Ko odgovara zeni jarcu?

sirmijum, imash na psihologiji more tema gde si mogao da izbacish sav taj frust zbog bivshe da ne zatrpavash ovde sve teme o jarchevima...:zroll:

helena 33 , ako ti misliš da teme služe samo za lizanje dooopeta onima iz naslova , onda si pogrešila planetu . Svako ima i pozitivne i negativne strane . Ako ja ne vidim kod nekoga ništa pozitivno šta da radim .

ajde koji si ti znak da se malo isfrustriram sa tobom :deda: mislim pitam koji si znak a već znam z:mrgreen:

helena 33 , ako ti misliš da teme služe samo za lizanje dooopeta onima iz naslova , onda si pogrešila planetu . Svako ima i pozitivne i negativne strane . Ako ja ne vidim kod nekoga ništa pozitivno šta da radim .

ajde koji si ti znak da se malo isfrustriram sa tobom :deda: mislim pitam koji si znak a već znam z:mrgreen:

ne, mene zabole dupe za lizanje dupeta, ali si smorio za medalju sa pljuvachinom po jarchevima... i kad vec tako generalizujesh mozda bi trebalo da krenesh od svog znaka poshto si ipak ziveo deset godina sa zenom u znaku jarca...

neshto tanko si usput potkachio josh par znakova ali ne verujem da su ti toliko zanimljivi jer bi pokrenuo vec postojece teme o njima...

ne, mene zabole dupe za lizanje dupeta, ali si smorio za medalju sa pljuvachinom po jarchevima... i kad vec tako generalizujesh mozda bi trebalo da krenesh od svog znaka poshto si ipak ziveo deset godina sa zenom u znaku jarca...

neshto tanko si usput potkachio josh par znakova ali ne verujem da su ti toliko zanimljivi jer bi pokrenuo vec postojece teme o njima...

staviš me na ignore ......ne reće koji si znak ?

Oooo, lepa kombinacija... z:mrgreen: Sad vidim zašto se smejem dok čitam tvoje nebuloze.

Je l' možeš onako slikovito kao što si nas, da opišeš svoju kombinaciju?

ma nisu nebuloze , samo sam ja vodolija a to znači da vama treba par godina da ukapirate neke stvari . :deda: . Ja znam da prosečnom čitaocu to izgleda po malo nerazumljivo , ali šta da radim ...ko razume razume , ko ne razume drugi put .

Ja stanem ispred ogledala i kažem , ti si najlepši na svetu .......dobro , ponekad se i uplašim , ali retko .

Mislim niste se ni vi slikovito opisivali , nego sam vas ja ....ete tako , pa opišite vi mene .

Nisam nikad stala ispred ogledala i to sebi govorila... z:mrgreen:

Umem da stanem ispred ogledala i da se posmatram (Asc Devica, posmatrač)... I zbog Sunca u Devici uvek da gledam kako i šta bih mogla na sebi da usavršim... U bilo kom aspektu... To me motiviše (Sunce - motivacija, Devica - usavršavanje).

Nisam nikad stala ispred ogledala i to sebi govorila... z:mrgreen:

Umem da stanem ispred ogledala i da se posmatram (Asc Devica, posmatrač)... I zbog Sunca u Devici uvek da gledam kako i šta bih mogla na sebi da usavršim... U bilo kom aspektu... To me motiviše (Sunce - motivacija, Devica - usavršavanje).

pa jel ti makar mama rekla da si najlepša , muž , komšija

Back