Ja sam uvek dobra. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Зар ниси ставила смајли који се поздравља?Ja sam uvek dobra.![]()
Ja sam uvek dobra.![]()

Дете, не фантазирај, ти си фактор на овом форуму, као што сам ја фактор у руководству комесаријата Северне Кореје.

Зар ниси ставила смајли који се поздравља?
Моронуша ми каже па се не љутим.moroncino
Добро је што си ти увек комуницирала са мном у белим рукавицама.Pozdravljam tebe koji razgovaraš ružno sa mnom.
To ne znači da pozdravljam sve, već samo one koji tako komuniciraju sa mnom.
Моронуша ми каже па се не љутим.
Па и Сунце у Шкорпији боли дућко шта неко мисли о њему, поготово особа са форума.pa kako i da se naljutis sa svojim lepim meseckom
Добро је што си ти увек комуницирала са мном у белим рукавицама.
Ti očigledno imaš nešto protiv mene. Ne želim više da se opterećujem sa tim šta.
Па и Сунце у Шкорпији боли дућко шта неко мисли о њему, поготово особа са форума.
Neka ima protiv drugih, protiv mene ne može, jer mu nisam dala niti jedan povod da me podjebava.
То каже особа која је банована 500 пута, коју нема која особа са овог форума није напљувала.on ima protiv svih sve

Колико се сећам, Сунце се гледа код мушкарца, Месец код жене.sunce ko sunce
Фасцинантно је како си развила амнезију.Neka ima protiv drugih, protiv mene ne može, jer mu nisam dala niti jedan povod da me podjebava.
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.drkosima ne treba povod i zato ti ne trebas da se opterecujes,
obicno kad si nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom postanes drkos
i sve ti smeta

То каже особа која је банована 500 пута, коју нема која особа са овог форума није напљувала.
Колико се сећам, Сунце се гледа код мушкарца, Месец код жене.
Фасцинантно је како си развила амнезију.
- - - - - - - - - -
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.

Nemoj se nervirati, Anđo...![]()

Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.
Јадна ти, увек си гледала своја посла, никог ниси напала прва, увек си била Мајка Тереза, а сви су само тебе тако... важну и битну, чачкали.pa i ja sam drkos
ali za svako pustanje mog jezika postoji razlog,neko cackanje i sl.
p.s pitaj ih zasto me pljuju
Рана од рога се зацели, али рана од жаоке, па и не баш.naboscu ga rogom![]()
Јадна ти, увек си гледала своја посла, никог ниси напала прва, увек си била Мајка Тереза, а сви су само тебе тако... важну и битну, чачкали.
Смејурија.
Рана од рога се зацели, али рана од жаоке, па и не баш.
Рана од рога се зацели, али рана од жаоке, па и не баш.
Фасцинантно је како си развила амнезију.
А ево и новог стадијума у комуникацији, форе из основне школе.Pa da,tebi do mozga ako i dodje nesto,nestane.

А ево и новог стадијума у комуникацији, форе из основне школе.
Рећи ћу ти, али сигурно нећу то предочити на прост и инфантилан начин као ово дете, него на један софистициран начин, начин који ситуацију гледа са више углова, са једног вишег нивоа.Da si hteo sa mnom lepo, rekao bi mi u privatnoj prepisci da li imaš nešto što ti smeta od pre... Možeš i sad, jer stvarno ne znam na šta misliš.
Ниво - 3 до 4 разред основне.Ajde,ne baljezgaj vise.Kazi,ko te je dirao danas?
Рећи ћу ти, али сигурно нећу то предочити на прост и инфантилан начин као ово дете, него на један софистициран начин, начин који ситуацију гледа са више углова, са једног вишег нивоа.
- - - - - - - - - -
Ниво - 3 до 4 разред основне.