Datum apliciranja: 26 June 2012
Drzim palceve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Datum apliciranja: 26 June 2012
Jel zna neko ko je već prošao kroz ceo proces priznavanja diplome i radnog iskustva dali postoji tehnički intervju u toj celoj proceduri ili su dovoljni diploma i dokazi(papiri) o radnom iskustvu?Dali postoji razgovor preko kojeg oni testiraju naše znanje iz zanimanja koje mi nominujemo?
Postoji provera u procesu dobijanja vize, dolaze kod poslodavaca i pricaju sa tobom na radnom mestu o tome sto radis
Gde si ovo cuo? Prvi put cujem. Znam da zovu poslodavce da pitaju da li je ono u referenci sto si naveo tacno, ali da dolaze i pricaju sa tobom, to prvi put cujem
E da, imam jos jedno pitanje, veoma vazno.
Kada se dobije viza, da li postoji neka suma koju moramo imati da bi uopste otisli tamo i da li to treba da prijavljujemo ili niko ne pita nista?
Hajde da ne smaram otvarajuci novu temu:
Skill level
This occupation has a level of skill commensurate with a bachelor degree or higher qualification. At least five years of relevant experience may substitute for the formal qualification. In some instances relevant experience and/or on-the-job training may be required in addition to the formal qualification (ANZSCO Skill Level 1).
Da li sam ja dobro razumela: moram imati ili bachelor ili 5 godina iskustva u tom polju? O_o
Zna neko, kad se dobije viza i kad se ode tamo dali mora da se radi u zanimanju koje sam nominovao u vizi neki period vremena ili mogu da radim šta god ja hoću?
skilled vize.Jel sa tom vizom oni ne mogu nikako da me vrate nazad,kad je dobijem mogu da budem miran?
Jel zna neko kako posle ide procedura dobijanja državljanstva? Koliko je potrebno da prođe,jel sme da se izlazi iz Australije itd.?
IELTS: Listening: 8.5, Reading: 9.0, Writing: 8.0, Speaking: 8.0 (posle zalbe, bilo 7.0) Jul 2012
Otkinuo si ih majstoresad zvanisno govoris engleski bolje od australijanaca.