- Poruka
- 41.996
Možda nešto teže, ali u principu ok.а сврш како иде кад си под стресом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda nešto teže, ali u principu ok.а сврш како иде кад си под стресом?
Nisam lovac na "klonove", Poirot ili nešto sličnoја никога овде не знам
све се заснива само на предпоставкама
Bolje i da ne znaš nego da pomešaš nikove kao ja.ја никога овде не знам
све се заснива само на предпоставкама
ono, slavis zivotMogu uvek da svrsim i na groblju pupupu
Na groblju ćeš i svršitikao i svi mi.
ja na kraju nisam razumeo pitanje
ili da li mozete da svrsite i kad vam se ne svrsava?
U predhodnim vezama su bile situacije kada nisam raspolozena nisam i nista se neće desiti.Ja mogu uvek
I ako nisam raspolozena
Brzo me to prodje i udjem u stos![]()
Ma hajde? Čuj nevažan?Kad je muškarac u bedaku nije mu do onijeh stvari. A ženski orgazam je nevažan. Razmnožavanje je moguće i bez njega.
Ma mnogo se deru i smetaju dobrom čoeku da radi.Ma hajde? Čuj nevažan?
jesi li ti neki tinejdzer?Kad je muškarac u bedaku nije mu do onijeh stvari. A ženski orgazam je nevažan. Razmnožavanje je moguće i bez njega.
Pa ima i za to rješenje, nečim im zapuši usta ili neku gluhonijemu nađiMa mnogo se deru i smetaju dobrom čoeku da radi.
ne ide,mucenje i za nju i za mene...а сврш како иде кад си под стресом?
Određuješ marku automobila na osnovu jednog točka.jesi li ti neki tinejdzer?
ili obicna balkanska sirovina?
a najprije ce biti obican trol kakavih je forum prepun.
Istinu zboriš. Bog sve vidi i za svašta priupita čoveka na Steašnom Hristovom Sudu.Pa ima i za to rješenje, nečim im zapuši usta ili neku gluhonijemu nađiNemoj da ih lišiš orgazma grehota ti je.
Раније сам имала периоде када сам због брзине живота, обавеза и стреса била без воље за сексом, тада нисам ни почињала јер мозак није дозвољвао опуптање неопходно за оргазам. Међутим све се променуло када ми је докторка забранила да се нервирам.да ли сте од оних да кад сте психички скурцани склони томе да још више је6ете/дркате или сте скроз у дауну и што би наш народ рекао ни за qрац нисте?
јел можете да свршите ако вам је у глави хаос или можете и кожу да огулите с полног органа, а од сврша ништа?
Kad sam nervozan, ne vadim ga... али увек кад сам на љису моје љис дилеме ме асоцирају на нешто из секс и град серије, да не кажем из секса и града
тако сам се сад сетила оног када је саманта мислила да је изгубила оргазам.. и било је оно смешно кад је кери рекла као где си га изгубила, у таксију.. а није смешно, јер кери баш и није имала смисла за хумор
ал то сад нема везе
него поента
саманта је "изгубила оргазам" јер је нешто била психички оптерећена, на неку сахрану су ишли, тако нешто
и сад ја да вас питам.. пошто знам да постоје ту две врсте људи
да ли сте од оних да кад сте психички скурцани склони томе да још више је6ете/дркате или сте скроз у дауну и што би наш народ рекао ни за qрац нисте?
јел можете да свршите ако вам је у глави хаос или можете и кожу да огулите с полног органа, а од сврша ништа?
jadni bogatasi.Orgazam je lek za svakodnevne brige.
Zabava za nas sirotilju.
... али увек кад сам на љису моје љис дилеме ме асоцирају на нешто из секс и град серије, да не кажем из секса и града
тако сам се сад сетила оног када је саманта мислила да је изгубила оргазам.. и било је оно смешно кад је кери рекла као где си га изгубила, у таксију.. а није смешно, јер кери баш и није имала смисла за хумор
ал то сад нема везе
него поента
саманта је "изгубила оргазам" јер је нешто била психички оптерећена, на неку сахрану су ишли, тако нешто
и сад ја да вас питам.. пошто знам да постоје ту две врсте људи
да ли сте од оних да кад сте психички скурцани склони томе да још више је6ете/дркате или сте скроз у дауну и што би наш народ рекао ни за qрац нисте?
jadni bogatasi.