pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Never enough :?

Ja sam on-line 8)Srculence:Ko je na liniji sada![]()
Hvala boguCheaf:Ja sam on-line 8)Srculence:Ko je na liniji sada![]()
Ja umirem,ako se izuzme da ne umiremzena bez imena:ajde kazi nesto pametno za ubijanje DOSADE

Nisam bas siguran da li sam shvatio tvoju poruku. 8)Srculence:Ja umirem,ako se izuzme da ne umiremzena bez imena:ajde kazi nesto pametno za ubijanje DOSADE![]()
Znash li kako se umire kada se ne umireCheaf:Nisam bas siguran da li sam shvatio tvoju poruku. 8)Srculence:Ja umirem,ako se izuzme da ne umiremzena bez imena:ajde kazi nesto pametno za ubijanje DOSADE![]()

Auuuuuu,nemoj mi reci da je dosada u pitanju. 8)Srculence:Znash li kako se umire kada se ne umireCheaf:Nisam bas siguran da li sam shvatio tvoju poruku. 8)Srculence:Ja umirem,ako se izuzme da ne umiremzena bez imena:ajde kazi nesto pametno za ubijanje DOSADE![]()
![]()
Ma kakva dosada bre?DOOOOOOOOSADACheaf:Auuuuuu,nemoj mi reci da je dosada u pitanju. 8)Srculence:Znash li kako se umire kada se ne umireCheaf:Nisam bas siguran da li sam shvatio tvoju poruku. 8)Srculence:Ja umirem,ako se izuzme da ne umiremzena bez imena:ajde kazi nesto pametno za ubijanje DOSADE![]()
![]()
razumeo?pa gde si ti ?Na kom delu zemaljske kugle?Cheaf:Razumeo 8)
EEEEEEEEEEEEEEEEENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa sta radis ako nije tajnamr. I:vrednica sam ti ja![]()