Ko je uništio SFRJ?

Ko je unistio SFRJ ?

• Slovenci, Hrvati i Muslimani

• Srbi, Crnogorci i Makednoci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hahahaha...znaci nemas odgovore na pitanja...ajmo jos jednom, mozda ne mozes da ukapiras iz prve...

Ko je Mustafa Mulalic?

Ko je Mekdauel?

Gde su ustase na slici koju si postavio?

i koje strane izvore koristis...vise puta si na ovoj temi ponovio da korsitis iskljucivo strane izvore pa sam ocekivao da ko iz topa odgovoris...Koje strane izvore koristis?

kad je tema sprdnja, da se sprdamo...evo citirao sam samog sebe, da ne bude da su pitanja pobegla na prethodnu stranu...hehehehhe

hahahaha...znaci nemas odgovore na pitanja...ajmo jos jednom, mozda ne mozes da ukapiras iz prve...

Ko je Mustafa Mulalic?

Ko je Mekdauel?

Gde su ustase na slici koju si postavio?

i koje strane izvore koristis...vise puta si na ovoj temi ponovio da korsitis iskljucivo strane izvore pa sam ocekivao da ko iz topa odgovoris...Koje strane izvore koristis?

Postavljam ih sve vreme, listaj temu...nemam nameru da jedno te isto ponavljam samo zato sto se ti pravis da ih ne vidis, kao i ovaj "falsifikat" na primer, vec ima gore, dakle, sta rade ova trojica skupa?

12946m.jpg

I juce si pominjao strane izvore,pa sam ti rekla da Nemci ,za razliku od tebe,ne znaju nista o toj saradnji cetnika i njih.A onda si dao link,kao dokaz,u kome se pominju folksdojceri kao saradnici okupatora.Ne ,zaista evo prozvan si nekoliko puta da nam das neki strani izvor,najpouzdaniji je naravno nemacki,samo nemoj poturati ko juce,vidis da ipak znamo nemacki

ma covek je prsotina, verovatno klinac koji nije cuo dalje do price lokalnih alkosa ispred prodavnice, inace ucesnike poslednjeg ''domovinskog rata''...hahah...ma koji crni nemacki dokumenti...nema taj pojma...

Evo rece sam Hitler odlikovao Djurisica...eeee...sam Hitler...pa o tome mora da postoji gomila dokumenata, ukaz bilo sta iz nemackih izvora bre...Dakle bilo koji nemacki podatak koji ovo potvrdjuje...evo ne mora ni ukaz, bilo sta?

A pazi sad koliko je to smesno...''Zeljezni'' krst, u listu Lovcen...Ne znam, kao prvo kad su to Crnogorci progopvorili hrvatskim...''promaknuo''...hahaha...mislim da bi ''Lovcen'' napisao ''unapredio''...ali to samo jasno govori ko je bio falsifikator....Gde je datum kada je izdata odlikovanje, ukaz o odlikovanju....

Logicno pitanje: ako je ovo odlikovanje postojalo, da l je moguce da o njemu pise samo list Lovcen...hahahahhaha....pa gde je gomila drugih listova u Srbiji, Jugoslaviji, Evropi...

Da bilo sta ovakvo postoji u nemackim arhivama, komunjarski istoricari bi to davno nasli, a glupani poput ovog Hektora ne bi mahali papircetom nego pravim dokmunetima i ukazom...

Ne postoji ni jedan dokument, ni u jednoj arhivi da je Nedic unapredio Djurisica...glupost

I na kraju Gvozdeni krst, ili kako to Hrvati kazu ''Zeljezni'' je bio najveci nemacki orden i njime nije mogao da bude odlikovan niko do pripadnika nemacke vojske...pa njime nije odlikovana ni sam Pavelic...a jeste Djurisic...hahahahhaha

I da li bi Djurisic okoncao zivot na onakav nacin, od strane ustasa, da je bio odlikovan od strane Hitlera....

Eto cime se sve bavi komunjarska propaganda....

Poslednja izmena:
Posto ne znas ni jedan strani jezik evo ti nesto sto razumes...,valjda...

http://www.nin.co.yu/2001-06/14/18367.html
I sta te uci ovaj tekst...............da je Tito saradjivao sa Nemcima,i zbog toga nije imao simpatije Staljina.....................i sto se nije koncentrisao zajedno sa Drazom na unistenju zajednickog neprijatelja,nego udarao po Drazi......................i da je Staljin procitao Tita,i znao da radi manje vise protiv njega....................i da je se protivio stvaranju SFRJ,zato sto je to bio plan zapadnih sila............................ali ti si samo naivan i nista vise

Poslednja izmena:
I sta te uci ovaj tekst...............da je Tito saradjivao sa Nemcima,i zbog toga nije imao simpatije Staljina.....................i sto se nije koncentrisao zajedno sa Drazom na unistenju zajednickog neprijatelja,nego udarao po Drazi......................i da je Staljun procitao Tita,i znao da radi manje vise protiv njega....................i da je se protivio stvaranju SFRJ,zato sto je to bio plan zapadnih sila............................ali ti si samo naivan i nista vise

Nisam ja naivan vec si ti neobrazovana, ne znas ni nemacki ni srpski.

Rekoh ja, malo vise knjiga - malo manje "GZSZ" i "Verbotene Liebe"

;)

Nisam ja naivan vec si ti neobrazovana, ne znas ni nemacki ni srpski.

Rekoh ja, malo vise knjiga - malo manje "GZSZ" i "Verbotene Liebe"

;)

хахахахах....ma lik se samo zajebava, ne mislite valjda da je ozbiljan...posto smo pokazali ko si i sta si, i posto nemas odgovor ni na jedno pitanje, a postavljas gluposti ostaje nam samo nedoumica, da li nas zajebavas ili si jednostavno retardiran...

A ja cu krenuti sliku po sliku...zarad drugih...ti radi sta 'oces i ovako si nebitan za dalju diskusiju...

хахахахах....ma lik se samo zajebava, ne mislite valjda da je ozbiljan...posto smo pokazali ko si i sta si, i posto nemas odgovor ni na jedno pitanje, a postavljas gluposti ostaje nam samo nedoumica, da li nas zajebavas ili si jednostavno retardiran...

A ja cu krenuti sliku po sliku...zarad drugih...ti radi sta 'oces i ovako si nebitan za dalju diskusiju...

Pa sta onda diskutujes?

ZAPISNIK O SPORAZUMU IZMEĐU PREDSTAVNIKA OZRENSKOG, TREBAVSKOG I ODREDA »KRALJ PETAR II« I NDH OD 28. MAJA 1942. O SARADNJI U BORBI PROTIV NOP-a U ISTOČNOJ BOSNI1

ZAPISNIK

Sastavljen dne 28 svibnja 1942 u s. Lipcu između predstavnika državne vlasti Nezavisne Države Hrvatske: Velikog Župana pri predsjedništvu Vlade Dr Milana Badovinca, pješačkog pukovnika Bogdana Majetića zapovjednika IV. pješačke divizije i ustaškog podpukovnika Ivana Šojate s jedne strane i zapovjednika Ozrenskog četničkog odreda Cvjetina Todića, načelnika štaba Cvjetina Djurića i Branka Stakića, te predstavnika Trebavskog četničkog odreda zapovjednika Save Božića (svećenika), Petra Arnautovića načelnika štaba i Đoke Miloševića kao i opunomoćenika četničkog odreda Kralja Petra II. svećenika Save Božića, Petra Arnautovića i Đoke Miloševića s druge strane.

"Izgrađujući socijalizam kao svoj prirodan model, komunisti su nas zamorili, ali nas nisu ubedili. Onda su nas počeli plašiti, ali nas ni tada nisu ubedili. Ponižavali su nas, nisu ubedili. Mučili su nas, i opet nisu ubedili... Stoga, ceneći napore što su ih komunisti tokom pola veka uložili u našu propast, uzimajući u obzir da im to nije bila istorijska namera, ali ostaje istorijska krivica, mi od njih ništa drugo ne zahtevamo nego da se od te zamorne istorije odmore. Njima je potreban odmor od istorije, nama od njih."

Borislav Pekić

Pripadnici Ozrenskih četničkih postrojbi sa područja koje je ograničeno sa zapada: r. Bosnom od utoka r. Spreče, do utoka r. Krivaje; sa sjevera: r. Sprečom do granice općine Puračić; sa juga: r. Krivajom od utoka u r. Bosnu do s. Podvolujak i zatim uključivo sela: Trnići, Podstoga, Hadžići, Milje-vići, Cvijanovići, Bare do r. Krivaje; sa istoka: uključivo s. Vu-kovina, Pribitković, Lozna, Orahovica, Musl. Milino Selo, Sižje do r. Spreče;

Pripadnici Trebavskih četničkih postrojbi sa područja koje je ograničeno sa zapada: r. Bosnom od utoka r. Spreče do r. Tarevci; sa sjevera: isključivo s. Tarevci, a uključivo sela: Simići, Skugrić, Gornji Skugrić, Skugrić Donji, Krečane; sa istoka: uključivo sela: Rajska, Srbska Zelinja, Skipovac, Lukavica; sa juga: uključivo sela: Kostajnica, Stanić Rijeka i Lukavica.

Pripadnici četničkog odreda Kralja Petra II. sa područja koje gornji opunomoćenici ne mogu sada ograničiti (ovo će naknadno učiniti zapovjednik tog odreda);

Priznaju vrhovničtvo Nezavisne Države Hrvatske i kao njeni državljani izrazuju lojalnost i odanost njenom poglavaru, poglavniku i privrženost Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

"Izgrađujući socijalizam kao svoj prirodan model, komunisti su nas zamorili, ali nas nisu ubedili. Onda su nas počeli plašiti, ali nas ni tada nisu ubedili. Ponižavali su nas, nisu ubedili. Mučili su nas, i opet nisu ubedili... Stoga, ceneći napore što su ih komunisti tokom pola veka uložili u našu propast, uzimajući u obzir da im to nije bila istorijska namera, ali ostaje istorijska krivica, mi od njih ništa drugo ne zahtevamo nego da se od te zamorne istorije odmore. Njima je potreban odmor od istorije, nama od njih."

Borislav Pekić

tekst ako vredi, moze i da se parafrazira

Izgrađujući demokratizam kao svoj prirodan model, demokratii su nas zamorili, ali nas nisu ubedili. Onda su nas počeli plašiti, ali nas ni tada nisu ubedili. Ponižavali su nas, nisu ubedili. Mučili su nas, i opet nisu ubedili... Stoga, ceneći napore što su ih demokratii tokom cetvrt veka uložili u našu propast, uzimajući u obzir da im to nije bila istorijska namera, ali ostaje istorijska krivica, mi od njih ništa drugo ne zahtevamo nego da se od te zamorne istorije odmore. Njima je potreban odmor od istorije, nama od njih

jea, jea

tekst ako vredi, moze i da se parafrazira

Izgrađujući demokratizam kao svoj prirodan model, demokratii su nas zamorili, ali nas nisu ubedili. Onda su nas počeli plašiti, ali nas ni tada nisu ubedili. Ponižavali su nas, nisu ubedili. Mučili su nas, i opet nisu ubedili... Stoga, ceneći napore što su ih demokratii tokom cetvrt veka uložili u našu propast, uzimajući u obzir da im to nije bila istorijska namera, ali ostaje istorijska krivica, mi od njih ništa drugo ne zahtevamo nego da se od te zamorne istorije odmore. Njima je potreban odmor od istorije, nama od njih

jea, jea

..yeah...

Back