K
Kapris
Gost
Ma ima, ima...dejo:ima li koga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma ima, ima...dejo:ima li koga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Incognito:Eh... ja ne cutim... ali nekako ne volim javno da pricam sam sa sobom... :?
Poz.
Betty:P a ti si pozvao ljude na chat, ko ti kriv. A ja sa,m pootvrala milon sajtova, pri tom me nerviora moderator na forumu knjizevnost.....
Incognito:Inco se ne mota po domacim chat-ovima... Dovoljno mi je i to sto sam na domacem forumu... necu da izigravam lokal patriotu :wink:
Incognito:Vec sam negde napisao... DALnet (npr. misc-e.dal.net ) i EFnet (npr. irc.homelien.no ), najcesce na kanalima: #C++,#design,#flash,#java,#perl i #webdesign ... Nick mi je tamo regularan, ^Sx^...
i da... na engleskom su...
Poz.
Incognito:Pa mozemo mi za tren da napravimo nov kanal... jedini mali problem je to sto bih onda morao da mesam srpski i engleski (u jednom kanalu jedan jezik, u drugom drugi), pa nekad iz toga izadju komicne situacije :wink:![]()
Incognito:Pa mozemo mi za tren da napravimo nov kanal... jedini mali problem je to sto bih onda morao da mesam srpski i engleski (u jednom kanalu jedan jezik, u drugom drugi), pa nekad iz toga izadju komicne situacije :wink:![]()