- Poruka
- 14.588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sirmijum, imash na psihologiji more tema gde si mogao da izbacish sav taj frust zbog bivshe da ne zatrpavash ovde sve teme o jarchevima...![]()
mislim pitam koji si znak a već znam 
helena 33 , ako ti misliš da teme služe samo za lizanje dooopeta onima iz naslova , onda si pogrešila planetu . Svako ima i pozitivne i negativne strane . Ako ja ne vidim kod nekoga ništa pozitivno šta da radim .
ajde koji si ti znak da se malo isfrustriram sa tobommislim pitam koji si znak a već znam
![]()
ne, mene zabole dupe za lizanje dupeta, ali si smorio za medalju sa pljuvachinom po jarchevima... i kad vec tako generalizujesh mozda bi trebalo da krenesh od svog znaka poshto si ipak ziveo deset godina sa zenom u znaku jarca...
neshto tanko si usput potkachio josh par znakova ali ne verujem da su ti toliko zanimljivi jer bi pokrenuo vec postojece teme o njima...
staviš me na ignore ......ne reće koji si znak ?

jok, gde da propustim paljbu koja sledi, blizanac...![]()
neshto tanko si usput potkachio josh par znakova ali ne verujem da su ti toliko zanimljivi jer bi pokrenuo vec postojece teme o njima...
Nije loše. Samo što ima raznih vrsta seksa... 
znam da si blizanac , dobio sam jednu reputaciju od tebe .
a ti ??
ako si ikad napisao post koji mi je makar izvukao osmeh sigurno jesi...
Jel izbegavas da kazes?Ja sam Jarac a sta si ti Blizanac ili Vodolija?

vodolija -ovan .....vazduh i vatra , kao što vidiš , poprilično zaebana kombinacija za vas ledene![]()
I kako te sluzi ta kombinacija Vodolija/Ovan kroz zivot?
Sad vidim zašto se smejem dok čitam tvoje nebuloze.Oooo, lepa kombinacija...Sad vidim zašto se smejem dok čitam tvoje nebuloze.
Je l' možeš onako slikovito kao što si nas, da opišeš svoju kombinaciju?
. Ja znam da prosečnom čitaocu to izgleda po malo nerazumljivo , ali šta da radim ...ko razume razume , ko ne razume drugi put . Ja stanem ispred ogledala i kažem , ti si najlepši na svetu .......dobro , ponekad se i uplašim , ali retko .

- - - - - - - - - -
Presaltki Asc Ovan. Moj omiljeni...![]()

Nisam nikad stala ispred ogledala i to sebi govorila...
Umem da stanem ispred ogledala i da se posmatram (Asc Devica, posmatrač)... I zbog Sunca u Devici uvek da gledam kako i šta bih mogla na sebi da usavršim... U bilo kom aspektu... To me motiviše (Sunce - motivacija, Devica - usavršavanje).

Pa, jesu... Nemam muža...![]()
jesu ali ti im ne veruješ .
nemaš muža , pa lepo sam ti rekao da je vaša jedina sreća u radu . .....a i kako da nadješ kada imaš visoko postavljene karakteristike ......takvih je muškaraca jako malo na svetu
tako bezimo od nesrece