљувала. z;)

Колико се сећам, Сунце се гледа код мушкарца, Месец код жене.

Neka ima protiv drugih, protiv mene ne može, jer mu nisam dala niti jedan povod da me podjebava.
Фасцинантно је како си развила амнезију.

- - - - - - - - - -

drkosima ne treba povod i zato ti ne trebas da se opterecujes,
obicno kad si nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom postanes drkos
i sve ti smeta
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.

То каже особа која је банована 500 пута, коју нема која особа са овог форума није напљувала. z;)

Колико се сећам, Сунце се гледа код мушкарца, Месец код жене.

Фасцинантно је како си развила амнезију.

- - - - - - - - - -

Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.

pa i ja sam drkos :malav:

ali za svako pustanje mog jezika postoji razlog,neko cackanje i sl.

p.s pitaj ih zasto me pljuju

- - - - - - - - - -

Nemoj se nervirati, Anđo... :zag:

naboscu ga rogom z:mrgreen:

ako mi je neko drag ili bio nikada ga ne bih uvredila, naročito ne pred publikom... makar i pred virtuelnom.
pod uslovom da se poštovanje održalo... ako nije osoba je amputirana.
i to volim kod svog sunca... ako je do sunca.
to će vrv krem sir da mi pojasni. :lol:

Nemam problem da kazem da sam nekad i nesrecna i nezadovoljna,nekad bih iskocila iz sopstvene koze
ja to ne krijem,onaj ko sedi pored mene moze da oseti moja osecanja

- - - - - - - - - -

al ti si takav drkadzija da ti treba prosvirati rog kroz celo

pa i ja sam drkos :malav:

ali za svako pustanje mog jezika postoji razlog,neko cackanje i sl.

p.s pitaj ih zasto me pljuju
Јадна ти, увек си гледала своја посла, никог ниси напала прва, увек си била Мајка Тереза, а сви су само тебе тако... важну и битну, чачкали.
Смејурија.

naboscu ga rogom z:mrgreen:
Рана од рога се зацели, али рана од жаоке, па и не баш.

Јадна ти, увек си гледала своја посла, никог ниси напала прва, увек си била Мајка Тереза, а сви су само тебе тако... важну и битну, чачкали.
Смејурија.

Pa,kasno si poceo da pratis moje pisanje po forumu.

- - - - - - - - - -

Pa da,tebi do mozga ako i dodje nesto,nestane.

Da si hteo sa mnom lepo, rekao bi mi u privatnoj prepisci da li imaš nešto što ti smeta od pre... Možeš i sad, jer stvarno ne znam na šta misliš.
Рећи ћу ти, али сигурно нећу то предочити на прост и инфантилан начин као ово дете, него на један софистициран начин, начин који ситуацију гледа са више углова, са једног вишег нивоа.

- - - - - - - - - -

Ajde,ne baljezgaj vise.Kazi,ko te je dirao danas?
Ниво - 3 до 4 разред основне.

Рећи ћу ти, али сигурно нећу то предочити на прост и инфантилан начин као ово дете, него на један софистициран начин, начин који ситуацију гледа са више углова, са једног вишег нивоа.

- - - - - - - - - -

Ниво - 3 до 4 разред основне.

Kapiram,bolim te.

Back