- Poruka
- 20.250
bratstvo jedinstvo ustase i cetnici pravoslavci katolici i muslimani cirilica latinica ateisti i vernici srbi i hrvati .KO JE RAZBIO JUGU?????]
..KO JE ZAPALIO......ŽITO....?????
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bratstvo jedinstvo ustase i cetnici pravoslavci katolici i muslimani cirilica latinica ateisti i vernici srbi i hrvati .KO JE RAZBIO JUGU?????]
da je un dosao u jugoslaviju pre izbora ne bi bilo rata
Hygieia:koji sistem?
Hygieia:ako gusis svaki oblik nacionalizma onda mozes da ocekujes ono sto se desilo u jugoslaviji 1991
Hygieia:to nije tacno.na primer borislav pekic je bio nacionalista ali nije bio sovinista
Hygieia:ne postoji idealno resenje.demokratija je najbolje moguce resenje
Hygieia:tvoj broz je ubica!u hrvatskoj i sloveniji su poslednjh godina pronadjeni dokumenti koji dokazuju da je hiljade nevinih ljudi ubijeno posle njegovih naredjenja
link http://www.b92.net/info/vesti/index.php?dd=31&mm=5&yyyy=2005&nav_category=167
Hygieia:mi smo posle drugog svetskog rata mogli da budemo deo normalnog sveta.nazalost to se nije desilo jer su komunisti na celu s brozom uspostavili totalitarno uredjenje drustva
Hygieia:bez slobode nema normalnog zivota.u komunistickoj jugoslaviji narod nije imao slobodu
..KO JE ZAPALIO......ŽITO....?????
MI HRVATI![]()
MI HRVATI![]()
broz je uspostavio komunizam u jugoslavijiTito je bio jedini koji je s lakocom mogao da spreci ono za sta je ceo svet trebao godine i NATO pakt.
ponovicu jos jednom:rata ne bi bilo da je un dosao pre izboraI da je dosao nista ne bi promenilo.
institucije se grade evolutivno.zbog broza smo izgubili 60 godinaOmbdusman je dobar u Svedskoj, kod nas - lakrdija, vec saam naveo iz kojih razloga.
ocekivan odgovor od komunjarePeriodni sistem elemenata.
ja nisam rekao da treba pustiti svaki oblik nacionalizmaAko pustis svaki oblik nacoionalizma onda se DESI ono sto se desilo u Juogoslaviji 1991
ante pavelic ne bi osvojio vlast da nije bilo nemacke okupacije.i u hrvatskoj i u srbiji pre drugog svetskog rata najvecu podrsku su imali gradjanski politicari vladko macek,milan grol..ili za vreme WW2, ko je tada bio kriv za medjunacionalna klanja, komunisticki teror u Kraljevini Jugoslaviji?
ako gusis svaki oblik nacionalizma onda...Mozda nije on ali je previse onih koji jesu.
videli smo rezultat brozove vladavine:krvavi raspad jugoslavijeVideli smo.
rec je o dokumentima.dokazi sve crno na belo da je broz zlocinacPrevise je onog "...je rekao..." , "...tvrdi..." , "...je kazao..." , "...je pricao..." , da bi sve to bilo uverljivo, nakon pada SFRJ pronadjeno je puno takvih "dokaza", posle onog sto su cetnici i ustase radili tokom celog rata ta ubistva istih u Sloveniji i Bleiburgu izgledaju kao cvoka po glavi.
normalni deo sveta nije imao komunizamJedino smo za vreme SFRJ i sa Titom na celu i bili deo normalnog sveta, bas zbog toga.
1.u komunizmu nema slobodeNa Poljudu je 50 hiljada ljudi sa suzama u ocima pevalo "Druze Tito mi ti se kunemo...", terala ih milicija suzavcima da pevaju??
Nikad nismo imali vecu slobodu kao u vreme SFRJ.
broz je uspostavio komunizam u jugoslaviji
Hygieia:ponovicu jos jednom:rata ne bi bilo da je un dosao pre izbora
Hygieia:institucije se grade evolutivno.zbog broza smo izgubili 60 godina
Hygieia:ocekivan odgovor od komunjare
Hygieia:ja nisam rekao da treba pustiti svaki oblik nacionalizma
Hygieia:ante pavelic ne bi osvojio vlast da nije bilo nemacke okupacije.i u hrvatskoj i u srbiji pre drugog svetskog rata najvecu podrsku su imali gradjanski politicari vladko macek,milan grol..
Hygieia:ako gusis svaki oblik nacionalizma onda...
Hygieia:videli smo rezultat brozove vladavine:krvavi raspad jugoslavije
Hygieia:rec je o dokumentima.dokazi sve crno na belo da je broz zlocinac
Hygieia:normalni deo sveta nije imao komunizam
Hygieia:1.u komunizmu nema slobode
2.nikada nismo imali vecu slobodu kao sada http://www.freedomhouse.org/uploads/fiw09/CompHistData/FIW_AllScores_Countries.xls