pa bre jel si t i jarac ili devica
mix

jarac/devica sa mecom u devici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bre jel si t i jarac ili devica

jesu ali ti im ne veruješ .
nemaš muža , pa lepo sam ti rekao da je vaša jedina sreća u radu . .....a i kako da nadješ kada imaš visoko postavljene karakteristike ......takvih je muškaraca jako malo na svetu

Ja sam jarac/strelac. Koji znakovi meni odgovaraju? Hvala.
ne slusaj ti sta pricaju,nije ih malo
nego su vecinom seronje,al nadje se i neki dobar![]()

TEMA PRIJAVLJENA ZBOG NEPOŠTOVANJA RODNE RAVNOPRAVNOSTI
I OBRAĆANJA ŽENAMA U MUŠKOM RODU
nosačica liste
koza
itd.
И моје су све биле дивне. Перфектне. Јесте да су имагинарне, али су моје.Moji su svi bili divni...
Moji su svi bili divni... I jeste, slažem se, ima ih divnih...
Moja Venera u Lavu ima samo reči hvale za svoje partnere... A tvoja peta takođe...![]()

Moji su svi bili divni... I jeste, slažem se, ima ih divnih...
Moja Venera u Lavu ima samo reči hvale za svoje partnere... A tvoja peta takođe...
- - - - - - - - - -
Gle dečko Jarac je sazvežđe, ne može se nazivati u ženskom rodu, jer je sazvežđe Jarac, sa tim karakteristikama.
Ovo za koze se ljudi šale... I žene same za sebe to pišu...
И моје су све биле дивне. Перфектне. Јесте да су имагинарне, али су моје.
ne slusaj ti sta pricaju,nije ih malo
nego su vecinom seronje,al nadje se i neki dobar![]()

Anđo dete , pa ti si konfuzna načisto![]()
Ovi moji nisu... Ali bilo je i platonskih... To je divno...
razmisli jos jednom![]()
Mmmm... Pomislila sam da se ponosiš svojim partnerom zbog Venere u petoj... Moja je u Lavu i uvek samo reči hvale imam za svoje bivše i sadašnje...

То објашњава многе ствари.inace ovako je u 4![]()

То објашњава многе ствари.![]()

Kakve Tanti?
:
И да си пекмезара у љубави.Kakve Tanti?
- - - - - - - - - -
da volim da biram namestaj![]()

А ја, какав сам ја архетип?Na vrhu pete je... Zato kažem u petoj... A i zato što ti je stelijum u petom znaku od Asc i Meseca... Ja te gledam kao arhetip Lava, Jarca i Device.
И да си пекмезара у љубави.![]()

pa mnoge

Na vrhu pete je... Zato kažem u petoj... A i zato što ti je stelijum u petom znaku od Asc i Meseca... Ja te gledam kao arhetip Lava, Jarca i Device.
a ovu devicu bih nokautirala samo tako ,da mogu
Na vrhu pete je... Zato kažem u petoj... A i zato što ti je stelijum u petom znaku od Asc i Meseca... Ja te gledam kao arhetip Lava, Jarca i Device.

Дете, не фантазирај, ти си фактор на овом форуму, као што сам ја фактор у руководству комесаријата Северне Кореје.danas nema rasprava,ovde sam da sve pomirim,
danas sam emotivna,budite dobri![]()