Koča
Elita
- Poruka
- 15.249
"Slika govori vise od hiljadu reci..."
Istina boli, sta cu ti ja, nisam im ja bio kriv sto su bili dovoljno glupi da, kao prvo, izaberu naciste i ustase kao saveznike (nije im smetalo sto im isti u Jasenovcu ubijaju vlastiti narod), a kao drugo, da se sa istima slikaju gde god stignu.
"Nemas ti pojma...", "Tvoje gluposti...", "Mislis da si pametan..." i "Ustaski kompleksi..." su samo jedni od desetine slicnih "dokaza" da nisam u pravu...kao i obicno...
Uzmi broj i stani u red...u odelenju za lecenje primitivizma...
heheheh...eeee...ti da imas obraza posle one slike koju si postavio, a koju sam prokomentarisao, ne bi se vise pojavljivao na ovoj temi....podsecas me na korisnika kiseli1 sa pdf istorija, valjda ste svi isti...kada god je bio uhvacen u lazi samo bi nastavio dalje i tako u nedogled...samo i njega si prevazisao sa ovom slikom (tolike greske bas nije pravio i nije glumio bas tolikog klovna)...
Sve ostalo sto si izneo u ovom jadnom postu je puka laz i kapiram da se niko ozbiljan ne osvrce na to...a sve je objasnjeno, sad vec tvojim novima avatarom...hehehehe
a s ovim slika govori vise od 1000 reci si najjaci...samo mnogo jadan nacin da se izvuces, da ne odgovoris na pitanje o svakoj slici...daj uozbilji se malo...
Moracu jos jednom da ponovim sta si postavio...ne bi bilo u redu da tek tako predjemo preko toga, a red bi bio da te jos malo ismejemo...
vidis ova moja je i malo boljeg kvaliteta...
Bijeljina 28. septembra 1944. Draza sa Mekdauelom i muslimanskim prvacima na celu sa Mulalicem...a ustase su tu negde iza, samo nisu fotogenicni pa ko vele da se ne slikaju
...mada oni su i nebitni u celoj tvojoj gluposti...imao si losu nameru ali si predvideo pukovnika Mekdauela (odma do Draze)...pa ti si komican covece...zavuci se u rupu...slika se nalazi na sajtu Pogledi, koje neki izmedju ostalog smatraju cetnickim sajtom...
ti ne da lazes, i da si povrsan u svom bezobrazluku...ti si glup...hahahahha...
Poslednja izmena:

daj bre ne divljaj...jooooj.... sa gibanicom i rakijom - juris!