zena bez imena
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
Ovu cu da procitam izmedju redova.A ti ajd pa pokusaj
nismo svi istog misljenja :wink:
nismo svi istog misljenja :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On ode ali eto mene 8)zena bez imena:ok samo nemoj dugo :wink:

A ja mislila da nije mene da bi ona zamrlamr. I:eeeeeeeee ,da nije mene ova tema bi zamrla![]()

dajte ljudi sve nas ceka to, nego sta ima novo???Pozdrav i tebiDevilishgirl:Ziva sam dok ne umrem
POZ
-radi li stena?cartman:Novo ima to da smo se danas lepo proveli na adi(vozili i družili se)i da počinjemo zaboravljati ove prošle sumorne i hladne a kratke dane!
goodday:-radi li stena?cartman:Novo ima to da smo se danas lepo proveli na adi(vozili i družili se)i da počinjemo zaboravljati ove prošle sumorne i hladne a kratke dane!

molko:Dobro vece svim "krstarecim forumovcima"![]()
zena bez imena:D.VECE I TEBI,nego izgleda da su se ovi drugi uspavali![]()
Dobro vece Vanila :wink: Vidim nova si ovdeVanilla sky:zena bez imena:D.VECE I TEBI,nego izgleda da su se ovi drugi uspavali![]()
Pozdrav i za tebe,evo ja ne spavam :wink:
Srculence:Dobro vece Vanila :wink: Vidim nova si ovdeVanilla sky:zena bez imena:D.VECE I TEBI,nego izgleda da su se ovi drugi uspavali![]()
Pozdrav i za tebe,evo ja ne spavam :wink:![]()
Sve je uvek isto Vanilice malaVanilla sky:Srculence:Dobro vece Vanila :wink: Vidim nova si ovdeVanilla sky:zena bez imena:D.VECE I TEBI,nego izgleda da su se ovi drugi uspavali![]()
Nova,koliko vidim najnovija.Sta se radi?
Pozdrav

srculence gde su ovi muski,da nisu mobilisani??Srculence:Sve je uvek isto Vanilice malaVanilla sky:Srculence:Dobro vece Vanila :wink: Vidim nova si ovdeVanilla sky:zena bez imena:D.VECE I TEBI,nego izgleda da su se ovi drugi uspavali![]()
Nova,koliko vidim najnovija.Sta se radi?
Pozdrav![]()