ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Drugari, dobili smo poziv da apliciramo za vizu![]()

Koliko ste poena imali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo 60![]()
Wow! Bravo! To daje nadu i nama koji još nismo podneli EOI.
Kada ste poslali EOI i za koju vizu? 189?
Čestitke! Preostaju samo formalnosti... i pakovanje.
hvala care![]()
Poslali smo pocetkom avgusta EOI, 189 viza, 60 poena, developer programmer, 3. ielts sam izabrao, L:8.5, R:7, W:7, S: 8., ACS assessment je u januaru uradjen.
Obavestavacu vas kako ide. Imamo 2 meseca da apliciramo. Rok za dodeljivanje CO-a je 5 nedelja max po ovom novom sistemu. Citao sam na stranim forumima da ako je sve ok sa papirima, CO trazi samo medical i pcc i ako je to ok, viza se dobija bukvalno istog dana ili u narednih nekoliko dana, mada videcemo na nasem primeru kako ce biti.
Znači, počeli su da pozivaju i sa 60, kao što smo i predvideli. Zato i više ne objavljuju statistike.
Vi sad trk da zakažete lekarski i po potvrdu u policiju!
Hej, pa bravo!!!!!!
Baš mi je drago!
Nadam se da je sve ostalo formalnost![]()
Ja sam se setio ovoga, nem pojma zasto.
Paramax srecno vam apliciranje...
Velko MIELTS: ću polagati u 1. mjesecu 2013.
Assessment: u pripremi (završavam 3. CER) uporedo sa IELTSom
Subclass: 189
Zanimanje: dipl. inž. el. (elektronika-automatika)
Datum apliciranja: čim odradim IELTS i Skill Ass.
Medical:
Police:
CO:
Trenutni Status:
VIZA:
Datum odlaska:
Mesto: Perth, WA
ojebote...dumam i mozgam šta je velko M...reko da nisam grešku neku u tekstu napravio, pa tražim malo m gdje treba veliko M...and then it hit me!Velko M![]()
ojebote...dumam i mozgam šta je velko M...reko da nisam grešku neku u tekstu napravio, pa tražim malo m gdje treba veliko M...and then it hit me!
ojebote...dumam i mozgam šta je velko M...reko da nisam grešku neku u tekstu napravio, pa tražim malo m gdje treba veliko M...and then it hit me!
tenks for d velkoM!
![]()