Ko je uništio SFRJ?

Ko je unistio SFRJ ?

• Slovenci, Hrvati i Muslimani

• Srbi, Crnogorci i Makednoci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pazi . Kumunisticki vojnoistoriski muzej , sa kumunistickim pecatima , kumunistickim potpisima , na celu sa J.B. Titom .

ma smejurija, covek ne zna gde bije, ni sta postavlja, ni cemu to, veze s vezom nema...al oce da ucestvuje u temi pa to ti je...hehehehe

evo jos malo ukratko, mislio sam na ove slike, u slucaju da se postavi jos neka ostecena, da znamo o cemu se radi...naime, to su slike iz komunjarske propagandne masinerije, mnoge radjene posle rata, vidno ostecene da se ne bi izvalio falsifikat ili glumci...

Pitao bih one koji postavljaju sve ove slike odakle potreba Nikole P. Ilicu, da za naslovnu stranu svoje knjige ''Kolaboracija cetnika sa Nemcima itd...'' stavi falsifikat pored svih ovih silnih slika koje ovde vidimo...sta mu je to trebalo, a imao je pristup svim mogucim dokumentima, komunistickim i cetnickim...kud ne nadje neku sliku nego se ovako covek obruka...hehehehe

Ako cemo o institutima, ova knjiga je izdanje Instituta za savremenu istoriju u Beogradu

a ova knjiga se nalazi na onom linku koji je nesretni Herkul postavio (gde se nalaze i ''cetnici'' u Vukovaru...hehehehehhe), gde se hvali poznavanjem engleskog....komedija od coveka...

2zea61tkb4.jpg

2s17gv4wv9.jpg

Poslednja izmena:
Postavljam ih sve vreme, listaj temu...nemam nameru da jedno te isto ponavljam samo zato sto se ti pravis da ih ne vidis, kao i ovaj "falsifikat" na primer, vec ima gore, dakle, sta rade ova trojica skupa?

12946m.jpg

Znaci kada se postavi ovakva slika, potrebno je da stoji ko, kad i gde....Ali covek nam kaze da slika govori vise od 1000 reci...ja ne znam ko je na slici ali ako se vodimo tim da slika govori vise od 1000 reci sta vidimo:

Vidimo ponosnog cetnika, zadovoljnog, isturenih grudi, NAORUZANOG...sta vidimo dalje...Vidimo desno nemackog vojnika, pokunjenog i neraspolozenog, gleda dole, cak ne sme ni da pogleda pravo u pravcu aparata, NENAORUZANOG (RAZORUZANOG)...i levo vidno neraspolozenog katolickog svestenika ili ko je vec ovaj, koji takodje nema zelju da gleda u aparat...

Zakljucak: Cetnik se slika sa ratnim zarobljenicima...Da li je to logican zakljucak onoga ko ne zna konkretno o slici? DA! Da li se ovom slikom moze dokazivati neka navodna kolaboracija cetnika? NE MOZE!

Poslednja izmena:
...
nisam imao vremena da se pozabavim ovim postom, niti sad imam volju da trazim post u kome si ti nesto pojasnio...pitam se ko si ti da bilo sta pojasnis u vezi ove teme i odakle ti pravo da ono sto sam izneo nazivas neozbiljnim podacima...pa ajd da vidim te tvoje ozbiljne...ne znam o cemu govoris i na koga se pozivas...izvoli, iznesi na sta mislis konkretno...
Ima tome skoro godinu dana...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6286460&postcount=21

Sad sam našao i ovde

Već si više puta upozoren da za sve tekstove koje kopiraš moraš ostaviti link od izvora.

bijeljina28septembra194aa1.jpg

Bijeljina 28. septembra 1944. Draza sa Mekdauelom i muslimanskim prvacima na celu sa Mulalicem...a ustase su tu negde iza, samo nisu fotogenicni pa ko vele da se ne slikajuz:mrgreen:...mada oni su i nebitni u celoj tvojoj gluposti...imao si losu nameru ali si predvideo pukovnika Mekdauela (odma do Draze)...pa ti si komican covece...zavuci se u rupu...

slika se nalazi na sajtu Pogledi, koje neki izmedju ostalog smatraju cetnickim sajtom...

ti ne da lazes, i da si povrsan u svom bezobrazluku...ti si glup...hahahahha...
1. Kako možemo biti sigurni da je fotografija nastala baš tad kad si naveo?
2. Kako možemo biti sigurni u autentičnost bilo kojeg teksta koji si kopirao kad ni za jedan nisi ostavio link? Bez toga svako može pomisliti da si svaki tekst zapravo izmislio.
3. Vređanje je zabranjeno!
Inace, istina radi cetnicki pokret je bio izrazito projugoslovenski orjentisan,

navodno, jos uvek su zivi neki slovenacki chetnici koji su bili kod Drazhe u vojsci.
Bio živ Bajt, nije više.
ZAPISNIK O SPORAZUMU IZMEĐU PREDSTAVNIKA OZRENSKOG, TREBAVSKOG I ODREDA »KRALJ PETAR II« I NDH OD 28. MAJA 1942. O SARADNJI U BORBI PROTIV NOP-a U ISTOČNOJ BOSNI1

ZAPISNIK

Sastavljen dne 28 svibnja 1942 u s. Lipcu između predstavnika državne vlasti Nezavisne Države Hrvatske: Velikog Župana pri predsjedništvu Vlade Dr Milana Badovinca, pješačkog pukovnika Bogdana Majetića zapovjednika IV. pješačke divizije i ustaškog podpukovnika Ivana Šojate s jedne strane i zapovjednika Ozrenskog četničkog odreda Cvjetina Todića, načelnika štaba Cvjetina Djurića i Branka Stakića, te predstavnika Trebavskog četničkog odreda zapovjednika Save Božića (svećenika), Petra Arnautovića načelnika štaba i Đoke Miloševića kao i opunomoćenika četničkog odreda Kralja Petra II. svećenika Save Božića, Petra Arnautovića i Đoke Miloševića s druge strane.
Link?

Vidim, malo malo pa anketa ko je napao koga i ko je poceo sta prvi.
Pre nego sto je bilo sta pocelo ucesnici buducih (tj. proslih) dogadjanja nisu ni postojali kao jedinke, vec je postojala samo SFRJ i zato je ona prva i jedina koja je napadnuta i kasnije unistena.

Zanima me sta mislite ko je napao i unistio drzavu svih nas, Socijalisticku Federativnu Republiku Jugoslaviju ?

p.s. spoljasnji faktori nisu u igri, jer da nije bilo volje medju domacinima, taj film nebi gledali.

ovako unistili su oni sto su navikli da imaju a da ne rade
komunizam = radi kolko ti se radi uzmi kolko ti treba
e pa kad nije vise imalo da se uzme nista
i kad je moralo da se radi
lakse im je bilo da se kolju

2. Kako možemo biti sigurni u autentičnost bilo kojeg teksta koji si kopirao kad ni za jedan nisi ostavio link? Bez toga svako može pomisliti da si svaki tekst zapravo izmislio.
Bio živ Bajt, nije više.
Link?

ZBORNIK DOKUMENATA VOJNOISTORIJSKOG INSTITUTA: TOM XIV - DOKUMENTI ČETNIČKOG POKRETA DRAŽE MIHAILOVIĆA - KNJIGA 1

http://www.znaci.net/00001/4_14_1.htm

Bio živ Bajt, nije više.
Link?

znas sta brate, ovako iskreno...'ebes ti ovaj forum dok si ti supermoderator ili koje vec zvanje imas ovde...

Pored svega sto sam ovde izneo, iz dobre, najbolje namere, nasao si da mi postavis ovakva pitanja...ali od odgovora ne bezim jer znam sta iznosim, bilo ovde, bilo gde...Samo mi jedno nije jasno...imao si lika koji je postavio sliku koja navodna treba da dokaze cetnicku kolaboraciju, a na kojoj je poznati americki pukovnik i muslimanski cetnik, o kome mozes sam da saznas iz bilo kog izvora, i na kojoj se spominju ustase kojih na slici nigde nema...i ti si mene nasao da ispitujes...al ok...verovatno si i ti u nekoj slicnoj prici kao i taj lik...

Nema ja sta tebi da dokazujem, niti me za to zabole...ovde sam zbog onih ljudi kojima je stalo do ove teme, kako njima sutra ne bi manipulisali ti isti hrvatcici, sa jednim te istima falsifikovanim dokumentima, slikama...Na temama koje se bave ovom pricom postavio sam knjige, i to uglavnom na samom kraju jer su iste bile zakljucane...

Kazes vredjanje je zabranjeno...pa ima li vece uvrede od falsifikata i notornih lazi koje se konstantno iznose od strane forumasa, --nasih komsija-- koje imaju neopisivu zelju da ucestvuju na takvim temama...

ok, ako si imao dobru nameru...al ako si istripovo da svoje vreme ovde trosim na izmisljanje, ****** onda imas problem ili lose iskustvo...

znas sta brate, ovako iskreno...'ebes ti ovaj forum dok si ti supermoderator ili koje vec zvanje imas ovde...

Pored svega sto sam ovde izneo, iz dobre, najbolje namere, nasao si da mi postavis ovakva pitanja...ali od odgovora ne bezim jer znam sta iznosim, bilo ovde, bilo gde...Samo mi jedno nije jasno...imao si lika koji je postavio sliku koja navodna treba da dokaze cetnicku kolaboraciju, a na kojoj je poznati americki pukovnik i muslimanski cetnik, o kome mozes sam da saznas iz bilo kog izvora, i na kojoj se spominju ustase kojih na slici nigde nema...i ti si mene nasao da ispitujes...al ok...verovatno si i ti u nekoj slicnoj prici kao i taj lik...

Nema ja sta tebi da dokazujem, niti me za to zabole...ovde sam zbog onih ljudi kojima je stalo do ove teme, kako njima sutra ne bi manipulisali ti isti hrvatcici, sa jednim te istima falsifikovanim dokumentima, slikama...Na temama koje se bave ovom pricom postavio sam knjige, i to uglavnom na samom kraju jer su iste bile zakljucane...

Kazes vredjanje je zabranjeno...pa ima li vece uvrede od falsifikata i notornih lazi koje se konstantno iznose od strane forumasa, --nasih komsija-- koje imaju neopisivu zelju da ucestvuju na takvim temama...

ok, ako si imao dobru nameru...al ako si istripovo da svoje vreme ovde trosim na izmisljanje, ****** onda imas problem ili lose iskustvo...
Znači po običaju demagogija, izvora i pokrića nemaš, govoriš da drugi lažu, a sam nikakve dokaze ne pružaš, nisi ni recimo ovo sasvim konkretno pitanje odgovorio.
Dalje, tema je raspad Jugoslavije i drugi se doduše jesu takođe doticali i 2. svetskog, ali i onog u naslovu, a ti se od četnika na temi ne mrdaš.

Back