Petar_Pan2
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
Aj da vidimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Petar_Pan2:Aj da vidimo...
Ebi ga kako da se ne raspisem sa anakin kad dodje i izvredja me... i jos kao ja njene ruzne reci prijavljujem...Kad_LupimLupim:Hahahahhahahaahaha...![]()
![]()
![]()
![]()
E... ne znam, al' video sam da si se nesto raspisao na sve strane, opet... sa svima, pa ono, znajuci te, ne cudi me![]()
Sta se ovde desava... uzas...

Petar_Pan2:Ebi ga kako da se ne raspisem sa anakin kad dodje i izvredja me... i jos kao ja njene ruzne reci prijavljujem...Sta se ovde desava... uzas...
) a kad vidis da ne mozes, onda pocnes da vredjas...

Danas... ko grom iz vedra neba... samo natpis nemozete da pristupite nalogu...minon:...lepse ti stoyi Pera 2...npr. kao Matrix 2 pa 3 pa 4 itd.
...eeey pa do malopre si bio kec...? kad su te banovali?
Kleveta... laz...anakin:ti se svadjas bukvalno sa celim forumom...
Kleveta, laz, omalovazavanje ucesnika u raspravi...anakin:ovo ovde kapiras kao takmicenje gde po svako cenu moras da pobedis (a i u svakoj disciplini) a kad vidis da ne mozes, onda pocnes da vredjas...
Cista infantilna uvreda...anakin:u a i ne moramo da trpimo lokalne siledzije,
Nisi nesto dobro informisan... trenutno nisam direktor...PLESsitnihDEMONA:Anakin, nemoj tako za drugom Direktorom!
Ko je stvarno smeo da banuje Peru Direktora?!![]()
![]()
Izvini ali ipak ne koristim vise nikova nego samo jedan... tako da to ne moze biti razlog bana...minon:...eee sad se setih...
...napokon...Multi Petar....kikiki...mozes to da uzmes kao nick...
...ili mozda Multi Pan...hmmm...maa yok...bolje Multi Practic...