Good luck![]()
10x

Kad će vaš update

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Good luck![]()
Planiram da posaljem aplikaciju za vikend
Obrati pažnju da "There are ongoing issues with our eLodgement service ... The department is working to resolve these issues and expects to implement the solution on Saturday 24 November 2012."
Planiram da posaljem aplikaciju za vikend![]()
Po kojem uputstvu ste pripremili dokumente? Po Booklet-u 6, 1119?
treba da platim 3060aud a limit na kreditnoj kartici mi je manji od te sume. pre mesec dana su ukinuli mogucnost da doplatis na limit dodatnu sumu. diac ne prima debitne kartice.
imam sva dokumenta, ali jos uvek nisam poceo da uploadujem dokumenta posto moram da razresim ovo oko placanja.
ako neko ima neku ideju, raspolozen sam da cujem![]()
VISA GRANTED !!!
Inace, iako sam ranije dobila sponsorship, odlucila sam se da cekam promnu sistema 1. jula, i aplicirala za 190 vizu.Nisam bila pozvana u prvom krugu, ali vec u drugom jesam.
Posto vidim da neki imaju nedoumica oko placanja, samo da dodam da sam ja platila Intezinom Onlajn karticom, celu sumu, uplata prosla bez problema, i za tri dana stigla "priznanica".
sad citam "uputstva" sto su poslali, kad su mi se malo osecanja smirila)
VISA GRANTED !!!
jutros me doceko mejl,i jos sam pod utiscom neverice, i uzbudjenja istovremeno.
Inace imala sam problem jedino sa lekarskim, ovde u Bg kazu nisam u sitemu, oni u Aus kazu jesam, da bi me iz Bg odjednom zvali da je sve OK i zakazali.
Nikakve dodatne potvrede za radno iskustvo nisu trebale, nikakav pay slip ili slicno, CO mi je bio John Trainer, Adelaide Team 6
Svima sretno napred i cujemo se
Posto vidim da neki imaju nedoumica oko placanja, samo da dodam da sam ja platila Intezinom Onlajn karticom, celu sumu, uplata prosla bez problema, i za tri dana stigla "priznanica".Uglavnom to je to, evo sad citam "uputstva" sto su poslali, kad su mi se malo osecanja smirila)
Do 9. oktobra sledece godineKoliko si bodova imala ukupno ( sa SS )?
65, sa SS. Znaci kad imas sponsorship i pass mark zovu bez obzira na visinu bodava.
Da li je to ova http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=451 , debitna?
Da, to su valja kartice specijalizovane za online placanje, tako da nije bilo problema, DIAC veroatno misli na one debitne sto izdaju npr deci sa ograniceim iznosom i slicno. Uglavnom u Intesi sa njihovom online karticom nije bilo problema, banka cak pozvala da proveri da le je transakcija prava pre nego sto prebce novac.
Samo polako... Koliki rok su ti dali za ulazak?
VISA GRANTED !!!
jutros me doceko mejl,i jos sam pod utiscom neverice, i uzbudjenja istovremeno.
Inace imala sam problem jedino sa lekarskim, ovde u Bg kazu nisam u sitemu, oni u Aus kazu jesam, da bi me iz Bg odjednom zvali da je sve OK i zakazali.
Nikakve dodatne potvrede za radno iskustvo nisu trebale, nikakav pay slip ili slicno, CO mi je bio John Trainer, Adelaide Team 6
Svima sretno napred i cujemo se
ja sam placao debitnom karticom, bez obzira sto pise da treba kreditna. I dalje to radim. Bila je Voj. banka Internet ili tako nesto.
...
DIAC primio uplatu sa debitne, bez obzira sto je pisalo da moze samo i iskljucivo kreditna
I ja sam placao debitnom karticom, bez obzira sto pise da treba kreditna. I dalje to radim. Bila je Voj. banka Internet ili tako nesto. Znam da je neko pisao muke oko kartice ali nem pojma sad ko i gde to pise.
Edit: jest, ti si paramax pitao, i to bas ovde. Drndam mobilni net jer im treba 2-3 nedelje da mi prikace neki normalan na gajbu pa se slabo koordiniram po forumu. Dakle DIAC primio uplatu sa debitne, bez obzira sto je pisalo da moze samo i iskljucivo kreditna, tako je i meni bilo onomad ko i tebi sada. Cheers.
Dobio WA State sponsorship i odlucio da prihvatim. U medjuvremenu me ceka zenidba![]()
Bravo! Kad se završi svadba, preostale su samo formalnosti.
Koliko si čekao na odluku za SS?
Nadam se i ja da su samo formalnosti, pogotovo posto ne moram da dokazujem nikakve poene za radno iskustvo![]()
Kakvi su tvoji planovi kad ti stigne assessment iz EA? Jel ides na 189 ili 190, i u koju drzavu?
Ali ćeš možda morati da dokazuješ bračno iskustvo. Pogledaj http://forum.krstarica.com/showthre...ija-utisci?p=23624168&viewfull=1#post23624168 i komentare do kraja teme vezane za "mlade" bračne parove...
Hoćemo u Pert, pa nam je svejedno koju vizu uzeti. Cenim da je tih mesec-dva čekanja sponzorstva jednako razlici u procedurama između 189 i 190 viza, pa nemam pojma na koju stranu da se okrenem. Jedino što me vuče ka IELTS-u je to što ocena zavisi samo od mene ( dok sponzorstvo neki birokrata daje ili ne daje ), a za 190 ima nekih kontrola, valjda s vremena na vreme dođe neko iz imigracionog da proveri da li si i dalje u državi za koju si se prijavio...