Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Stari,tema nije "Blagodati života pod Brozom",
već ko je gospodin !? Poreklo. I ja sam neuporedivo bolje živeo tada,
kao i svi građani.Na tome mu skidam kapu.Bio je majstor....
Ali,odvoj sat vremena i pročitaj ponuđeni Komninov link...
Iznenadićeš se šta je autor iskopao,veruj mi....!
Ponešto sam od toga znao i pre,ali ne ovako integralno i
do u detalje.
Čitaj Stari,čitaj.....!

Jokica sam licno upoznao davnih vremena kao mladi komunista.Moram priznati da u njemu ima one tvrdoglave usredsredjenosti ali i manije gonjenja sto doduse nije cudno imajuci u vidu kroz sta je prosao.

:lol:
Pa naravno, ko je smeo da pisne, kad su za vreme vladavine tog smrada maltretirari zive i ubijali kojeg god su zeleli.
Pljuju svi zato sto nam je naneta steta. Koji je tebi zeno?
Ubili mi nekoliko iz porodice,dedu poslali u "turizam u konclogor", mene nekoliko puta pokusali skinuti sa liste zivih, jos kao dete, maltretirari mi roditelje i mene, siru i uzu porodicu...

Ma nije nego!

Srbi su za vreme Tita ziveli najsrecniji period u celoj svojoj istoriji!

Kao sto su onda ziveli NIKADA VISE NECE ZIVETI!

N I K A D A!

Осим тог општег места (па тако заправо - врло незанимљивог), фактора светских моћника, у историји постоји и фактор појединца - његових способности, у оквиру тог општег места, као и фактори случајности...

За озбиљну анализу, морају се сви они узети у обзир, и проучити темељно, да би се доносио неки иоле ваљан суд.

???
Kakav sud?
Ti nezas sta pricas... Koja njegova sposobnost? Dosao na gotovo, namesten tip.
Rat je vodio Narod, organizovan kako je znao i umeo,i nemoj meni pricati o njegovoj inteligenciji, jos kao vojnog stratega i strucnjaka... Iskoristio je znanje Cica Draze u IIsv.ratu...

Pa naravno, ko je smeo da pisne, kad su za vreme vladavine tog smrada maltretirari zive i ubijali kojeg god su zeleli.
Ubili mi nekoliko iz porodice,dedu poslali u "turizam u konclogor", mene nekoliko puta pokusali skinuti sa liste zivih, jos kao dete, maltretirari mi roditelje i mene, siru i uzu porodicu...
...по Хрватској сваког Србина који је покушао да писне о злочинима и усташама у партизанима убијали или слали на преваспитавање на Голи оток...
...нису дозволили мртве да схранимо достојно....
...касније, све русофиле слали на Голи оток....

Дикатуре и тираније никад више није било него у доба Броза, тадашње удбе и озне.

...по Хрватској сваког Србина који је покушао да писне о злочинима и усташама у партизанима убијали или слали на преваспитавање на Голи оток...

Дикатуре и тираније никад више није било него у доба Броза, тадашње удбе и озне.

Tacno, nije ni ovde bilo sjajno,duvukao nam ustasiju koja je u ime ********* drala nam kozu.
Osetio sam sve na svojoj kozi.

Ma nije nego!

Srbi su za vreme Tita ziveli najsrecniji period u celoj svojoj istoriji!

Kao sto su onda ziveli NIKADA VISE NECE ZIVETI!

N I K A D A!

Знаш како, глупом човеку увек може бити лепо.

Али неће бити да је СВИМ Србима било добро и лепо.

Штета што не можемо да питамо оне побијене и оне умрле на Голом отоку.

Za vreme Tita 80% Srba je zivelo - lepo i srecno.

Ohala da je danas tako, a ne obrnuto.

Goli otok je itekako bio koristan.

Steta sto ga danas nema za sve soviniste i mrzitelje.

Sve u svemu, vidis kako uzivaju u svojoj bolesnoj masti, a nevide sta se desava na dnevnoj politickoj sceni, kao i sto im se steze omca oko vrata, bas od tih njihovih nekadasnjih saveznika :)

1.Nije istina
2.Netacno,proveri kad je obelezen pokolj na plocanskom klancu kad su Komicani izginuli na primer.
3.Ljudi nisu isli na Goli zato sto vole Rusiju vec zato sto su u sukobu izabrali stranu koja je bila protiv njihove zemlje.
4.OZNA i UDBA su bile opasne za otvorene neprijatelje rezima a za obican svet to nije imalo znacaja.

1.Nije istina
2.Netacno,proveri kad je obelezen pokolj na plocanskom klancu kad su Komicani izginuli na primer.
3.Ljudi nisu isli na Goli zato sto vole Rusiju vec zato sto su u sukobu izabrali stranu koja je bila protiv njihove zemlje.
4.OZNA i UDBA su bile opasne za otvorene neprijatelje rezima a za obican svet to nije imalo znacaja.
Sta nije istina? koliko puta da te opominjem da malo pitas tvoje "drugare" sa tih terena,a da ne pominjem jos i zapise, dokumente.. ;)

Извини, колико ти имаш година?

Ти ћеш мени да причаш, која сам живела добар број година и деценија у Брозовом режиму, мени, из породице која је тог истог режима жртва, ујак на робији као Равногорац, прабаби отели знатну имовину...

Јесте, нанета нам је штета, велика, и не само нама.

Али, оно на чему ја све време инсистирам је да се о свему томе говори - објективно, а не да се приказује у кривотвореном огледалу, па приписује и оно што није истина, само ради неких интереса.

Треба се издићи изнад субјективности, зарад истине.

1.Nije istina

1. Истина је, имам у фамилији живих доказа тог времена са тих локација, а свакако да својима више верујем него комунистичкој пропаганди
2. да је нетачно не би и дан данас готово све јаме биле испуњене српским костима, ваљда би их откопали...откопали би их, али нису смели!
3. изабрали су страну која им је била прихватљива, а колики нам је Русија непријатељ видимо ових дана као што видимо колики нам је запад пријатељ- мислим, ко види, види
4. отворени непријатељи режима? знаш ли ти да се ''уништавање политичких противника'' разматрало као опција геноцида?

Sofija, za njih je "otvoren neprijatelj rezima" bio onaj ko je imao zemlju, ko je bio krsten u Pravoslavnoj crkvi, i svaki koji je nosio "kokardu".
Niko jos u svetu nije pobio svoj Narod kao sto su Staljin i Tito.

1. Истина је, имам у фамилији живих доказа тог времена са тих локација, а свакако да својима више верујем него комунистичкој пропаганди
2. да је нетачно не би и дан данас готово све јаме биле испуњене српским костима, ваљда би их откопали...откопали би их, али нису смели!
3. изабрали су страну која им је била прихватљива, а колики нам је Русија непријатељ видимо ових дана као што видимо колики нам је запад пријатељ- мислим, ко види, види
4. отворени непријатељи режима? знаш ли ти да се ''уништавање политичких противника'' разматрало као опција геноцида?

ma uopste nije istina....

To su sve IZMISLJOTINE.

Sto JOS NIKADA nisu otkopali NI JEDNU takvu grobnicu "nevinih Srba koje su pobili komunisti"

Zato jednostavno sto takva grobnica NE POSTOJI!

Sta nije istina? koliko puta da te opominjem da malo pitas tvoje "drugare" sa tih terena,a da ne pominjem jos i zapise, dokumente.. ;)

А да не помињемо да се чак и бивши удбаши почињу замишљати над причом о Брозу као хабзбуршком пројекту.
Оне деде од 80 и кусур...само, касно су се сетили, а и грех би било пред крај живота им горку истину сасути у фацу- да су цео живот проживели као будалетине верујући у бајке о ''деда мразу''.

Ха, шта рекох - типичан одговор, кад се остане без аргумената.

Но, да... Тебе од те твоје болести коју имаш ни Бог отац не може излечити.

Поготово ако је овде шириш - свесно и намерно, по задатку.

'Ај', ћао, прочитан си.

Poslednja izmena od moderatora:
Sofija, za njih je "otvoren neprijatelj rezima" bio onaj ko je imao zemlju, ko je bio krsten u Pravoslavnoj crkvi, i svaki koji je nosio "kokardu".
Niko jos u svetu nije pobio svoj Narod kao sto su Staljin i Tito.

Извини али Стаљин је био Грузијац, а Тито ко зна ко, Србин није био.

Дакле,ни један ни други нису убијали свој народ.;)

Ма, пусти га. Типичнан случај - политичка незрелост. Не схвата историјске процесе и факторе, прича набифлану жваку коју су му усадили они што су смислили пројекат рушења Југославије...

Interesantno je kako su im OSTETILI MOZAK!

Mene fascinuraju danasnji mladi koji su tako uspesno obradjeni kao da imaju neki CHIP U GLAVI!

Ne shvatam kako su im to uradili.... I to u relativno kratkom vremenu.

Da li je covek zaista tako lak objekat za MANIPULACUJU???

Back