paramax
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Trazili da detaljno ispisem u formi 80 pitanje 45,pa cak i po regionu.Ko da sjeti kad je isao okolo u ovih 10 godina,Ja ne racunam odlaske u zemlje regiona u inostranstvo,ali oni racunaju.
Da li su ti trazili da dokazujes tvrde iz forme 80, molim te, bitno je?
Dakle, da li moras da dokazujes to sto si napisala gde si zivela poslednjih 10 godina i gde si putovala ili samo da napises u formi?
Naviknite se na sabotazu, pakosne komentare i odmaganje. Takodje na odbijanje pomoci cak iako je nesto minimalno i na proseravanje narodski receno. Sve im nesto smeta, sve zabrinuti, a ne smeta im da sede u djubre do guse da rade za 200 e na crno i da disu i piju zagadjenje...
Kad osetis koliko se radi koliko je vrucina i kako je kad ti padne nesto otrovno na glavu sa strehe 

Hehe zaboravio sam na beogradske fasade, hajde da mi nadjete jos sta sam zaboravio da mi popravite raspolozenje. Upoznao sam dosta ljudi koji rade 50 sati nedeljno ovde i vise, plus radili bi i jos kad bi im dali. I zamisli ja ne hteo da radim toliko i sad me niko ne voli, nisam isti ebiga. A sad da se ne ljutnu inzenjeri, nemoj da ulazimo u to koliko od tog vremena provedenog na poslu ima stvarno sati provedenog u korisnom postenom umnom i fizickom radu

Mozda neko od njih nema rodjake ovde, pa ce morati da iznajmi kucu kad dodje, pa im uvale agenti neko djubre ko sto inace uvaljuju novima, sad ti kazi, da ta kuca nece biti puna paukova? Mislim mogu ja da precutim sve to ako vam je lakse svima...
Nego, ima li one-two bedroom unit u tvom kraju za 300$ pw?
vi ste pravi materijal za Australiju. (Ovo kazem jer svako prica za sebe da radi najvise a ostali pojma nemaju, a najglasniji su bas neradnici
) Ako bih uspeo da saberem sve ukupno, glad za zivotom je najbolje gorivo za ovu pricu, plus tona pozitivne energije da vozi ka cilju i pobije sve negativno sto usput moze da se desi. Nazalost, glad za zivotom ako se ne kontrolise, u ljudima preraste u druge vrste gladi i onda postanu grabljivci...