KO JE UBIJAO U ANTINU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Evropenda

Domaćin
Banovan
Poruka
4.980
Nije mi baš pravo da mi predsednik bude ratni zločinac. To je činjenica koja izaziva jezu kod svakog poštenog građanina i građanke.

Predsednik treba da bude uglađeni čovek, fini diplomata i intelektualac, a ne psihopata koji ubija babe po selima.

Nataša Kandić, koja je bliska SNS, i sama je pominjala učešće Toma u zločinima u Antinu. Kada neko ko favorizuje naprednjake to izjavi, onda je vrlo verovatno da je u pitanju očigledna istina. Tomo je tužio zbog klevete i onda je dobila službu, što očigledno znači da je predsednik svojevremeno okrvavio ruke.

Opasno je da predsednik bude ratni zločinac. Takav je čovek podložan ucenama i hoće da posluša sve što mu strane sile narede, pa makar bilo i protiv interesa Srbije. Zato ga i drže na mestu predsednika, da bi ostvarili ciljeve koje nisu mogli pod čvrstim i nepokolebljivim Tadićem koji je imao svoje crvene linije. Da se podsetimo da je Evropska Unija čestitala Tomu pobedu tri sata pre zatvaranja birališta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=06&dd=17&nav_category=64&nav_id=170765

Nije mi baš pravo da mi predsednik bude ratni zločinac. To je činjenica koja izaziva jezu kod svakog poštenog građanina i građanke.

Predsednik treba da bude uglađeni čovek, fini diplomata i intelektualac, a ne psihopata koji ubija babe po selima.

Nataša Kandić, koja je bliska SNS, i sama je pominjala učešće Toma u zločinima u Antinu. Kada neko ko favorizuje naprednjake to izjavi, onda je vrlo verovatno da je u pitanju očigledna istina. Tomo je tužio zbog klevete i onda je dobila službu, što očigledno znači da je predsednik svojevremeno okrvavio ruke.

Opasno je da predsednik bude ratni zločinac. Takav je čovek podložan ucenama i hoće da posluša sve što mu strane sile narede, pa makar bilo i protiv interesa Srbije. Zato ga i drže na mestu predsednika, da bi ostvarili ciljeve koje nisu mogli pod čvrstim i nepokolebljivim Tadićem koji je imao svoje crvene linije. Da se podsetimo da je Evropska Unija čestitala Tomu pobedu tri sata pre zatvaranja birališta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=06&dd=17&nav_category=64&nav_id=170765

RATNI ZLOČINI | PETAK 17.06.2005 | 09:43 -> 22:59Ko je ubijao u Antinu?
IZVOR: B92Beograd -- Portparol MUP-a Hrvatske kaže hrvatska policija nema saznanja da je Tomislav Nikolić učestvovao u zločinima u Antinu.

Šta da ti kažem - PRIJAVA !!!

:bye::bye::bye:

RATNI ZLOČINI | PETAK 17.06.2005 | 09:43 -> 22:59Ko je ubijao u Antinu?

Šta da ti kažem - PRIJAVA !!!

:bye::bye::bye:

Zar i ti crni Markome pređe u SNS? Opasno silikonac radio posao, nema zezanja sa njim.

A evo i dokaza za zločine predsednika:

Marija Matanović tvrdi da je Nikolića videla u susednoj kući.

Sa druge strane, Strinić Rozalija tvrdi da je Nikolić boravio u njenom dvorištu. „Proslo je dosta godina od tada, on se promenio, ali sada kada pogledam – to je on. Ja znam da on tvrdi da nije ubijao, ja ne mogu da kažem da li jeste ili nije, ali ti ljudi su mrtvi i neko je to uradio. Ko? O tome još uvek niko ne želi da govori“ kaže za B92.

E onda ćemo da ga menjamo. Mi smo mislili da će organizovati javno spaljivanje veštica kao što se to radilo u starim dobrim vremenima.
A toliko su se namnožile...i Bogu je plakati.

Sada su te babe Tomove animir dame i konkubine. Nataša Kandić i Pešićka su nestranačko krilo SNS, to se videlo još za vreme izbora.

A sada Tomo bukvalno mora da poliže sve ono što je ranije trabunjao. :hahaha:

A babe se samo smejulje i zadovoljno hvale novu vlast. Kad ih pitaju zašto se toliko smeškate, one misteriozno ćute.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back